Jump to content

Recommended Posts

αν πας στο site hid-lights.com εχει γκαμα για καθε λαμπα.

εχω παρει ενα κιτ Η4 λαμπες bi-xenon για διπλη σκαλα με 350δολλαρια και ενα σετ Η1 λαμπες με 245δολλαρια.Τα εξοδα αποστολης ειναι παντα 20 δολλαρια.

Οταν ειχα παρει τηλ.στην UPS μου ειχαν πει οτι επειδη το πακετο ειναι μικρο και ερχεται express περναει τελωνειο(τυπικα),αλλα δεν παιρνει φορο.

Link to comment
Share on other sites

:) -Θα το κοιταξω-ευχαριστω

:thumbsup: -Εχεις αντιμετωπισει κανενα προβλημα στεγανοτητας εκει που μπηκε το καλωδιο στο καπακι της λαμπας; σου εχει θαμπωσει το κρυσταλλο ποτε επειδη η λαμπα ειναι πιο μεγαλη απο την μαμα και πλησιαζει πιο πολυ σε αυτο;

Link to comment
Share on other sites

στο πρωτο κιτ επειδη δεν εκανα σωστα τις τρυπες στα καπακια των φαναριων,τα ειχα αφησει εκτος τελειως.Νερο δεν εμπαινε απο πουθενα,καθος το καπακι κλεινει το φαναρι απο την πλευρα του κινητηρα,και ο κινητηρας ειναι στεγανος.

Στα δευτερα που πηρα φαναρια(αλλαγη) επειδη ηταν μεταχειρισμενα,ενα φαναρι ιδρωνε λογω τσιμουχας.Το καπακι καλα κλεισμενο,αλλα η υγρασια εμπαινε απο την τσιμουχα,οποτε και παλι καμια σχεση με το κιτ ξενον.Μολις αναβες τη λαμπα σε 10 δευτερολεπτα η υγρασια εφευγε.

στο δευτερο κιτ,φροντισα και εκανα καλυτερες τρυπες,και μεσα στο κιτ περιλαμβανει λαστιχα που πιανουν περιμετρικα την τρυπα που ανοιγεις ωστε να κατοχυρωνουν την στεγανοτητα(που οπως ειπαμε λογω στεγνοτητας κινητηρα,και παλι εισαι καλυμμενος.

τι λαμπες φορας να σου πω?

Ενα πραγμα ειναι πολυ σημαντικο.ΟΙ λαμπες βγαινουν ετσι ωστε να χωρανε ακριβως οπως οι απλες halogen.Οι μονες με shield ειναι οι Η4 και αυτο επειδη εχουν 2 σκαλες.Το καπακι που εχουν επανω(αν δεις στην ιστοσελιδα)bixenon βγαινει,σε πριπτωση που τα φαναρια εχουν δικη τους ασπιδα περιορισμου του Glare.

Εκει που μπορει να αντιμετωπισεις προβλημα ειναι πιθανον στο οτι αν το καπακι του φαναριου σου ειναι πολυ κοντα στην λαμπα την μαμα,και επειδη απο την ξενον λαμπα βγαινουν καλωδια και χρειαζεται χωρος πισω απο αυτην να κινηθουν,αν το καπακι ειναι πολυ κοντα,ισως να παρεμβαλλεται στον μηχανισμο ηλεκτρικης ανυψωσης των φωτων.Στην περιπτωση αυτη,πρεπει να κανεις στο καπακι αναλογη τρυπα που να αφηνει χωρο να μετακινηθει η λαμπα σε ενα ευρος αυτης της τρυπας.Αν ομως το καπακι ειναι αρκετα πισω απο την λαμπα,οποτε υπαρχει αρκετος χωρος για καλωδια και μετακινηση,τοτε η τρυπα ειναι σταθερη και το ευρος επισης,και αφηνεις στο εσωτερικο του φαναριου μποσικο καλωδιου,ωστε κατα την μετακινηση της λαμπας να μπορει να μην σκαλωνει σε τραβηγμα καλωδιου και extension αυτου.

ελπιζω να μην σε εμπλεξα :)

Link to comment
Share on other sites

Αν ειχατε angel eyes δεν θα ειχατε κανενα προβλημα σχετικα με το αν ενοχλειτε τους αλλους??

Λιγο ασχετο αλλα τελικα υπαρχουν σκουρα angel eyes για polo 9n??

angel eyes - Xenon kamia sxesh
Η λυση ειναι μια...Νεα φαναρια με Angel Eyes, που εχουν το κατοπτρο...

ΑΝ δεν εχεις αυτο το κατοπτρο, κακα τα ψεματα, τυφλωνεις...Εχω κανει πολλες ρυθμισεις ωστε να μην στραβωνω, αλλα και παλι, πρεπει σε καποια φαση μα βαλω φαναρι με projector. Ασε που ειναι αλλη φαση απο εμφανιση.

Αρα ισχυει αυτο που ειπα,ε?

Link to comment
Share on other sites

Τελικα... θα βρουμε για POLO με XENON καμια πατεντα για REFLEKTORA.. ? δεν παει αλλο σαν Καγκουρας ειμαι..... αναγκαζομε να αναβοσβηνω τους προβολεις!!!...

Δεν τα εχεις κανει ρυθμιση? Λογικα με ενα αλεμ μπορεις να ρυθμισεις το υψος τους απο κατι πλαστικα γραναζακια που εχει πανω στα φαναρια. Εγω το εκανα ετσι και κανενα προβλημα από οτι μου ειπαν Χρονης και Μιχαλης που βγηκαμε βολτα βραδυ.

Δεν καταλαβαίνω... η ροδέλα διπλα στο τιμονι δεν κανει τιποτα? δηλαδη? πρεπει να γινει ρυθμιση απο μέσα?

Link to comment
Share on other sites

*Η ρυθμιση απο μεσα ειναι μονο για το υψος και αυτο αν το εχεις υπερφορτωμενο.

Πρεπει να πας σε σκοτεινο δρομο και απο τα γραναζακια να ρυθμισεις την δεσμη του καθε φαναριου στο πανω-καρτω και αριστερα-δεξια.

*Μην ξεχασεις η δεξια δεσμη καθ'υψος να ειναι ενα κλικ ψηλοτερη απο την αριστερη γιατι ετσι θα βλεπεις την ακρη του δρομου καλυτερα και δεν θα στραβωνεις τους απεναντι στο αντιθετο ρευμα.

παταω smiles μα δεν εμφανιζονται στο κειμενο οπως πρωτα-γιατι γινεται αυτο ταρα?

Link to comment
Share on other sites

¶υτό που είπε ο TSAKHS-EYBOIA. Ανοιγεις καπό, βλέπεις τα φαναρια σου από πάνω. Εκει υπάρχουν 2 ασπρα πλαστικά στα οποία μπαινει το αλεμ για να κανεις την ρύθμιση. Το ένα είναι για το υψος το αλλο για αριστερά-δεξια. Προσοχή, μικρές κινησεις καθε φορά. Μπορεί να τα ξεβιδώσεις εντελώς αν δεν προσεξεις ;)

Link to comment
Share on other sites

_Να συμπληρωσω τον φιλο οτι καλο ειναι η δοκιμη να γινει οχι μονο με τα φωτα απεναντι σε εναν τοιχο γιατι εκει φαινεται μονο το υψος.Το σωστο ειναι να πας σε εναν σκοτεινο δρομο να ανοιξεις και την μεγαλη σκαλα και να δεις την διαχυση για να κανεις και τις αριστερα-δεξια διορθωσεις.

_Ειναι ταλαιπωρια η δουλεια αλλα αξιζει τον κοπο.Στο συνεργειο δεν θα στα κανουν αυταΑν φορας after market φωτα ακομα χειροτερα αν πανε να στα ρυθμισουν θα στα κανουν μανταρα

εχω ενεργοποιησει τα emotions,παταω να βγουν στο κειμενο μα δεν βγαινουν οπως παλια-τι συμβαινει ξερει κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Eτοιμαζομαι και εγω να βαλω Κit. Θα ενημερωσω συντομα :heart:
Θα σε ενημερώσω μάλλον σήμερα. Ξέρεις εσύ

Ειπαμε με τον Σπυρο να μου φερει απο Γερμανια ενα Kit. Τελικα ρωτωντας στην Vw ειπαν 3-4000€ :heart: Αυτο συμβαινει γιατι εκει ειναι Γερμανια (και οχι Ελλαδα) και για να ειναι το αμαξι εντος προδιαγραφων, αλλαζουν και τον αξονα του αυτοκινητου.

Για aftermarket ουτε λογος φυσικα. Οι προμηθευτες πουλανε κατευθειαν στις αντιπροσωπειες και μονο και δευτερες μαρκες δεν υπαρχουν. Γερμανια....... ;)

Edited by nikkosnet
Link to comment
Share on other sites

Ειπαμε με τον Σπυρο να μου φερει απο Γερμανια ενα Kit. Τελικα ρωτωντας στην Vw ειπαν 3-4000€ :heart: Αυτο συμβαινει γιατι εκει ειναι Γερμανια (και οχι Ελλαδα) και για να ειναι το αμαξι εντος προδιαγραφων, αλλαζουν και τον αξονα του αυτοκινητου.

Πόσο?????? popeye.gif:heart:

Link to comment
Share on other sites

_εχω ακουσει οτι σε φτηνα κιτ οι μετασχηματιστες ειναι κινεζικοι και κορεατικοι

_στα ακριβα κιτ ειναι γερμανικοι-εκεινοι θα ειναι η μειοψηφια που δεν καιγονται ευκολα υποθετω

Link to comment
Share on other sites

_το εχω δει στα ψιλα ορισμενων διαφημισεων κατω χαμηλα το τι ειναι οι μετασχηματιστες και ποσο παραπανω ειναι η χρεωση αν βαλουν επωνυμης μαρκας.Το αναφερω να μην την πατησει κανεις

_μεχρι περυσι κατω απο 900 ευρω δεν εβρισκες κιτ,τωρα επεσαν στα 300-λογικο δεν ειναι να ''συμπιεστει'' και η ποιοτητα?

βλεπεις πχ μαρκα HID bulb παγκοσμιως αγνωστη να μιλαει για 5000Κ και ανω με τιμη ευτελης,δηλ η PIAA,OSRAM που ειναι επιστημονες στο Φως ειναι χαζοι?

_ωραιο εσωτερικο εχεις φιλε SS στο αμαξι

Link to comment
Share on other sites

Guest super sayian
_ωραιο εσωτερικο εχεις φιλε SS στο αμαξι

ευχαριστω μαν! :blink:

μη του λες τετια και το παιρνει και πανω του ο καγγουρας. :blush:

lick.gif

μη χασεις εσυ νουμερο rocket.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.