Jump to content
pathos

αποριες για ηχο..(πολλες..)

Recommended Posts

Παιδια γεια χαρα, και καλη χρονια σε ολους μας...εχω μερικες αποριες και συγνωμη αν γινω κουραστικος..εχω ενα golfaki 5 gt και εχω αποφασισει να κανω τις παρακατω αλλαγες στον ηχο..αλλαγη πηγης και τοποθετηση πισω ηχειων..οι αποριες τωρα..πρωτον και σημαντικοτερον, θελω η νεα πηγη να συμπεριλαμβανει και navigator οσο το δυνατον πιο ευχρηστο και απλο, εχετε να μου προτεινετε καποιο?? δευτερον, η τοποθετηση πισω ηχειων, εγκυμονει κινδυνους για τριξιματα η αλλα προβληματα που μπορει να προκυψουν?? τριτον και εξισου σημαντικο, εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο car studio, που οντως να ξερουν την δουλεια τους, και να μην μου διαλυσουν το αυτοκινητακι?? δηλαδη να ξερουν να τοποθετησουν την νεα πηγη (ακουσα οτι ειναι αρκετα ζορι να βγαλουν την μαμισια και να βαλουν νεα..) αλλα και να περασουν καλωδιωσεις για τα πισω ηχεια..αυτα τα οχι λιγα, ευχαριστω εκ των προτερων!

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πρότεινα να δείς τις καινούριες λύσεις που προσφέρει η Zenec. To MC-2000 είναι μια αρκετά καλή λύση εάν θές όλα σε ένα και με την δυνατότητα να κουμπώσεις και οποιοδήποτε ενισχυτή για να έχεις άριστα αποτελέσματα στο αυτοκίνητο σου. Παράλληλα οι οθόνες της Zenec έχουν και την δυνατότητα διασύνδεσης με τα συστήματα πλοήγησης της Navibox που προσφέρει και GPS με Destinator.

Link to comment
Share on other sites

Με το navibox συνδεονται αρκετες οθονες εμποριου (alpine, kenwwod, panasonic) που ειναι πολυ καλυτερες απο zenec και με τα ιδια λεφτα για τις καλυτερες. Μονο δεν θα εχεις την εργοστασιακη εμφανιση.

Αλλα δεν υπαρχει συγκριση.

Οι zenec εξαλλου κινεζικες ειναι (τα ανταλλακτικα) αλλα συναρμολογουνται σε Ελβετια. Ειναι βεβαια καλυτερης ποιοτητας απο τα κινεζικα αλλα και παλι δεν δικαιολογουν κατ'εμενα την τιμη τους.

Link to comment
Share on other sites

σωστόν για τη Zenec είναι καθαρά εάν θες να κρατήσεις μαμα look. Το πλαίσιο 2 DIN είναι αρκετά φτηνό αυτές τις μέρες και οι διπλοντινες πέφτουν οι τιμές. Μια φύσα quadlock σε ISO και μετά κούμπωμα στην πηγή. Εάν επίσης θές και τα χειριστήρια τιμονιού υπάρχει και ενα κιτάκι της Phonocar που είναι προγραμματιζόμενο και αρκετά οικονιμικό και όλα μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.