Jump to content
Nismo

Τριγμός από κουλό σήμείο...

Recommended Posts

Καλημέρα συνGolfίτες :D

Έχω ένα Golf TSI 3θυρο με 9.000 χλμ. Μέσα στο αμάξι δεν τρίζει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως (είμαι πολύ ευχαριστημένος σε αυτό τον τομέα προς το παρόν) εκτός από ΕΝΑ σημείο που με τσαντίζει αφόρητα, γιατί μέσα στην ησυχία ακούγεται αυτό το μοναδικό διαολεμένο τσίκι-τσίκι. Ξέρω, αυτοκίνητο στην Ελλάδα είναι και θα τρίξει σίγουρα κάποτε, αλλά όταν ο τριγμός είναι μόνο ένας και σπαστικός, ε θες να τον σταματήσεις.

Λοιπόν ο τριγμός προέρχεται από το πλαστικό κάτω από το πίσω δεξί παράθυρο, το συνοριακό πλαστικό με το παράθυρο τέλος πάντων μόνο σε κακό οδόστρωμα ή σε λακούβες και όχι όταν ο δρόμος είναι καλός. Ακούγεται σαν συντονισμός ένα γρρρρρρ από μέσα από το πλαστικό. Με ζούληγμα/πίεση με το χέρι δεν τρίζει οπότε δεν πρέπει να είναι η συναρμογή του ίδιου του πλαστικού αλλά κάτι να παίζει από μέσα ίσως :lol:

Το έχει κανείς άλλος αυτός; Τονίζω είναι 3πορτο και ακούγεται από το δεξί μέρος της καμπίνας, κάτω από το παράθυρο του πίσω επιβάτη.

Υπάρχει περίπτωση να βγάλω μόνος μου το πλαστικό να δω τι τρέχει; :lol: Στην αντιπροσωπεία δεν έχω όρεξη να τρέχω για αυτό το θέμα :lol:

Link to comment
Share on other sites

Oντως πολυ κουλο το σημειο.Εισαι σιγουρος οτι προερχεται απο κει;Βαλε καποιον να οδηγησει και καθισε πισω για να σιγουρευτεις.

Link to comment
Share on other sites

Oντως πολυ κουλο το σημειο.Εισαι σιγουρος οτι προερχεται απο κει;Βαλε καποιον να οδηγησει και καθισε πισω για να σιγουρευτεις.

Με απασχολεί καιρό τώρα, έβαλα τον πατέρα μου να οδηγεί κι έκατσα πίσω στήνοντας αυτί. Είναι πράγματι από εκεί, από μέσα κι όχι από το ίδιο το πλαστικό :D

Link to comment
Share on other sites

Με ενα σπρει σιλικονης θα το ψεκασεις και δεν θα ξαναακουστει για καιρο! Θα το βρεις σε σουπερμαρκετ, σιδηρικα κτλ.

Και που θα ψεκασει;Αφου ο θορυβος ακουγεται απο μεσα.Δεν ακουγεται σε κασποια ενωση πλαστικου με πλαστικο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.