Jump to content
Panozd

Turbo στα 1.4

Recommended Posts

καλησπερα.

ψαχνω απο δω και απο κει πληροφοριες για τα χαρακτηριστικα του σιροκο και ποσο αξιοπιστα ειναι αυτα..

μιλουσα με ενα παιδι για το θεμα αυτο και μου ανεφερε καποια στιγμη οτι τα αυτοκινητα με τουρμπο στα 1400 κυβικα δεν ειναι καλος συνδιασμος και οτι καλυτερο θα ηταν να υπηρχε σιροκο στα 1600.

Αυτο βασιζεται στο οτι φθειρονται τα σιδερα και κατι ακομα,το οποιο δεν συγκρατησα.Εγω βασικα δεν ξερω απο μηχανολογιες και τετοια γι αυτο δεν μπορω να μεταφερω την επεξηγηση αυτου που ειπε με περισσοτερες πληροφοριες.απ'οτι θυμαμαι αυτο εχει ως συνεπεια να χανει πολυ απο αποδοση και διαρκεια ζωης το αμαξι (υστερα απο καποια χρονια) και παρουσιαζονται προβληματα στον κινητηρα...

Θα ηθελα την αποψη σας για το θεμα αυτο.βασικα αν καποιος εχει γνωση αυτου του θεματος ή αν εχει ακουσει κατι παρεμφερες και μπορει να το αναλυσει περισσοτερο....

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Ο κινητηρας αυτος ειναι παρα μα παρα πολυ καλοφτιαγμενος και με ανθεκτικοτερα μεταλλα απ οτι ενας diesel κινητηρας.Ειναι σχεδιασμενος να δουλευει με υψηλη πιεση και να αντεχει.

Οι Γερμανοι χρονια τον δοκιμαζαν πριν τον βγαλουν στην παραγωγη και για να σου πω την αληθεια ημουν και εγω αρνητικος αρχικα μεχρι που εψαξα αρκετα ρωτησα και εμαθα.Και απαντησε στο φιλο σου που σου λεει λιγα τα 1400 κυβικα με τουρμπινα πεστου οτι τα FIAT UNO αργοτερα τα PUNTO ηταν 1400 και αν δεν τα πειραζες (σπανιο) δεν ειχαν προβληματα σαν κινητηρες(παρα μονο ηλεκτρολογικα-χαζομαρες).Και επειδη ειχα Punto και αρκετα φτιαγμενο και δυνατο ποτε δεν επαθε τιποτα.Οποτε ειναι θεωριες ανθρωπων που δεν ασχολουνται οι δεν γνωριζουν το αντικειμενο.

Οποτε dont worry :rolleyes::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Εντελως φιλικα θα το πω αλλα ο φιλος σου ειπε "βλακειες"...Τα Tsi οπως προανεφερε και το παιδι ειναι πολυ καλα μοτερ με ανθεκτικα μεταλλα και πλεον ειναι δοκιμασμενα!Τα ΤSi ειναι 3 χρονια πανω κατω στην αγορα και δεν εχει ακουστει καποιο σοβαρο προβλημα οπως να σπασει η οτιδηποτε το μοτερ ακομα και με προγραμμα...Οποτε δεν εχεις να φοβασε τπτ!

Link to comment
Share on other sites

Επισης περνα μια βολτα απο το section του Golf, και πηγαινε στο θεμα "Κινητήρας".

Εκει διαβασε ποσες μετατροπες εχουν κανει τα παλικαρια και δες αν εχει παθει

καποιος κινητηρας καποια πολυ σοβαρη ζημια... ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.