Jump to content
_^ThEo^_

Κοφτης στο 1.4

Recommended Posts

Λοιπον, ενω κανονικα στις ταχυτητες παει μεχρι 5800 στροφες, οταν εχω νεκρη παει μεχρι 5900 και στις αλλαγες ταχυτητων οταν παταω συμπλεκτη το εχω δει να πηγαινει μεχρι 6000 :) και αφησα το γκαζι μην γινει τπτ. Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Αν συνεχιζα να παταω γκαζι και ανεβαιναν κι αλλο οι στροφες, μπορουσε να καταστραφει τπτ απο τον κινητηρα?

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να έφευγε κανένα πιστόνι :) Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις είτε εν κινήσει είτε με ρελαντί δεν προλαβαίνει να χτυπήσει ο κόφτης στις προκαθορισμένες στροφές και γι'αυτό πάει λίγο πιο πάνω. Εμένα πολλές φορές η 2α μου πάει 6900-7000 στροφές (ενώ κανονικά ο κόφτης είναι στις 6700) γιατί δεν προλαβαίνει να χτυπήσει. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Προσπάθησε να χτυπήσεις κόφτη με 3η και θα δεις ότι θα χτυπήσει εκεί που πρέπει. Όταν εμείς με τα 16V χτυπάμε συχνά ψηλές στροφές - κόφτη συνήθως αυτό που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε το μοτεράκι μας να πίνει λίγο λάδι...

Link to comment
Share on other sites

οντως στην 3η ο κοφτης πεφτει κανονικα αλλα στην 2α ανεβαζει ποιο πολλες στροφες και συχνα αλλαζουμε ταχυτητα πριν πεσει!

τωρα για το λαδακι, ελα μωρε λαδακι δοξα το θεο βρισκουμε....σκοτωνουμε καμια ελια και στιβουμε τα κουκουτσια! χιχιχιχι

Link to comment
Share on other sites

Guest Drago

Χωρις ταχυτητα αν πατησεις τερμα το γκαζι δεν προλαβαινει να δειξει το στροφομετρο τις πραγματικες στροφες. Δοκιμασε να πατας σταδιακα γκαζι μεχρι τον κοφτη για να δεις που πραγματικα ειναι. Στο δικο μου με τερμα γκαζι το στροφομετρο του καντραν εδειχνε 4500 ενω το εξωτερικο που εχω βαλει εδειχνε κανονικα 8000.

Link to comment
Share on other sites

Guest Drago

To εργοστασιακο στροφομετρο ειναι λιγο αναισθητο και δεν δειχνει ακριβως τις στροφες. Αυτο εχει γινει για να μην τρεμοπαιζει η βελονα στο ρελαντι. Γι'αυτο το λογο χωρις ταχυτητα και στις μικρες ταχυτητες που ανεβαινουν γρηγορα οι στροφες δεν δειχνει ακριβως.

Το δικο μου το ανεφερα απλως σαν παραδειγμα μιας και εχω και εξωτερικο ακριβιας.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.