Jump to content
stelios6n2

Αγορά μπάρας θόλου

Recommended Posts

Posted

γεια, ειμαι κάτοχος ενος polo 6n2.θα ηθελα να ρωτησς τι επιλογες εχω οσον αφορα μαρκα ποιοτητα και τιμες για μπαρα θολου.επισης αν γνωριζει καποιοσ που συκγεκριμενα μπορω να αγορασω.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων...

Posted

τπτ!

Posted

ρε παιδια πηγα και ρωτησα σε 2 καταστηματα ενα σην κατεχακη και μου ειπαν 135 ευρω για την omp και σε ενα αλλο μαγαζι στη μεσογειων κοντα στο gratsia μου ζητησαν 100 ευρω...ξερεται καποιο αλλο καταστημα να ρωτησω για την omp γιατι μου φανηκαν πολλα...

Posted

πολλά? εγώ τα βλέπω καλά!

Posted

Η Forge έχει μόνο για 9Ν, δεν ξέρω αν κάθεται, μάλλον θα έχουν διαφορές στα σημεία που βιδώνει στους θόλους... :lol:

Posted

Εάν βρείς Winchers μπένει τέλεια σε 6Ν και 6Ν2

Posted

εαν μπεις στο ιντερνετ και ψαξεις ισως βρεις και εκει λυσεις για το αμαξι σου.....

μπες στο google.com και γραψε μπαρες θολων omp .......... ολο και κατι θα βρεις.....αλλα σαν τιμη εγω πανω στους θολους και κατω στα ψαλιδια μου βγηκαν και οι δυο μαζι 130 ευρω...........η τιμή ειναι πολυ καλη......

Posted

και η Do Luck είναι πολύ καλές αλλά είναι πανάκριβες...αλλα είναι και πανάλαφρες!

Posted

Για ψαξε στο ebay...εχει ορισμενες επωνυμες και σε καλες τιμες...Καμια επαφη με τις τιμες εδω Ελλαδα!

Posted
Για ψαξε στο ebay...εχει ορισμενες επωνυμες και σε καλες τιμες...Καμια επαφη με τις τιμες εδω Ελλαδα!

+10000

Posted

τελικα κατεληξα σε χειροποιητη απο μηχανουργο οχι πολυ ομορφη αλλα καθεται ακριβως χωρις να χρειαστουν μετατροπες ουτε σε φιλτροκουτι ουτε σε δοχειο υγρων... :lol: