Jump to content
basilis13

Βαθουλωμα Προφηλακτηρα

Recommended Posts

παιδια πισω στον προφηλακτηρα επεσε ενας πανω μου και μπηκε αρκετα μεσα αλλα μολις περασαν λιγα λεπτα ξαναπεταχτηκε εξω...εχουν μεινει 2 γρατζουνιες βαθιες αλλα πηρα βαφη και τις περασα ναι μεν δεν φαινετε απο μακρια αλλα εχει διαφορα...θελω την γνωμη σας ρε παιδια γιατι εγω εφαγα κολλημμα να το παω στην αντιπρωσοποια να μου αλλαξουν ολο τον προφηλακτηρα αλλα οποιος το ειδε ειπε πως δεν πειραζει κ για αυτο ειναι πλαστικος ο προφηλακτηρας και αμα δεν σπασει ξαναπετιεται εξω.εκει που ενωνει ο προφηλακτηρας με το φαναρι το πισω ειχε ξεκουμπωσει ελαφρος αλλα το εσπρωξα και ξανακουμπωσε και γενικα το τεσταρα και δεν κουνιεται ειναι οπως πρωτα. τι λετε ετσι οπως το ακουτε θα εχω προβλημα?? knife.gifknife.gifknife.gif

Link to comment
Share on other sites

Η γνώμη είναι οτι έπρεπε να το πας για επαγγελματικό φτιάξιμο φίλε και θα σου το πλήρωνε η ασφάλεια του άλλου εφόσον έπεσε πάνω σου.Αμαρτία είναι καινούριο αμάξι.....

Link to comment
Share on other sites

Μόνο ψυχολογικό θα είναι το πρόβλημα.Θα το σκεφτασαι συνέχεια τουλάχιστον στην αρχή.Από κει και πέρα αν έχεις λεφτά για "πέταμα" μπορείς να τον αλλάξεις!Αλλά δεν ξέρω το κόστος του...

Link to comment
Share on other sites

Φίλε εγω πηγα αντιπροσωπεια για να ρωτησω για μια γρατζουνια στον προφυλαχτηρα πισω (επεσε και εμενα πανω μου ενας,ευτυχως ελαφρα) και μου ζητησαν για να τον λυσουν και να τον βάψουν 180 ευρω!!! thumbsdown.gif Αρχισαν στην αρχη να μου λενε οτι μπορει να εσπασε τιποτα απο μεσα και μπορει να θελει αλλαγη κτλ κτλ αλλα οταν ειδαν οτι 'στραβωσα' τα μασησαν και ειπαν οκ μονο βαψιμο 180 ευρω όπως προανέφερα.

Τωρα ρωτησα και εκτος αντιπροσωπειας ενα μαγαζι που φτιαχνει γρατζουνιες και μου ζητησε για τοπικο βαψιμο 50 ευρω.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω ρε παιδια πραγματικα αρρωστησα οταν το ειδα και δεν μπορω να το χωνεψω οσο το βλεπω ειναι κριμα γιατι κανει μπαμ η γρατζουνια ρε γαμωτο.ηταν παρκαρισμενο το αμαξι και δεν εγινε μπροστα μου αλλιως θα μου τον αλλαζε αυτοςπου το εκανε.αμα κανω τοπικη βαφη θα ειναι ενταξει το χρωμα η θα εχει παλι μια μικρη διαφορα?

Link to comment
Share on other sites

Λογικο φιλε και εγω οταν ακουσα το μπαμ απο πισω στεναχωρηθηκα και λεω παει θα κατεβω να παρω τον προφυλακτηρα στα χερια!!Αλλα οκ ειναι ελαστικος όπως παρατηρησες. Τωρα αν εχεις σιγουρευτει οτι δεν κουνιεται τιποτα πισω και δεν ακουγεται και γενικα είναι ολα όπως πριν πήγαινε για τοπικο βαψιμο. Δυστυχως δεν το εχω φτιαξει ακομη (περιμενω να με παρουν τηλ.να παω) για να σου πω εντυπωσεις απο το τοπικο βαψιμο.Αν το εχει κανει καποιος απο ας μας απαντησει. Πάντως μου ο μαστορας μου ειπε οτι δεν θα φαινεται τιποτα.Θα δουμε... Παντως αντιπροσωπεια ζητησαν 180.Πολλα για μια γρατζουνια,βαθια μεν αλλα πολλα λεφτα.

Link to comment
Share on other sites

απο οτι ειδα δεν κουνιεται τιποτα αλλα μπορεισ να εισαι σιγουρος πως δεν εχει εσωτερικα κατι?δεν ξερω ρε γαμωτο με χαλασε πολυ αυτο το σκηνικο υπερβολικο ακουγεται αλλα με χαλασε πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.