Jump to content
M.G.

Για Κολαρο Πηγα Με Την Μηχανη Στα Χερια Εμεινα!

Recommended Posts

κυριακη βραδακι ωρα 00:00 κ ξεκινω με το golfaκι μου για την Πατρα.περναω τον ισθμο κ με το που περνω κ τα διοδια μου αναβει η λαμπα του λαδιου κ ενα μπιπ να μου παιρνει τα αυτια.οδηγω για περιπου 1.5 χλμ αναγκαστικα γιατι δεν μπορουσα να σταματησω πανω στην εθνικη(ο θεος να την κανει)κ στο 1ο παρκινκ μπαινω μεσα.ανοιγω καπο κ βλεπω το πανω κολαρο του νερου κομενο.παιρνω την οδικη κ ερχετε μετα απο μια ωρα κ με παει κορινθο.με αφηνει σε ενα ξενοδοχειο κ μου λεει αυριο θα το παω σε ενα συνεργειο να σου βαλει ενα κολαρο κ οποτε θες ελα να το παρεις.για κακη μου τυχη επρεπε να παω το πρωι πατρα γιατι δουλευα κ δεν μπορουσα να ειμαι στο συνεργειο.το απογευμα με περνει τηλ ο "μαστορας" κ μου λεει η μηχανη εχει παθει μεγαλη ζημια ανεβασε θερμοκρασια κ στραβωσε καπακι μηχανης,εκαψε φλατζες,πρεπει να αλλαξουμε εμβολα,ελατηρια κ.λ.π. κ στο κοστολογο γυρω στα 1000 ευρω.θα πρεπει να σας πω πως το αμαξι πανω απο 95 βαθμους δεν ανεβασε.του λεω αστο δεν αξιζει να το φτιαξω θα το παω στην αθηνα.περνω την οδικη να το παρει απο κορινθο να το παει σπιτι μου κ μου λενε οτι απο το συνεργειο δεν τους αφηνουν να το παρουν γιατι υπαρχει ενα υπολοιπο.περνω τηλ στο συνεργειο κ μου λεει αν δεν του δωσω 100 ευρω για την εργασια του δεν δεινει το αμαξι.κ τον αρχιζω σε κατι μπινελικια που μπορει να με ακουσε κ ολη η πατρα.ο τυπος ανοιξε την μηχανη χωρις να με ρωτησει,δεν μπορουσε να με βρει κ καλα για να με ρωτησει κ του εδωσε την εντολη να το κανει απο την οδικη :):D κ ενα σωρο δικαιολογιες του κωλου.......μετα απο πολλα μπιπ κ φωνες κ αφου ειδε οτι ξερω τι μπινιες παιζονται με αυτους κ τις οδικες αρχισε να μου τα αλλαζει κ να μου λεει πεσ τους να το παρουν,δεν θελω λεφτα κ περνα να πιουμε κ κανα καφε για να γνωριστουμε.....αυτα για να βλεπουμε με τι απατεωνες κ λαμογια εχουμε να κανουμε..τωρα δεν ξερω τι πραγματικα εχει το αμαξι μου.θα το δει ενα φιλαρακι μηχανικος κ βλεπουμε.το θεμα ειναι μην εχει κανει αυτος καμια μεγαλυτερη ζημιακ αν αξιζει να τον κυνηγησω για ολο αυτο

Link to comment
Share on other sites

Παιδια τα αμαξια μας ειναι σκυλια κ οι μαστορες στην επαρχια ειναι ψιλοαπατεωνες (προς Θεου οχι ολοι, υπαρχουν κ πολυ καλα μαστορια).

Το καλοκαιρι που μας περασε ημουν Διδυμοτειχο κ μου εσπασε η αντλια νερου , στην Ορεστιαδα μου ειπαν καπακι , στην Αλεξανδρουπολη οτι ηταν θερμοστατης τον οποιο αλλαξα κ ξεκινησα για Αθηνα (κοστος 50Ε χωρις παραφλου) πριν την Κομοτηνη η θερμοκρασια στο Θεο παλι τερμα ειχε σκαρφαλωσει. Τελικα εκανα ολο το ταξιδι σταθερα με 70-80 χλμ χωρις να σταματησω πουθενα μεχρι την Κατερινη που το φορτωσα στην οδικη λογω του οτι κουραστηκα οδηγουσα 10 ωρες !!!!κ η ωρα ειχε παει 1 το βραδυ. Κ αλλες 9 ωρες εκανα πανω στην οδικη συνοδια με το αμαξι για να ερθει Αθηνα αυθημερον. Το πηγα σε ενα φιλαρακι κ μου κοστησε 70ε ανταλλακτικο κ παραφλου .

Σκεφτειτε ποσα χιλιομετρα εκανε αυγουστο μηνα κ δεν επαθε τπτ !!! Εχω passat 97 1.6 με 224578χιλιομετρα.

Κ στο φιλο μας του ειπε που οδηγησε μονο 1,5 χλμ πως επαθε τοση μεγαλη ζημια !!!!

Ελπιζω να μη σας κουρασα ΑΛΛΑ αν το εκανα σας ζητω ΣΥΓΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Οτι εξοδα εκανα (φαι νερο διοδια κτλ) τα πληρωσε η οδικη μου .....

Edited by passatebos
Link to comment
Share on other sites

Ποιο μοτέρ φορας? Στους 95 ειναι αδυνατον να αρπαξε η φλαντζα κεφαλής. Ο αχρηστος στον οποίο η οδική στο ξεφόρτωσε ελυσε την κεφαλή (ακομα ακομα και για να την αλλαξει) και σου εβγαλε ενα κοστούμι που ειναι το κοστούμι που κόβεται σε τετοια περιπτωση. Αφού εν τέλη τα κατάφερες και δεν πληρωσες φραγκο παλι καλα. Τσακωσε τα ολα φερτα Αθηνα και πηγαινετα στον μηχανικό σου να σου κάνει την δουλειά. Κρίμα παντος για την ταλαιπωρία και τα εξοδα.

Link to comment
Share on other sites

το 1.4 εχει το αμαξι.μα αυτο προσπαθουσα να του πω του βλακα οτι δεν γινετε να εγινε τετοια ζημια απο την στιγμη που δεν εφτασε κοκκινο η θερμοκρασια.το θεμα ειναι οτι το αμαξι ειναι σπιτι.του εριξε μια ματια ο αδερφος μου κ μου λεει οτι το αμαξι κατα 99% δεν εχει τιποτα.εγω τωρα που θα πρεπει να δωσω ενα σωρο λεφτα για φλατζες,εργατικα στο συνεργειο μου κ.λ.π. να τα απαιτησω απο τον λαλακα αυτον που μου ανοιξε το μοτερ χωρισ να με ρωτησει;

Edited by M.G.
Link to comment
Share on other sites

τελικα το αμαξι αλλαξε μηχανη.βρηκα με 300 ευρα τον 1.6 8ν σε κατασταση τζετ κ τον πεταξα πανω.αλλαζω ιμαντες χρονισμου,φλαντζες,θερμοστατη,τρομπα νερου,δισκο που ηταν καινουργιος ο δικος μου,μπουζι,λαδια κ σε 2 μερες βγαινει στους δρομους ξανα κ ποιο δυνατο (απο 50 σε 75 αλογα χαχα)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.