Jump to content

Katana

Members
  • Posts

    1,937
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Katana last won the day on July 16 2016

Katana had the most liked content!

About Katana

  • Birthday 03/13/1986

Contact Methods

  • MSN
    ronin_s2k@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.yarisclub.gr

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Tuning Cars, Law, Classic Rock

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

10,188 profile views

Katana's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Πάντως εγώ οφείλω να ομολογήσω ότι στο facebook group http://www.facebook....12816662127394/ έγινε χαμός μετά το πάτημα του Νίκου. Δυστυχώς στην Ελλάδα, όπως σε όλα τα άλλα, έτσι και στις δυναμομετρήσεις ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Δεν παίρνω θέση υπέρ ή κατά των βελτιωτών, άλλωστε οι περισσότεροι αντιγράφουν ο ένας τον άλλον και προφανώς ο καθένας έχει τα δικά του σπασμένα μοτέρ.Εγώ άλλωστε δεν ασχολούμαι και τόσο με αυτά, ένα καλό 1ο στάδιο είμαι. Πάντως, η ουσία είναι ότι ο Νίκος έχει ένα golf που ρίχνει σε ο,τι κινείται, ο οποίος έχει πρωτοτυπήσει πολύ τεχνολογικά και έχει ανοίξει το δρόμο για εμάς τους υπόλοιπους. Επίσης, από το group στο facebook, διαπίστωσα ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο αν ο Νίκος έχει +20 ή +80 άλογα, αλλά γιατί ένα Golf έριξε σε Ibiza DSG, το οποίο έχει θεοποιηθεί, χωρίς λόγο. Άλλωστε, τόσο στο Ibiza όσο και στο Polo, πρέπει να είσαι κυριολεκτικά ανάπηρος για να χάσεις κόντρα με ένα αντίπαλο αμάξι με περισσότερα άλογα αλλά και κιλά! Και αυτό με χαλάει, γιατί υποτίθεται πως πρέπει να "χτυπιόμαστε" με τίποτα Pug, TypeR κτλ και όχι με γερμανικά... Αντιθέτως, είναι μαγκιά να ξεκινήσεις καλά ένα Golf ή ένα Scirocco, με 250++++ άλογα στον μπροστινό άξονα ή έστω να πετύχεις μία καλή αλλαγή από 1η σε 2α και πάει λέγοντας. Συνεπώς, μην μας ζαλίζετε και πολύ με τα IbizoPolo, απλά βυθίζετε το δεξί σας πόδι και εξαφανίζεστε...Σιγά τις κόντρες, playstation παίζετε! (δεν θα ξεχάσω τα 4 πατήματα που είχα κάνει ώστε να καταφέρω στο 1 από αυτά να γράψω 0-100 κάτω από 7'', λόγω του ατελείωτου σπιναρίσματος...) Υ.Γ. Όλοι είμαστε off topic.
  2. Συγγνωμη, 320 δεν είναι του midkin? Πάντως στο σχετικό group στο facebook, έχει γίνει χαμός! Όλοι έχουν στεναχωρηθεί με το Golf του Νίκου!
  3. Iσχύει, αλλά δεν ξέρω αν ήταν και θέμα προγράμματος. Πάντως το σίγουρο είναι ότι έχω πολύ καλές θερμοκρασίες στο πυρόμετρο!
  4. Εγώ έχω πάψει να ανησυχώ για τα θέματα αξιοπιστίας, σε τελική ανάλυση τα γούστα πληρώνονται. Αφήστε που τίποτα δε συγκρίνεται με το τράβηγμα από 35+++ κιλά ροπής, όπως όλοι εδώ μέσα ξέρετε!
  5. Μήπως θελει ρύθμιση; Γιατί εγώ ούτε μία φορά δεν είδα lag...
  6. Εχεις λινκ, Θέμη; Με ενδιαφέρει...
  7. εχουμε κάποιο με φωτογραφίες; ειμαι αχαριστος!
  8. Καλημέρα! Ξέρει κανείς αν υπάρχει οδηγός για το πως να τραβάς σωληνάκι από το ψυγείο των υαλοκαθαριστήρων προς το ιντερκούλερ, ώστε να το δροσίζουμε λιγάκι;
  9. Το επόμενο θα είναι είτε κάποιο Audi, μαλλον Α3 Sportback με τετρακινηση, είτε η ΒMW σειρά 1, αλλα diesel.
  10. ...έχω το S3 3 μήνες, αλλά παραμένει στο κουτάκι του, σαν το iPhone δεν έχει!
  11. Eσείς εκει πάνω κάτι κάνετε...στην Αθήνα δεν κινείται τίποτα!
  12. Mπα, και εγώ μένω ως έχω. Δοκιμασμένα αξιόπιστο twincharged...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.