Jump to content
poulidis

Usb In Interface

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους. Πριν απο περιπου ενα μηνα παραγγειλα ενα Golf highline με το rcd 510. Αυτο που δεν εβαλα γιατι νομιζα οτι θα μπορουσα να κανω δουλεια με την sd ειναι to mdi... και οταν το συνειδητοποιησα ηταν αργα. Τωρα ψαχνω απο δω κι απο κει να βρω καποια after market λυση για να βαλω ενα usb αλλα να φαινονται οι τιτλοι των τραγουδιων στην οθονη, να δουλευουν τα χειριστηρια στο τιμονι, να μην χρειαζεται να ονομαζω τα τους φακελους μου cd01, cd02 κλπ και τελικα να μην εχω και το οριο των 6Χ99 τραγουδιων.

Link to comment
Share on other sites

δεν με καλυπτει γιατι θελω να εχω μαζι μου γυρω στα 8gb τραγουδια. εκτος λοιπον του οτι καθε φορα που βαζεισ μπροστα το αμαξι κανει περιπου 40 δευτερολεπτα για να διαβασει την καρτα, εχω διαβασει για περιορισμους 99 τραγουδιων ανα φακελο και αν θυμαμαι καλα 500 στο συνολο (μπορει να κανω και λαθος απλα ετσι διαβασα)

Link to comment
Share on other sites

Εχεις δοκιμασει sd 8 giga SDHC γρηγορης αναγνωσης??

40δευτερολεπτα μου φαινονται πολλα για να την διαβασειι :thumbsup::startle: .Εχω 2 Giga απλη γεματη και δεν αργει πανω απο 6-7 δευτερολεπτα.

Επισης θυμαμαι οτι υπαρχουν αντιστοιχα θεματα στο Forum με αυτο που ρωτας κανε μια αναζητηση με λεξεις κλειδια 'καρτα μνημης' και θα τα βρεις! :growl:

Link to comment
Share on other sites

Εγω χρησιμοποιω την SD SanDisc 4G που δεν ειναι και απο τις καλυτερες και κανει περιπου 10"

Απλα το κακο ειναι οτι απεχθανομαι τα mp3 και γενικα οτι ειναι συμπυκνωμενο και δεν εχω πολλα τραγουδια :/

Link to comment
Share on other sites

sd τι εννοείτε;;κάρτα μνήμης;;;

Στα μηνύματα που αναρτώνται θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια, λιτότητα, ουσία και να είναι ευανάγνωστα. Να χρησιμοποιούνται Ελληνικά ΜΙΚΡΑ γράμματα (Ελληνικές γραμματοσειρές - χαρακτήρες) και όχι Greeklish. Μέλος/επισκέπτης που δεν μπορεί να εφαρμόζει την ελληνική γραφή οφείλει να ενημερώσει τον διαχειριστή προκειμένου να ληφθεί υπόψη το πρόβλημα που παρουσιάζεται, διαφορετικά το μέλος/επισκέπτης μπορεί να αποβληθεί προσωρινά ή μόνιμα.

Edited by Speedy
greeklish
Link to comment
Share on other sites

Εχω δοκιμασει 8gb sdhc με περιπου 5gb μεσα και ολα τα τραγουδια χυμα χωρις φακελους και κανει πανω απο 30 δευτερολεπτα καθε φορα που βαζεις μπροστα

Τι class είναι η κάρτα που έχεις ; Το γραφεί πάνω στην κάρτα, είναι ένας αριθμός μέσα σε κύκλο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.