Jump to content

stakyrFR

Members
  • Posts

    1,107
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by stakyrFR

  1. Η έκδοση DSG7 Edition είναι κάτι ανάμεσα σε Generation και Highline παιδιά; Δεν μπόρεσα να βρω τον κατάλογο του εξοπλισμού για αυτή την έκδοση σε συνδυασμό με πετρελαιοκινητήρα..
  2. Έχει αλλάξει κάτι στο 7αρι DSG; Το θέμα του πάντα δεν ήταν ο σχεδιασμός του; Ο ξηρού τύπου συμπλέκτης σε συνδυασμό με το software που δέχεται καταπόνηση στην κίνηση σε συνθήκες πόλης;
  3. Το γνωστό πρόβλημα της πρόωρης φθοράς του πολυδισκου συμπλέκτη ειδικά όταν η κίνηση του αυτοκινήτου είναι σε συνθήκες πόλης. Προσωπικά αν και πάντα επέλεγα χειροκίνητα την 1η σχέση για να μην προσπαθεί το αυτοκίνητο να ξεκινήσει με την 2α (όπως κάνει λόγω software στην θέση D αν δεν έχει ακινητοποιεί εντελώς), εντούτοις άλλαξα 3 φορές πολύδισκο λόγω του σκορτσαρίσματος στην αλλαγή από 1η σε 2α που εμφανιζόταν μετά από περίπου 20000 χλμ κίνησης μέσα στην Αθήνα.
  4. Οδηγώντας τις τελευταίες ημέρες 7αρι diesel δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με το παραπάνω όσον αφορά την οδηγική απόλαυση!
  5. Αν είχες περάσει τα ίδια με εμένα και πόσους ακόμη που προσωπικά γνωρίζω θα συμφωνούσες και θα επαυξανες μάλιστα. Μια χαρά προσεκτικός είμαι και γνώστης της κατάστασης! Λάτρεψα το DSG7 για την λειτουργία του και το μίσησα ταυτόχρονα για τα τόσα θέματα που έχει αποδεδειγμένα! Μια ψηφοφορία να κάνουμε θα εκπλαγούμε με τον αριθμό των ατόμων που έχουν αντιμετωπίσει ένα ή περισσότερα προβλήματα. Και παρόλα αυτά και με την ευκαιρία οδήγησης τις τελευταίες ημέρες ενòς Golf 7 TDI DSG7, δεν σου κρύβω οτι μου μπαίνουν σκέψεις πάλι στο μυαλό σε επικείμενη αγορά μεταχειρισμένου με βάση την οδηγική εμπειρία. Αλλά με βάση του τι τράβηξα την τελευταία φορά μου ξαναβγαινουν αμέσως οι παραπάνω σκέψεις..
  6. Μακάρι το νέο 7αρι DSG να έμπαινε και στους μικρότερους κινητήρες και να ξεμπερδευαμε μια και καλή με το σαπακι το 7αρι ξηρού τύπου..
  7. Και ο κουμπαρος μου με το αδελφακι Mii 2 φορές μέχρι στιγμής στραβωμενες δισκόπλακες.. Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. Εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν τροχούς σφιγμενους με όλους τους τρόπους εκτός από δυναμοκλειδο! Δεν νομίζω οτι κυκλοφορούν με στραβες δισκοπλακες.. Και ομιλω ως παθών με 2 φορές αλλαγή σε δισκοπλακες τακακια μέσα στην εγγύηση (όχι με up αλλά με 208 του 2014). Αντιλαμβανοναστε όλοι νομίζω την αθλιότητα των υλικών στο βωμό του κέρδους... Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  9. Πάντως και σε μένα τα φανάρια του R20 που είχα τοποθετήσει (Golf 6) στις ανωμαλιες του οδοστρώματος οι δέσμες τρεμόπαιζαν χωρίς να υπάρχει κάτι χαλαρωμενο σε φανάρια ή projectors.
  10. Στον κουμπάρο μου που νόμιζαν πως δεν έχει επέκταση εγγύησης του ζητούσαν 250 ευρώ για αλλαγή πολύδισκου. Τελικά βέβαια το άλλαξε μαζί και με mechatronic τσάμπα λόγω επέκτασης..
  11. Παιδιά το RNS510 μπορεί να λειτουργήσει κανονικά στο Polo;
  12. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά
  13. Δεν είναι μόνο έγχρωμη είναι και πολύ μεγαλύτερη!Επίσης είναι 6δισκο (το 310 νομίζω δεν είναι) και ανάλογα την έκδοση παίζει να έχει και υποδοχή ΑV in για τυχόν κάμερα οπισθοπορείας. Επίσης κάρτα SD για εύκολες playing lists
  14. Mη χρήση 100άρας, οικονομική οδήγηση τι προβλήματα επιφέρουν;Το κάπνισμα στις βαλβίδες;
  15. 1) Νομίζω πως πρέπει να βάλεις το εργοστασιακό OPS ή αυτό που δίνει η Kufatec ας πούμε. 2) Απλό βγάλε βάλε η συγκεκριμένη αλλαγή και δουλεύουν όλα χωρίς ρυθμίσεις.
  16. Ναι ο θόρυβος είναι ακριβώς αυτός..εδώ και χρόνια βέβαια λέμε οτι: it is not a bug, it is a feature! :D Bέβαια στο βίντεο φαίνεται να έχει σημαντικό θέμα το εν λόγω κιβώτιο καθώς κλωτσάει, πατινάρει και κάνει και υπερβολικά πολύ θόρυβο.
  17. Του GTI πρέπει να τον πάρεις κομπλέ και θέλει σίγουρα αλλαγή στο παγούρι.Του R-Line σίτες και προβολάκια βάζεις και από το δικό σου αν δεν τον βρείς κομπλέ ενώ για του R 20 χρειάζεται να τον πάρεις κομπλέ.
  18. Δες σε μεταχειρισμένα ή σε ebay.de μήπως τσιμπήσες κανένα r-line προφυλακτήρα μπροστά που είναι λίγο πιο όμορφος από τον απλό. Για του GTI νομίζω πως θα χρειαστείς περαιτέρω αλλαγές όπως παγούρι υαλοκαθαριστήρων.
  19. Kαι μόνο η ήδη μία αλλαγή στην μονάδα ελέγχου σε προιδεάζει.. Επίσης 52000 χλμ με τον μαμά πολύδισκο δεν υπάρχει περίπτωση με 2α και πολύ χαμηλές στροφές αν το ζορίσεις να μην κάνει σκορτσάρισμα-τρέμουλο (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα και εφόσον το αμάξι έκανε τα χιλιόμετρα του σε Αθήνα).. Οπωσδήποτε στην αντιπροσωπεία να ζητήσεις έλεγχο σε πορεία με το διαγνωστικό επάνω για να ελεγχθεί η λειτουργία του κιβωτίου και η τυχόν φθορά του πολύδισκου. Για τον μεταλλικό θόρυβο οδήγησε το σε δρόμο με πολλές ανωμαλίες ή πχ τραχύ πλακόστρωτο και ανοιχτό παράθυρο και θα καταλάβεις τι εννοούμε..
  20. Αν δεν κάνω λάθος θα χρειαστείς αυτό: http://www.kufatec.de/shop/en/Volkswagen/Scirocco-1K/Volkswagen-centre-console-for-MEDIA-IN3?action_ms=1 και αυτό: http://www.kufatec.de/shop/en/portable-oem-integration/vw-media-in-mdi-interface-retrofit Επίσης νομίζω πως μετά πρέπει στη νέο υποβραχιόνιο να τοποθετήσεις εξωτερικά στην υποδοχή που έχει, το socket aux-in 3.5 mm (mini jack) που τώρα το έχεις μέσα στον τεμπέλη σου: http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/7/5677/11434779/203131878-w988.jpg Mήπως να έβαζες ένα ΒΤ (είτε εργοστασιακό retrofit είτε aftermarket) και να έχεις και το κινητό συνδεμένο και να ακούς την μουσική σου (μέσω του media player του κινητού);
  21. Στο site του εκτός από το car dock (που το έχω γράψει και παραπάνω) είχε και κάποια εφαρμογή για download.. Η διασύνδεση του με το αυτοκίνητο και συγκεκριμένα με το RCD310 πως πραγματοποιείται; Y.Γ. Μπήκα μέσα από το selector στο site της Dension και είδα λεπτομέρειες τελικά για το interface αυτό.
  22. Αυτή η εφαρμογή + το car dock για iphone είδα πως εκμεταλεύεται την υποδοχή aux-in 3.5mm (small jack) για να συνδεθεί με το RCD310 προκειμένου να εχεις ήχο για την μουσική (ή/και για τις τηλεφωνικές κλήσεις; ). Τώρα αυτό το απλό ας πούμε "car kit" πως γίνεται και έχει σχέση με τα χειριστήρια στο τιμόνι;;; Εννοείς πως απλά αυξομειώνεις την ένταση στην μουσική;
  23. Μήπως έχεις το media in μέσα στο τεμπέλη που αν δεν κάνω λάθος έχει υποδοχή για iphone?
  24. Για το εργοστασιακό Premium BT αν δεν το είχες παραγείλει ως εξτρά τότε δεν το έχει το αυτοκίνητο. Το RCD 310 δεν έχει υποδοχή USB παρά μόνο aux-in μέσα στον τεμπέλη (αν δεν είχες παραγείλει το εξτρά media-in). Tώρα για τις λύσεις του εμπορίου δεν ξέρω τι υπάρχει γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου λόγω RNS που έχει SD card.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.