Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

:excl: Day out @ Λαύριο - 16/2/2020

:excl: Νέες κεντρικές ενότητες για το T-Roc & για το Touareg

 

:excl: Ομαδική Παραγγελία Αξεσουάρ VWClub

stakyrFR

Members
 • Content Count

  1,107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About stakyrFR

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 08/17/1974

Contact Methods

 • MSN
  stakyr_7@hotmail.com
 • Yahoo
  stathis_7

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Αττικής - Αγίου Δημητρίου
 • Νομός
  Αττικής

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 6

Recent Profile Visitors

9,477 profile views
 1. Η έκδοση DSG7 Edition είναι κάτι ανάμεσα σε Generation και Highline παιδιά; Δεν μπόρεσα να βρω τον κατάλογο του εξοπλισμού για αυτή την έκδοση σε συνδυασμό με πετρελαιοκινητήρα..
 2. Έχει αλλάξει κάτι στο 7αρι DSG; Το θέμα του πάντα δεν ήταν ο σχεδιασμός του; Ο ξηρού τύπου συμπλέκτης σε συνδυασμό με το software που δέχεται καταπόνηση στην κίνηση σε συνθήκες πόλης;
 3. Το γνωστό πρόβλημα της πρόωρης φθοράς του πολυδισκου συμπλέκτη ειδικά όταν η κίνηση του αυτοκινήτου είναι σε συνθήκες πόλης. Προσωπικά αν και πάντα επέλεγα χειροκίνητα την 1η σχέση για να μην προσπαθεί το αυτοκίνητο να ξεκινήσει με την 2α (όπως κάνει λόγω software στην θέση D αν δεν έχει ακινητοποιεί εντελώς), εντούτοις άλλαξα 3 φορές πολύδισκο λόγω του σκορτσαρίσματος στην αλλαγή από 1η σε 2α που εμφανιζόταν μετά από περίπου 20000 χλμ κίνησης μέσα στην Αθήνα.
 4. Οδηγώντας τις τελευταίες ημέρες 7αρι diesel δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με το παραπάνω όσον αφορά την οδηγική απόλαυση!
 5. Αν είχες περάσει τα ίδια με εμένα και πόσους ακόμη που προσωπικά γνωρίζω θα συμφωνούσες και θα επαυξανες μάλιστα. Μια χαρά προσεκτικός είμαι και γνώστης της κατάστασης! Λάτρεψα το DSG7 για την λειτουργία του και το μίσησα ταυτόχρονα για τα τόσα θέματα που έχει αποδεδειγμένα! Μια ψηφοφορία να κάνουμε θα εκπλαγούμε με τον αριθμό των ατόμων που έχουν αντιμετωπίσει ένα ή περισσότερα προβλήματα. Και παρόλα αυτά και με την ευκαιρία οδήγησης τις τελευταίες ημέρες ενòς Golf 7 TDI DSG7, δεν σου κρύβω οτι μου μπαίνουν σκέψεις πάλι στο μυαλό σε επικείμενη αγορά μεταχειρισμένου με βάση την οδηγική εμπειρία. Αλλά με βάση του τι τράβηξα την τελευταία φορά μου ξαναβγαινουν αμέσως οι παραπάνω σκέψεις..
 6. Μακάρι το νέο 7αρι DSG να έμπαινε και στους μικρότερους κινητήρες και να ξεμπερδευαμε μια και καλή με το σαπακι το 7αρι ξηρού τύπου..
 7. Και ο κουμπαρος μου με το αδελφακι Mii 2 φορές μέχρι στιγμής στραβωμενες δισκόπλακες.. Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 8. Εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν τροχούς σφιγμενους με όλους τους τρόπους εκτός από δυναμοκλειδο! Δεν νομίζω οτι κυκλοφορούν με στραβες δισκοπλακες.. Και ομιλω ως παθών με 2 φορές αλλαγή σε δισκοπλακες τακακια μέσα στην εγγύηση (όχι με up αλλά με 208 του 2014). Αντιλαμβανοναστε όλοι νομίζω την αθλιότητα των υλικών στο βωμό του κέρδους... Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 9. Πάντως και σε μένα τα φανάρια του R20 που είχα τοποθετήσει (Golf 6) στις ανωμαλιες του οδοστρώματος οι δέσμες τρεμόπαιζαν χωρίς να υπάρχει κάτι χαλαρωμενο σε φανάρια ή projectors.
 10. Στον κουμπάρο μου που νόμιζαν πως δεν έχει επέκταση εγγύησης του ζητούσαν 250 ευρώ για αλλαγή πολύδισκου. Τελικά βέβαια το άλλαξε μαζί και με mechatronic τσάμπα λόγω επέκτασης..
 11. Παιδιά το RNS510 μπορεί να λειτουργήσει κανονικά στο Polo;
 12. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά
 13. Δεν είναι μόνο έγχρωμη είναι και πολύ μεγαλύτερη!Επίσης είναι 6δισκο (το 310 νομίζω δεν είναι) και ανάλογα την έκδοση παίζει να έχει και υποδοχή ΑV in για τυχόν κάμερα οπισθοπορείας. Επίσης κάρτα SD για εύκολες playing lists
 14. Mη χρήση 100άρας, οικονομική οδήγηση τι προβλήματα επιφέρουν;Το κάπνισμα στις βαλβίδες;
×
×
 • Create New...