Jump to content
Guest stefanos

Polo 1.2Tsi Ανάρτηση Βελτίωσης

Recommended Posts

Guest stefanos
Posted

Παιδιά καλησπέρα έχω polo tsi στην έκδοση highline με την σπορ ανάρτηση.Το αυτοκίνητο ειναι πολύ καλό δεν έχω παράπονο αλλά είναι λιγο μαλακό σε γρήγορη οδήγηση, δεν σε πετάει αλλά φοβίζει λίγο ειδικά σε δρόμους με ανεβοκατεβάσματα.Πιστεύω με μια πιο σκληρή ανάρτηση θα ξεδιπλωθούν οι χάρες του.Απ την μία σκέφτομαι να βάλω ελατήρια χαμηλώματος με τα υπάρχοντα αμορτισέρ αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξουν οι μπουκάλες, και σαν δευτερη εκδοχή να αλλάξω αμορτισέρ και ελατήρια.Ζητώ την γνώμη σας ώστε να βγάλω κάποιο συμπέρασμα..Ευχαριστώ!

Posted

όταν λες με την σπορ ανάρτηση εννοείς την ανάρτηση του gti που ήταν στα extra?

Posted

Γεια σου φίλε μου. Δεν εχω το ιδιο αμάξι με σένα αλλα το πολακι το 6n2. Εμένα λόγο ηλικιας οταν επεφτε σε λακουβα ηταν σαν βάρκα και ετσι του εβαλα το "Koni" τα κόκκινα (ελατήρια χαμηλόματος και αμορτισερ. Αρχικά σκεφτόμουν να βάλω τα κίτρινα το Koni(περίπου 100 ευρώ πιο φτηνα) αλλά δεν είναι ρυθμιζόμενα όπως τα κόκκινα που τα ρυθμίζει ο μαστορας αν θές να είναι το αμαξι σου πολύ ή λιγότερο σκλήρό.

Καμια σχεση τώρα το αμαξακι μου, πολύ σταθερό στον δρόμο, βεβαια στις λακούβες είναι πιο ξερο και τις καταλαβαίνω καλύτερα αλλα πατάει πολύ πιο σταθερά. Τα φοράω εδω και 1 χρόνο με μηδέν προβλήματα και εχω κάνει 22000χλμ(Αρτα-Γιαννενα-Θεσσαλονίκη)!!!Ασε που οταν το χαμήλωσα εδειξε πολύ καλύτερα το αμάξι. Απο τιμή ηταν μαζί με τα μαστορικά 600 Ευρώ. Ελπίζω να σε βοήθησα!!!

P.S: Με το χαμήλωμα το αμαξι σου που είναι ομολογουμένως πολύ πιο σπορ απο το δικό μου θα δείξει τρελα!!!Το εχω δει να κυκλοφορεί και ειναι πολύ μουράτο!!!

Guest stefanos
Posted

Όχι εννοώ αυτήν που υπάρχει στην έκδοση highline..Εγώ πήρα από τα πρώτα tsi που ήρθαν και δεν ειχαν βγεί οι κωδικοί για την σπορ ανάρτηση του gti!Ναι το ξέρω τα KONI έχουν πολυ καλό όνομα στην αγορά, προσωπικά σκέφτομαι και τα sachs τα οποία τα έχω δοκιμάσει σε άλλο αυτοκίνητο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το μόνο που δεν θέλω ειναι να γίνει κούτσουρο κρίμα για το αμάξι δηλαδή σε τέτοιους δρόμους.Παντως είδα ενα χαμηλωμένο polo tsi και εμφανισιακά δίχνει πολύ πιο sportif.