capros Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 (edited) ειμαι κατοχος Polo6n μοντελο του 96 με τον ΑΕΧ κινητηρα (8βαλβιδος) και πριν 4 χρονια τοποθετησα σε μαγαζι σετ αμορτισερ-ελλατηρια Bilstein-Eibach χαμηλωματος 5mm (ετσι γραφει το κουτι απο τα ελλατηρια τουλαχιστον) και εχω κιτρινα αμορτισερ με κοκκινα ελλατηρια στις μαρκες που προανεφερα. θελω να ψηλωσω ξανα το αμαξι μου λοιπον κ να το κανω πιο φιλικο!! Τι με συμβουλευεται να βαλω?Εχω τα μαμα αμορτισερ και ελλατηρια εκ των οποιων τα αμορτισερ ειναι εντελως κλασμενα,οποτε παμε σιγουρα για μια τετραδα αμορτισερ και θα χρησιμοποιησω τα μαμα ελλατηρια που εχω στην ακρη. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη προταση?Ενδεικτικα καποια τιμη? Edited November 26, 2011 by capros Quote
capros Posted November 26, 2011 Author Report Posted November 26, 2011 καποιος που να αλαξε προσφατα τα αμορτισερ του? οχι χαμηλωματα-ρυθμιζομενα κτλ.ειπαμε.....φευγω απο αυτο κομματι και γυρναω στον κατασκευαστη Quote
tsipower Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Γιατί δεν βάζεις τα bilstein τα μαύρα?? Gas λέγονται και τα βάζει ούτως η άλλως και η VW σε κάποια μοντέλα.Είναι ένα καλό στάνταρ αμορτισέρ πολύ οικονομικό που θα σου κρατήσει για πολύ καιρό απο τη στιγμή που τα προορίζεις για "συνηθισμένη" χρήση..Θα σου έλεγα αφού δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε rebound,ρυθμίσεις,κτλ. να πάς σε κάτι τέτοιο που θα ταιριάξει και με το μαμά ελατήριο..Και φθηνά και bilstein και κάνεις τη δουλειά σου..για τιμές googlare λίγο θα βρείς κατευθείαν Quote
capros Posted December 3, 2011 Author Report Posted December 3, 2011 ευχαριστω για την απαντηση φιλε τελικα εβαλα μια τετραδα KYB την σειρα EXCEL-G στην εκπληκτικη τιμη των 155 ευρω (αγορα) και εδωσα σε ενα συνεργειο 50 για τοποθετηση και ολα καλα.Την δευτερα θα παω για ευθυγραμμιση γιατι δεν βρηκα καποιο συνεργειο σημερα σαββατιατικα και τετοια ωρα που ξεμπερδεψα με την τοποθετηση.αααααααα,επισης αλαξα και στα μπροστα τα αμορτισερ καποια εξαρτηματα εκει στα πιατελα και τα μπαμ-στοπ και χρεωθηκα και ενα σετακι των 40 ευρω της SKF για να κανουμε σωστη δουλεια γιατι ο κοπανος που μου τα ειχε περασει τοτε ειχε κανει κανιβαλισμους!! anyway.....οι εντυπωσεις μου εχουν ως εξης....ειχα ξεχασει πως ειναι το συμβατικο αυτοκινητο καθοτι ειχα σεταρει το αμαξι μου με 5mm αμορτισερ-ελλατηρια.Καπου κερδιζεις και καπου χανεις....απλα η επιλογη αυτη για μενα εγινε κατ'αναγκη καλως η κακως Quote