Jump to content
MIKE_GOLF_V_GTI

Weekly Night Out @ Ηράκλειο - Τετάρτη "Γρηγορης" - Αρχείο

Recommended Posts

Posted (edited)

Παμε που παμε....ας πηγαινουμε ολοι μαζι...! Μετα απο την ιδεα της τελευταιας συναντησης ειπαμε να δινουμε ραντεβου καθε Τεταρτη 8:30 στου "Γρηγορη" κατω απο την γεφυρα στο κομβο της Αλλικαρνασσου γιατι για καποιους το ξυπνημα 11-12 ωρα της Κυριακης ειναι δυσκολο.... ^_^ ^_^ . Λοιπον ανοιγω αυτο το θεμα για να το κανονιζουμε εστω και την τελευταια στιγμη...!

MiKe Gti

Edited by Λευ kouliss
Posted

εγώ μάλλον δεν μπορώ σήμερα. Σίγουρα θα ερθω την άλλη εβδομάδα... Καλά να περάσετε άμα βγείτε !

Posted

ουτε εγω μπορεσα να ερθω !αν μαζευτηκατε σημερα γραψτε μας εδω τα νεα σας.

Posted (edited)

Δε νομιζω να σας τρομαζει ο καιρος..Πρεπει να ειμαστε ολοι παροντες αυριο στην πρωτη μας :thumbsup:

Edited by kOrMi-6
Posted

Δε νομιζω να σας τρομαζει ο καιρος..Πρεπει να ειμαστε ολοι παροντες αυριο στην πρωτη μας :thumbsup:

χαχαχαχαχαχα.......tourbo καιρος.....!

MiKe Gti

Posted (edited)

Σε μιση ωρα στο μερος μας..Οποιος αργησει θα τον στησω στα 400m και θα τον φαω λαχανο :super::ninja::zoro::bbq::laugh:

Edited by kOrMi-6
Posted

Πολλη ησυχια επεσε,ακομα δεν ξεκινησαμε τις συναντησεις..Την προηγουμενη τεταρτη βρεθηκαμε με τους manosgolf(καλη θητεια boy) kai Paul_fsi,ηπιαμε ενα καφεδακι και τα ειπαμε..Αφου εγινε η αρχη,πιστευω την επομενη φορα να ειμαστε περισσοτεροι

Posted

Θα έγραφα και εγώ. Είπαμε τα πρωινά έχουμε θέμα με το ξύπνημα :lazy: :lazy: :lazy: . Για τα βράδια όμως???

Λοιπόν πιστεύω μεθαύριο να είμαστε περισσότεροι και να προγραμματίσουμε αν είναι την κυριακάτικη εκδρομούλα που λέγαμε στην προηγουμενη συνάντηση για αυτή την Κυριακή :clapping: είτε Ιεράπετρα που είχε αναφερθεί είτε κάπου πιο κοντά.

Posted

μαζευτήκαμε τη τετάρτη αλλα απο την αλλη εβδομαδα θα βαζω απουσιες... :drinks: :drinks:

Posted

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΝΙΑ?

Βασικα καλως ηρθες στην παρεα μας,βλεπω εισαι νεος.Γραφεις ομως σε λαθος τοπικ (υπαρχει συγκεκριμενο για τις συναντησεις γενικα στο νησι) Anyway θα δουμε μηπως κανονιστει καμια συναντηση προς Χανια ;):thumbsup:

Posted

Βασικα καλως ηρθες στην παρεα μας,βλεπω εισαι νεος.Γραφεις ομως σε λαθος τοπικ (υπαρχει συγκεκριμενο για τις συναντησεις γενικα στο νησι) Anyway θα δουμε μηπως κανονιστει καμια συναντηση προς Χανια ;):thumbsup:

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΜΕΝΩ.

Posted

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΜΕΝΩ.

Θα το συζητησουμε με τα παιδια κ αν κανονιστει κατι θα το μαθεις :thumbsup:

Συναντηση αποψε,μην ξεχνιομαστε :drinks:

Posted

Η συνάντηση είναι στο Ηράκλειο. Αν μπορείς θα χαρούμε να σε δούμε σε κάποια απο τις επόμενες συναντήσεις

Posted

Χλωμό. Για αύριο κανονικά στον Γρηγόρη? Μήπως θέλετε να κανονίσουμε κάπου αλλού?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.