Jump to content
stelakos

Χαμηλος Φωτισμος!

Recommended Posts

χθες εκει που γυρναγα σπιτι ξαφνικα τρεμοπεζανε τα φωτα μου ανοιγοκλεισε το radio cd κ μου αναψε τσεκ στο abs κ επεσε ο φωτισμος στο κοντερ τι πεζει να ειναι? :sorry:

Link to comment
Share on other sites

πολυ πιθανο!!!!εκτοσ και αν η μπαταρια σου αφου μου λεσ οτι εισουν στο δρομο ( και επρεπε να φορτιζει απο μονη τησ) δεν φορτιζει φυσιολογικα!!!εγω αυτο θα κοιταζα πρωτα... εχεισ βαλει ξενον προσφατα ή κατι αλλο νεο ηλεκτρολογικο υλικο στο αμαξι??

Link to comment
Share on other sites

Όποιος έχει γκαράζ αξίζει να πάρει έναν συντηρητή μπαταρίας. Το κόστος είναι αστείο και διατηρεί τη μπαταρία στην καλύτερή της κατάσταση για χρόνια. :)

Link to comment
Share on other sites

φιλε αν βλεπω σωστα εχεις το 4αρι,ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι αυτο....πανο στο καπακι της μπαταριας εχει ενα πλαστικο κουτακι που πανε πολακοκκινα καλοδια εκει μεσα,αν το ανοιξεις αυτο ειναι σταδαρ καμενα μεσα τα λαμακια που εχει.....τσεκαρισε και ενημερωσε μας περιμενω νεα σου....φοτο απο κατω να καταλαβεις..

21219075b.jpg

αν ειναι αυτο θα πας σε εναν καλο ηλεκτρολογο και θατου πεις να στο καταργησει τελειως,ολα τα κοκκινανα στα κανει ενα χοντρο και να το βαλει στον + πολο και το ενα αν θιμαμε καλα μαυρο που εχει να το βαλει στον -πολο!

οσο προβλημα και να εχει η μπαταρια σου απο την στηγμη μπου πειρε εμπρος την ωρα που στο εκανε αυτο κ εν λειτουργεια του δυναμο δεν τα κανει αυτα.

Edited by sodimitris
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.