Jump to content
Stelios Papadam

Φλας Καθρεφτη

Recommended Posts

Κρύσταλλο καθρέφτη εξαγωγή και τοποθέτηση

Προστατέψτε την ακμή του περιβλήματος -1- από ζημιές στο χρώμα π.χ. με ταινία ενισχυμένη με ύφασμα. – Πιέστε το κρύσταλλο καθρέπτη -2- κάτω στο περίβλημα του καθρέπτη -1- . – Βγάλτε το κρύσταλλο του καθρέφτη -2- με το μοχλό -80-200- από τη βάση -5- και από το περίβλημα -1--βέλος 6-. – Μετακινήστε το κρύσταλλο του καθρέπτη -2- στην άκρη -βέλος 4- και αφαιρέστε τις υπαρκτές επαφές φις -3- για την ηλεκτρική αντιθαμβωτική λειτουργία και θέρμανση καθρέπτη στην πίσω πλευρά του κρυστάλλου καθρέπτη -2-.

1n6610019.png

Περίβλημα καθρέφτη, εξαγωγή και τοποθέτηση – Οδηγήστε τη σφήνα αποσυναρμολόγησης -3409- ανάμεσα στο κέλυφος καθρέπτη -1- και στο πλευρικό φλας -2-. – Οδηγήστε κατά μήκος με τη σφήνα αποσυναρμολόγησης -3409- προς την -κατεύθυνση βέλους a- μέχρι την εξωτερική πλευρά του καθρέπτη. – Με αυτόν τον τρόπο απασφαλίζετε τις ασφαλίσεις του κελύφους καθρέπτη -4- από τα άγκιστρα ασφάλισης -3-. – Τραβήξτε λίγο το κέλυφος καθρέπτη -1- στην μπροστινή περιοχή προς την -κατεύθυνση του βέλους b- από τον φορέα καθρέπτη. – Βγάλτε το κέλυφος καθρέπτη -1- από τον φορέα καθρέπτη στην -κατεύθυνση του βέλους c- προς τα πάνω.

2n6610198.png

Διακοσμητικό, εξαγωγή και τοποθέτηση Λύστε τις ασφάλειες -2- με ένα κατσαβίδι από τον φορέα καθρέπτη. – Αφαιρέστε το διακοσμητικό -1- στην -κατεύθυνση του βέλους -.

3n6610023.png

Πλαϊνό φλας εξαγωγή και τοποθέτηση

– Ξεβιδώστε τις βίδες -4- και αφαιρέστε το μέρος προς συναρμολόγηση -1-. – Αποσυνδέστε το φις -5- από το φως φλας -3-. – Ξεβιδώστε τις βίδες -2- και αφαιρέστε το φως φλας -3- από το μέρος προς συναρμολόγηση -1-.

4n6610021.png

Εξωτερικός καθρέφτης - συνοπτική παρουσίαση συναρμολόγησης

Η παρουσίαση αφορά μόνο την αριστερή πλευρά. Για τη δεξιά πλευρά μπορείτε να εργαστείτε αντίστοιχα.

1 - Βάση καθρέφτη q εξαγωγή και τοποθέτηση → Κεφάλαιο 2 - Βίδα q τρία τεμάχια q 8 Nm 3 - Τμήμα προς μοντάρισμα q εξαγωγή και τοποθέτηση → Κεφάλαιο 4 - Βίδα q δύο τεμάχια q 1 Nm 5 - Βίδα q δύο τεμάχια q 1 Nm 6 - Πλαινό φλας q εξαγωγή και τοποθέτηση 7 - Διάφραγμα q εξαγωγή και τοποθέτηση 8 - Κρύσταλλο καθρέφτη q εξαγωγή και τοποθέτηση 9 - Περίβλημα καθρέφτη q Υλικό- ABS q εξαγωγή και τοποθέτηση

0n6610009.png

....αυτά τα λίγα, απλά ειχα κέφι :)

Link to comment
Share on other sites

Λογικά με το ELSA πρέπει να είναι.

Link to comment
Share on other sites

Να μπω και εγω στο club της αλλαγης φλας καθρευτη μετα απο την γνωριμια μου με εναν μεταλικο καδο. Να προσθεσω και ενα βοηθητικο βιντεακι για το 6αρι. Ανταλλακτικο φλασακι + κατω πλαστικο 31ευρω, τοποθετηση μονος μου :

 

Edited by granset
Link to comment
Share on other sites

αμα δεις τον electric-doctor να το αλλάζει και μετα το βιντεάκι θα γελας 3 ωρες. Απλα έβγαλε το κρύσταλλο και τράβηξε το καβούκι

Link to comment
Share on other sites

Εμ αμα ειναι doctor... Με τις τιμες που ειδα για τα κομματια του καθρευτη και επειδη ειχαν ζοριστει καποια απο τα δοντακια απο το κοπανιμα, οχι μονο το πηγα με το γαντι, αλλα ειχα κανει και την προσευχη μου μην σπασω και τιποτα αλλο.. :suicide:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.