paul_fsi Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Καλησπέρα σας, Ημέρα ταξιδιού σήμερα μιας και κατέβαινα Κρήτη, αλλά το αμάξι μας ψιλοχάλασε την διάθεση. Σταματώντας το πρωί σε φίλους να φορτώσω βγήκα απο το αμάξι και έκλεισα την πόρτα μου. Κατα το κλείσιμο ακούστηκε ένα δυνατό τακ λαμαρίνας, σαν να σπάει κάποιο πριτσίνι ή να πέφτει κάποιο χαλίκι με δύναμη... Δεν παρατήρησα κάτι εκείνη την στιγμή και το άφησα... Μετά μπαίνοντας στο πλοίο και ανεβαίνοντας την ραμπα είδα τι άλλαξε : Απο την μεριά του καθρέφτη του οδηγού όλο το πάνελ/λαμαρίνα της πόρτας παίζει σαν να ξεκούμπωσε κάποιο κλιπ. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφία αργότερα του σημειου. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό? Ελπίζω να μην κοστίζει πολύ γιατί εδώ Ηράκλειο το μόνο σε vw είναι η karenta και επίσης το αυτοκίνητο το χρειάζομαι και δεν μπορώ να μένει μέσα... οπότε αν υπάρχει κάποια ανάλογη εμπειρία θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 το θεμα ειναι να βρεις πως κουμπωνει το φιλο επανω στην πορτα?νομιζω με βιδες,μεταχειρισμενο το εχεις παρει το αμαξι? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_fsi Posted August 19, 2012 Author Report Share Posted August 19, 2012 Όχι. Πρώτο χέρι είναι. Πέρα απο ένα μικρο στράβωμα επειδή κάπου είχε βρει η πόρτα δεν έχει ανοιχτεί οπότε ότι έπαθε λογικά είναι απο πολυκαιρία (παίζει να ναι και τίποτα περίεργα κλιψάκια ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodimitris Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 νομιζω το κρατανε κατι πλαστικα απο τα πλαγια,δεν θυμαμαι καλα ομως Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos75 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καταλαβει ακριβως τι λες, το πανελ ειναι αυτο με την μοκετα και το χερουλι και τους διακοπτες, πισω απο αυτο υπαρχει η λαμαρινα που στην πλατη της εχει το μηχανισμο για το παραθυρο, αν αυτο το βλεπεις, δηλαδη εχεις βλαλει την ταπετσαρια οπως λεγετε στην αντιπροσβπεια, αυτη η λαμαρινα σφιγκει με πολλα παξιμαδια, δοκιμασε μηπως εχουν χαλαρωσει... αλλα ολα μαζι ειναι καπως δυσκολο. Μηπως ακουσες ενα κρακ, το οποιο μπορει να ειναι το ενα απο τα δυο πλαστικα που σηκωνουν το παραθυρο και παει να σπασει? Προσεχε μην σου πεσει και μετα.... 80 ευρω περιπου για να βαλει μεταλλικα απο αντιπροσωπεια η απο ebay πιο φτηνα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_fsi Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 Εδώ που δείχνω με το βελάκι η λαμαρίνα έπαιζε κυρίως σε κάθε άνοιγμα/κλείσιμο της πόρτας... Τελικώς ήταν κάτι πολύ γελοίο. Ανοίγοντας την πόρτα απο την πλευρά την μέσα όπως κοιτάς τους μεντεσέδες είναι οι βίδες που κρατάνε το εξωτερικό κομμάτι πάνω στην πόρτα. Είχε φύγει η πάνω πάνω βίδα αλλά αν κοιτούσες την πόρτα όρθιος δεν φαινόταν η τρύπα της γιατί είναι κάπως κρυμμένη. Πήγα αντιπροσωπεία μου έβαλε μια βιδούλα και τέλος η υπόθεση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...