Jump to content
meandros

Κιτρινο Λαμπακι-Καταναλωση

Recommended Posts

καλησπερα.

εχω ενα γκολφ 5 tsi 140ps.μολις ξεκινησα μετα απο λιγα μετρα μου αναβοσβησε για μερικα δευτερολεπτα το κιτρινο λαμπακι που δειχνει βλαβη στο συστημα εξαγωγης καυσαεριων.επισης το trip computer δειχνει τρελες καταναλωσεις.και στην οδηγηση εχω παρατηρηση μικρη απωλεια ισχυος και μικρη αυξηση της καταναλωσης.το πηγα σημερα σε διαγνωστικο και μου ειπαν οτι βγαζει ως σφαλμα ατελη καυση στους κυλινδρους 1 και 4 αλλα χωρις να ξερουν την αιτια.μου ειπαν να καψω 4 ρεζερβουαρ προσθετονταςενα καθαριστικο προσθετο στην βενζινη και μετα να ξαναπαω να το δουν.εχει κανεις υποψην του τι προβλημα ειναι αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Σημάδια από καπνισμένες βαλβίδες!Πολύ συχνό φαινόμενο στα tsi!

Ρίξε μια ματιά στο topic:

http://www.vwclub.gr...opic=41060&st=0

Edited by muppetshow
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για το link. απο οτι βλεπω μπορει να χρειαστει ανοιγμα καπακι το οποιο ειναι ακριβη επισκευη.εχω επεκταση εγγυησης,πιστευετε θα με καλυψει η θα προσπαθησουν να βρουν δικαιολογιες για να μην πληρωσουν τη ζημια.ειχε καποιος ιδια ζημια μεσα σε επεκταση που να την καλυψαν η να μην την καλυψαν?

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα.επανερχομαι στο θεμα που ειχα ανοιξει.πριν λιγες μερες καταναλωσα τα τεσσερα μπουκαλακια με το προσθετο βενζινης και πηγα στο συνεργειο για επανελεγχο.εκαναν μετρηση συμπιεσης και το εβαλαν και στο vag-com.μου ειπαν οτι δεν βρισκουν κανενα προβλημα πλεον στο αυτοκινητο.τι πιστευετε?εκαναν δουλεια τα καθαριστικα η πανε να αποφυγουν την επισκευη λογω εγγυησης?

Link to comment
Share on other sites

Πανε για ελεγχο σε εξωτερικο συνεργειο...γιατι αν εχεις θεμα με κινητηρα...τα χρηματα ειναι δυσβασταχτα....μην το αφησεις.Απο την αλλη το βλεπω δυσκολο να εχεις τετοιο προβλημα να σου πω την αληθεια...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.