giannakhc Posted November 17, 2012 Report Posted November 17, 2012 Γεια σας παιδια θελω να δοσω μια αλλη εμφανιση στον προφυλαχτηρα μου (golf v fsi) καλα θα ηταν να τον αλαζα τελειως αλλα παει ακριβα και ετσι θελω να βρω καποιους τροπους να τον κανω λιγο ποιο σπορτ ριξτε μια ματια εδω http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/parts/photos/2946917/ υπαρχουν τετοιες θηκες που να κουμπονουν στον δικο μου προφηλακτιρα? οχι μονο αυτες αλλα και θηκες για το μεσαιο ανοιγμα που βρισκετε κατω απο την πινακιδα.. αν υπαρχει και καποια αλλη οικονομικη λυση θα χαρω πολυ να την ακουσω.. ευχαριστω εκ των προτερων.. Quote
XIONOULIS Posted November 17, 2012 Report Posted November 17, 2012 anti αυτες να πας στην αντιπροσωπεια και να παρεις τις ιδιες για 20 ευρο και ανοιχτε με τρυπες να περνει και αερα απο εκει το αμοιρο....οπου τωρα ειναι με ζιβαγκο... Quote
giannakhc Posted November 17, 2012 Author Report Posted November 17, 2012 Εχουμε καμια φοτο? Αα δεν ξερω αν το καταλαβες εχω το φσι με τον αλλο προφυλαχτηρα οχι του gti αυτες που εδειξα στην φοτο δεν ξερω αν μπαινουν στο δικο μου Quote
xaros Posted November 17, 2012 Report Posted November 17, 2012 Δεν ταιριάζουν,αν δεις τα στοιχεία της αγγελίας λέει ότι είναι από Gti άρα θα έκανε μόνο σε εκείνο το προφυλακτήρα που φοράν και τα gt sport Sent from my LT15i using Tapatalk 2 Quote
giannakhc Posted November 17, 2012 Author Report Posted November 17, 2012 Ναι γιατι το ανοιγμα που εχουν τα gti ειναι μεγαλητερο απο αυτο που εχει το δικο μου Quote
XIONOULIS Posted November 17, 2012 Report Posted November 17, 2012 mmmmm οκ βαλε καμια φωτο απτο τωρινο προφυλακτηρα μηπως και βρουμε τιποτα που να το πηγαινει απο κανα εβαυ Quote
giannakhc Posted November 17, 2012 Author Report Posted November 17, 2012 Μην με βρισετε... αλλα πως ανεβαζω φοτο εδω δεν βρισκω το attach.. Quote
giannakhc Posted November 17, 2012 Author Report Posted November 17, 2012 ο κλασικος προφυλακτηρας που φορανε ολα τα golf v Fsi και τα ΤSI (εκτος των GT) Quote