Jump to content
ReApEr

Mεταχειρισμενο Polo Gti 1.8 20Vt

Recommended Posts

ψαχνω μεταχειρισμενο polo gti εχω ελέγξει 2 μεχρι στιγμης απο μαντρα κ δεν ηταν πολυ καλα το ενα ειχε 91.000 κ το αλλο ειχε 68.000 κοινος αυτο που καταλαβα ειναι μακρια απο μανρες δεν χρειαζετα να καω για να το μαθω!! θα μπορουσα να γραψω ακριβως κ τις 2 περιπτωσεις με τα αμαξια αλλα θα ηταν σαν εκθεση για τις πανελλήνιες!! εχω βρει ενα polo gti 1.8 20vt 150ps ειναι του 07 κ εχει 111.000 λεει οτι ειναι πολυ καλα συντηρημενο με service λαστιχα φρενα κ λοιπα... θα το ελενξω αυτες τις μερες για να δω αν ειναι καλο... αν οντως ειναι καλο κ εχουνε γινει ολα τα απαραίτητα το χλμ ειναι πολλα?? θελω να ακουσω γνωμες!! ευχαριστω εκ τον προτέρων!

Edited by ReApEr
Link to comment
Share on other sites

φιλε μην περιμενεις να βρεις αμαξι κατω απο 100000 χιλιομετρα ρε συ..αφου εδω εχουμε τα καινουρια τα πολακια και εχουμε οι περισσοτεροι πανω απο 50000 και ειναι 3 χρονων ....οποτε πηγαινε εκει τσεκαρε τα ολα και αν σου κανουνε σε λεφτα παρτο μην το σκεφτεσαι ...

Link to comment
Share on other sites

εγω θελω να μαθω αν αξιζει να το παρεις ακομα κ ειναι καλα συντηρημένο επειδει εχει 111.000 χλμ!! δλδ αντεχει ακομα σαν κινητηρας? αυτο θελω να μαθω!! κ ακουσω γνωμες απο παιδια με τον ιδιο κινητηρα...

Link to comment
Share on other sites

to computer den exei ellinika..ayto poy grafo...sorry 20vt einai skilia min anisixeis kautholoy!!!eixa 7 xronia poio kala kai apo ta kenoyrgia

einai kai 1800 den katalabainei tipota...

Link to comment
Share on other sites

δλδ τα χλμ δεν ειναι προβλημα αν ειναι καλα συντηρημενο το αμαξι απο οτι μου λες... κ αμα θες να το βελτιωσεις ισχυει το ιδιο?

Link to comment
Share on other sites

O 1.8T του Group είναι ένας κινητήρας bulletproof. Για να βγάλει σοβαρό πρόβλημα πέραν από κάτι αισθητήρες maf κι άντε και κανένα πολλαπλασιαστή πρέπει να είναι είτε τελείως παρατημένος και κακομεταχειρισμένος είτε να έχει γίνει δουλειά από παιδί δημοτικού και να τον διέλυσε. Και είναι κι ένας κινητήρας που ενδείκνυται για σοβαρό tuning.

Από εκεί και πέρα τώρα, κοίτα το βιβλίο service να δεις αν έχει αλλάξει ιμάντα χρονισμού και πότε. Στην αρχή ήταν κάθε 90.000χλμ ή τέσσερα χρόνια αλλά με νεότερη οδηγία έγινε κα΄θε 60.000χλμ ή τέσσερα χρόνια. Τα 110.000 χλμ δεν είναι ούτε πολλά ούτε λίγα.

Link to comment
Share on other sites

το πολυ πολυ ανοιγεις μια το μοτερ φιλε το καθαριζεις τα παντα μεσα και εισαι κομπλε μετα φιλε μην αγχονεσαι δεν παθαινουνε τπτ αυτα...το θεμα ειναι αλλου ψαξε μην εινα κομμενο το αμαξι και ολα αυτα ρε συ...

Link to comment
Share on other sites

εχω σκοπο να το σκαλισω αλλωστε αυτος ειναι ο λογος που θα το παρω αλλιως δεν εχει νοημα... απλως θελω να μαθω αν αξιζει να το παρω... αν όντως ειναι καλο... αλλα μου εδωσες μια πολυ καλη απαντηση!!

Edited by ReApEr
Link to comment
Share on other sites

τα τελη ειναι 60 παραπανω απο οτι πληρωνω τωρα η ασφαλεια ειναι στα ιδια λεφτα... το τεκμηριο εχει πεσει γιατι ειναι πανω απο 5ετιας... κ για την βενζινη οσο το πατας τοσο καει...

Link to comment
Share on other sites

Τα τέλη του είναι όσα και του 1.4. Από βενζίνη θα παίζει γύρω στα 9 - 10 αν είναι με το πόδι στο πάτωμα αλλιώς σε νορμάλ ταξίδια από 7 μέχρι 8.5 και στην πόλη μέσα θα είναι στα 12 περίπου.

Link to comment
Share on other sites

Guest Rouleman

με 1000 ευρω παραπανω παντος παιρνεις s3 toy 2007 φιλαρακι...

με 7000€ του 2001 ναι, του 2007 δυσκολαααα!

Edited by Rouleman
Link to comment
Share on other sites

Aμα θες 20VT ψάξε καλύτερα για Leon/Octavia. Θα είναι μεν παλιότερα μοντέλα αλλά έχουν καλύτερο potential για αναβάθμιση. Με 5Κ αγοράζεις 4κίνητο Leon του 2005. Το κακό είναι οτι αποκλείεται να βρεις stock αυτοκίνητο με αυτό το μοτέρ. Ακόμα και της γυναίκας μου είναι πρώτου σταδίου :crazy:

Οσο για το μοτερ , ότι σου είπαν και οι υπόλοιποι πιο πάνω. Maf , πολλαπλασιαστές άντε και καμιά τουρμπίνα άμα το χει κάψει ο άλλος. Αυτές τις K03s τις βρίσκεις και σε περίπτερο πλέον.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.