professor Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 440 € πλήρωσα μαζί με τα έξοδα αποστολής και η πληρωμή έγινε μέσω Pay Pal και η αποστολή με EMS και ήρθε με τα ΕΛΤΑ στην πόρτα μου χωρίς να περάσει τελωνείο. Να πω επίσης ότι στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο ενσωματωμένος ψηφιακός αποκωδικοποιητής MPEG4 HD με δυο κεραίες (Diversity). Χωρίς αυτόν η τιμή πέφτει 50 € περίπου. Ήσουν τυχερός που γλύτωσες το τελωνείο!!!!! Αν υπολογίσεις + 150 το τελωνείο το λιγότερο μαζί με τα έξοδα φύλαξης και την αμοιβή του τελωνειακού τότε τα 600 θα τα έφτανες και θα τα ξεπερνούσες μαζί με το κόστος της οπίσθιας κάμερας. Quote
Andritsos Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 440 € πλήρωσα μαζί με τα έξοδα αποστολής και η πληρωμή έγινε μέσω Pay Pal και η αποστολή με EMS και ήρθε με τα ΕΛΤΑ στην πόρτα μου χωρίς να περάσει τελωνείο. Να πω επίσης ότι στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο ενσωματωμένος ψηφιακός αποκωδικοποιητής MPEG4 HD με δυο κεραίες (Diversity). Χωρίς αυτόν η τιμή πέφτει 50 € περίπου. Απορία: γενικά ότι πέρνει κάποιος με ems δεν περνάει τελωνείο; Αυτό είναι ΤΟ "συστημένο"; Quote
AvatarX Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 (edited) Δεν λέω καλό εξωτερικά και σαν Interface oem μέχρι αηδίας . . . . . . η αλήθεια είναι οτι μου αρέσει να είναι όσο το δυνατόν εργοστασιακό αλλά η αλλήθια είναι οτι το oem interface είναι βαρετό . . . . προσωπικά προτιμώ με λειτουργικό android . . . . . Δεν αναφέρει τεχνικές προδιαγραφές , εξόδους κλπ . . . . .ούτε τιμή . . . . . Έχεις αγοράσει απο αυτούς . . . . . ? Πάντως όσο ψάχνω τόσο δεν βρίσκω reviews στο web ούτε βίντεο ούτε τπτ . . . . . . Πάντως και εγώ, ίσως γιατί έχω και το Sygic και μου αρέσει το interface του, μάλλον σκέφτομαι κάποιο Android. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει να συνδέσει Android ας πει εμπειρίες. EDIT: Επίσης το ANS βγαίνει με Sygic Navigation? Μπορεί να μπει μετά? Edited October 28, 2013 by AvatarX Quote
Andritsos Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 (edited) Λογικά μέσα στην επόμενη βδομάδα θα παραγγείλω απο Erisin την ES7000A με λειτουργικό android. http://www.erisin.com/erisin-es7000a-7-hd-vw-android-40-car-dvd-player-gps-wifi-3g-canbus_p451.html?number_of_uploads=0 Αν θέλει και κανένας άλλος να κάνουμε 1 group buy μήπως και έχουμε καμιά καλύτερη τιμή . . . . . . Edited October 29, 2013 by ANDRITSOULAS Quote
professor Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Η δικιά μου η παραγγελία έγινε σήμερα. http://www.erisin.com/erisin-es1096v-vw-in-car-dvd-gps-with-display-dashboard_p348.html σ΄αυτό τελικά κατέληξα.Το λειτουργικό μου φάνηκε πιο σοβαρό και έχει και canbus decoder ενσωματωμένο.Τελική τιμή με parcelforce + ασφάλεια+ paybal + αντάπτορα Fakra για την κεραία του ραδιοφώνου 310 ευρώ.Καλή αναμονή τώρα. Quote
Andritsos Posted October 29, 2013 Report Posted October 29, 2013 Καλορίζικο από τώρα σε όσες μέρες θα ΤΟ έχεις στα χέρια σου ? Quote
professor Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Eυχαριστώ πολύ!!! From Hongkong to Europe Union countries by Parcelforce, no customs tax, 4-12 workdays. Quote
Andritsos Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 (edited) Μια χαρά σε καμιά δύο εβδομάδες ΤΟ πολύ. Μόλις ΤΟ πάρεις περιμένω εντυπώσεις Edited October 30, 2013 by ANDRITSOULAS Quote
professor Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Μια χαρά σε καμιά δύο εβδομάδες ΤΟ πολύ. Μώλις ΤΟ πάρεις περιμένω εντυπώσεις Ok!!! Quote
professor Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Καλορίζικο και καλά ακούσματα Ευχαριστώ πολύ!!Ας έρθει με το καλό και ας ελπίσουμε να λειτουργεί σωστά!!! Quote
COSTAS_ Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Με το καλό να φθάσει και να το δούμε και εμείς από τα δικά σου μάτια. Κώστας Quote
professor Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 (edited) Έφτασε παιδιά χθες το μεσημέρι.Πρώτες εντυπώσεις:καλή συσκευασία και το μηχάνημα φαίνεται αρκετά ποιοτικό γενικότερα και ειδικότερα στην υφή των κουμπιών.Θα το εγκαταστήσω Παρασκευή ή Σάββατο και βλέπουμε.... Έχω την εξής απορία και ήθελα τη βοήθειά σας:Το canbus decoder με το νούμερο 13 έχει ένα φυσάκι με νούμερο 11 που λέει steering whell.Έχετε καμιά ιδέα που κουμπώνει αυτό???Στη φίσα με το νούμερο 2 μήπως???Μάλλον..... http://www.erisin.com/images/htmlarea/ES796V/ES796V_M13.jpg Edited November 12, 2013 by Professor Quote
Andritsos Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 (edited) Έφτασε παιδιά χθες το μεσημέρι.Πρώτες εντυπώσεις:καλή συσκευασία και το μηχάνημα φαίνεται αρκετά ποιοτικό γενικότερα και ειδικότερα στην υφή των κουμπιών.Θα το εγκαταστήσω Παρασκευή ή Σάββατο και βλέπουμε.... Έχω την εξής απορία και ήθελα τη βοήθειά σας:Το canbus decoder με το νούμερο 13 έχει ένα φυσάκι με νούμερο 11 που λέει steering whell.Έχετε καμιά ιδέα που κουμπώνει αυτό???Στη φίσα με το νούμερο 2 μήπως???Μάλλον..... http://www.erisin.com/images/htmlarea/ES796V/ES796V_M13.jpg Άντε καλορίζικο και καλά ακούσματα. Μετράει σαν συσκευή δηλαδή . . . . . ? Τελωνείο κλπ δεν πλήρωσες τπτ . . . . . . . . Edited November 12, 2013 by ANDRITSOULAS Quote
professor Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Άντε καλορίζικο και καλά ακούσματα. Μετράει σαν συσκευή δηλαδή . . . . . ? Τελωνείο κλπ δεν πλήρωσες τπτ . . . . . . . . Ευχαριστώ πολύ!!!Για τα λεφτά του μια χαρά είναι!!!Και έχει και πιο φθηνά αν π.χ δεν θες mpeg 4 κτλ.Ήρθε σε ακριβώς 11 μέρες.Ήταν Αθήνα από την Παρασκευή μεσημέρι και αν δεν μεσολαβούσε το ΣΚ θα το είχα πιο γρήγορα.Τελωνείο δεν πλήρωσα και ήρθε με courrier παρακαλώ όχι απλό ταχυδρομείο. Quote
professor Posted November 12, 2013 Report Posted November 12, 2013 Aς βάλω και ένα βιντεάκι για να έχεις μια πρώτη εικόνα του μηχανήματος: 1 Quote
professor Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο ! ! ! Eυχαριστώ πολύ!!!! Quote
COSTAS_ Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Μεγειες μεγειές ... Βάλε και καμιά φωτογραφία να το δούμε καλύτερα .. Κώστας Quote
nikoskallithea Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Ευχαριστώ πολύ!!!Για τα λεφτά του μια χαρά είναι!!!Και έχει και πιο φθηνά αν π.χ δεν θες mpeg 4 κτλ.Ήρθε σε ακριβώς 11 μέρες.Ήταν Αθήνα από την Παρασκευή μεσημέρι και αν δεν μεσολαβούσε το ΣΚ θα το είχα πιο γρήγορα.Τελωνείο δεν πλήρωσα και ήρθε με courrier παρακαλώ όχι απλό ταχυδρομείο. Kαλες ακροάσεις και το κυριότερο καλές διαδρομές με το navi Μεγειες μεγειές ... Βάλε και καμιά φωτογραφία να το δούμε καλύτερα .. Κώστας Κωστα μονο εσυ εμεινες πλεον χωρις navi, αντε σειρα σου τωρα YΓ να ειναι καλα οι φιλοι μας οι Κινεζοι Quote
professor Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ Νίκο, να σαι καλά!!! Κώστα καιρός είναι να κάνεις και συ τη κίνηση!!!!.Μάλλον το Σάββατο που θα το τοποθετήσω θα βγάλω φωτό. Πάντως το βιντεάκι δείχνει ακριβώς το μηχάνημα που πήρα και μάλιστα τις περισσότερες λειτουργίες του θα έλεγα.... Edited November 13, 2013 by Professor Quote
marios tsi Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Professor,το μηχάνημα είναι plug 'n play? Ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Για πασσατ 3c μιλάω πάντα.Και κάτι άλλο μάλοον offtopic .Οποιοδήποτε rcd Χ10 της vw τί χρειάζεται για να μην τρώει μπαταρία? Quote
COSTAS_ Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ Νίκο, να σαι καλά!!! Κώστα καιρός είναι να κάνεις και συ τη κίνηση!!!!.Μάλλον το Σάββατο που θα το τοποθετήσω θα βγάλω φωτό. Πάντως το βιντεάκι δείχνει ακριβώς το μηχάνημα που πήρα και μάλιστα τις περισσότερες λειτουργίες του θα έλεγα.... Ναι ρε παιδιά, θα κάνω και εγώ ένα δώρο στον εαυτό μου, ίσως μέσα στα Χριστούγεννα. Η αλήθεια είναι ότι ξερογλύφομαι με κάτι τέτοια και κάνω σαν μικρό παιδί. Να τα Navi, να τα SmartPhones, να Apple.. άστα να πάνε. Να γυρίσω με το καλό στην Ελλάδα και βλέπουμε .. Προς το παρόν, βάλε Γιώργο καμιά φωτογραφία να δούμε το καμάρι σου .. Κώστας Edited November 14, 2013 by COSTAS_ Quote
professor Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Στέλνω μερικές προκαταρκτικές Κώστα και αύριο πάλι μετά την εγκατάσταση θα έχω και άλλες. Quote
Alexkdef Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Κορυφαίο σύστημα και πάνω απολα τζάμπα! Λιγο καλύτερο user interface να είχαν θα ήταν οτι καλύτερο !!! Με γειες!!!! Sent from my iPhone Quote