Jump to content
dj_michel

Αλλαγή Διακόπτη Φώτων Με Euro Swich Light

Recommended Posts

καλησπέρα παιδια σημερα αλλαξα τον διακοπτη φώτων στο golf 5 fsi 2005 μοντελο και περασα εναν απο κενουργοτερα μοντελα με αλουμινιου χειρολαβη, και θελω να σασ ρωτησω τα εξης: οταν βαζω το κλειδι στην μιζα και ανοιγω τον διακοπτη περα απο το οτι φοτιζετε η χειρολαβη του διακοπτη οποως παλια, αναβει πρασηνο η ενδειξη των φωτων ποροιας, επισησ οταν αναβω τα φωτα απο την θεση μιδεν του διακοπτη, η φωτητονητα της πρασηνης ενδειξης που περιγραφω πιο πανω καθως και η φωτηνοτητα του πληκτου του διακοπτη ελαφρος μειονονται το ιδιο συμβενει και σε αλλουσ? επιπλεον οταν εχο τον διακοπτη αναμενο στα φωτα θεσεος και τραβω μια πισω αναβουνε τα προβολακια ομηχλης οταν τον τραβω δευτερη πισω αναβουνε τα φωτα ποροιας, το ιδιο συμβενει και σε αλλους?. το πισω φως ομηχλης αναβει κανονικα οπως παλια στα φωτα ποροιας και τραβιγμα πισω 2 φορες, 

 

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα λες έτσι είναι και σε μένα που τον έβαλα στο passat.Απλά για τη μείωση του φωτισμού που είπες δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.Μήπως η μπαταρία σου είναι αδύναμη και μόλις ανάβεις τα φώτα πέφτει λίγο η τάση??

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστώ για την απαντηση σου τωρα το σκετικα, αυτην η μειωση συμβενει προφανός επιδη εχω μειωμενη τερμα την φωτηνοτητα των οργανων απο το ποτενσιομετρο, οποτε μολις βαζεις το κλειδη και γυριζεις και αναβουνε τα φοτα στο κατραν η φωτηνοτητα του διακοπτη φωτων ειναι η μεγυστη, μολις ωμος γυριζω τον διακοπτη φωτν στην πρωτη σκαλα για να αναψω τα φωτα, τοτε η φωτηνοτητα τον ενδειξεων του διακοπτη ερχετε στα ιδια επειπεδα με τα υπολοιπα οργανα λογο του οτι την εχω μειωμενη τελοιος.

Edited by dj_michel
Link to comment
Share on other sites

Εαν ενδειαφέρετε κανεις, πουλάω τον διακοπτη, ολοκαινουργος απο αντιπροσωπεία, με την αποδειξη αγοράς, ο λόγος ειναι οτι πουλάω και το αυτοκινητο. ευχαριστώ. ο διακόπτης ειναι απλός δηλαδή δεν εχει θέση AUTO, εχει θεση για μπροστινά φώτα ομιχλής, και φυσικά εχει χρωμιωμένη χειρολαβή.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.