ahilleas87 Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 Μαμα αναρτηση απο GTi η coilover ρυθμιζομενη Technix? μετρια προς λιγο σκληρα τα θελω! ποια προτεινετε? Quote
stavros geoldasis Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 Απο gti μη συγκρινεις τις 2 αναρτισεις απο το gti ειναι κορυφη την technix ακουστα την εχω αλλα δεν την εχω ψαξει γιατι coilover με 300-400 ευρω το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι για πεταγμα δεν κανει για ελληνικους δρομους. Quote
ahilleas87 Posted May 8, 2013 Author Report Posted May 8, 2013 οποτε ξεχναω τα Technix. μαμα αναρτηση απο Gti και πιο χαμηλα ελατηρια? η ολα μαμα? να χω και λιγη ανεση... Quote
stavros geoldasis Posted May 8, 2013 Report Posted May 8, 2013 Εγω θα ελεγα ολα μαμα αλλα και πιο χαμηλα ελατηρια με αναρτηση gti δν ειναι ασχημα προτιμησε τα vw racing τα μπλε . Quote
ahilleas87 Posted May 8, 2013 Author Report Posted May 8, 2013 (edited) συνολικα ποσους ποντους θα χαμηλωσει με τα racing ελατηρια?απο εμφανιση θα ειναι ωραιο αλλα απο ανεση? πες και μια τιμουλα για τα ελατηρια!!! Edited May 8, 2013 by ahilleas87 Quote
stavros geoldasis Posted May 9, 2013 Report Posted May 9, 2013 Κοιτα μη φανταστεις τιποτα τρομερο απλα θα νοιωθεις λιγο περισσοτερο τις λακουβες .... γυρω στα 200 ευρω πρεπει να εχουν αλλα περνα απο αντιπροσωπια και ρωτα για καλο και για κακο. Quote
ahilleas87 Posted May 10, 2013 Author Report Posted May 10, 2013 ευχαριστω για την βοηθεια Σταυρο,να 'σαι καλα! Quote
stavros geoldasis Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 (edited) Βασικα ξεχασα να σου πω οτι πηγα τωρα προσφατα βολτα με polo gti το οποιο φοραγε μαμα αμορτισερ με eibach ελατηρια 3.5 ποντους χαμηλωμενο και ηταν τελειο δν χτυπαγε καθολου οποτε κοιτα και για eibach. Edited May 10, 2013 by stavros g Quote
Gerasimos Posted May 11, 2013 Report Posted May 11, 2013 Εγω θα ελεγα ολα μαμα αλλα και πιο χαμηλα ελατηρια με αναρτηση gti δν ειναι ασχημα προτιμησε τα vw racing τα μπλε . Μήπως ξέρεις που μπορούμε να βρούμε τα συγκεκριμένα ελατήρια? Quote
ahilleas87 Posted May 11, 2013 Author Report Posted May 11, 2013 Βασικα ξεχασα να σου πω οτι πηγα τωρα προσφατα βολτα με polo gti το οποιο φοραγε μαμα αμορτισερ με eibach ελατηρια 3.5 ποντους χαμηλωμενο και ηταν τελειο δν χτυπαγε καθολου οποτε κοιτα και για eibach. ναι ε? αν βγαινουν και φτηνοτερα ακομα καλυτερα.να'σαι καλα φιλε! Quote
stavros geoldasis Posted May 12, 2013 Report Posted May 12, 2013 Μήπως ξέρεις που μπορούμε να βρούμε τα συγκεκριμένα ελατήρια? Στην αντιπροσωπια θα ρωτησεις για αυτα τα ελατηρια. ναι ε? αν βγαινουν και φτηνοτερα ακομα καλυτερα.να'σαι καλα φιλε! Λογικα βγαινουν λιγο πιο φθηνα. Quote