Jump to content
jimakos75

Ecu Airbag Golf Mk4

Recommended Posts

Προεντατηρες δεν εχω γιατι το αμαξι ηταν 1.4 χωρις πλαινους αεροσακους , αγορασα τωρα που ειναι GTI , σαλονι RECARO με πλαινους αεροσακους  γιατι το αμαξι που πηρε τα πραγματα ειχε πλαινους αεροσακους αλλα επειδη ειχε τρακαρισμα , επρεπε να μου αλλαξει τις ζωνες με νεες που εχουν προεντατηρες ως οφειλε για μια μετατροπη που κοστισε 3.500 ευρω + 2.500 οι ζημιες που εφτιαξα (!) απο το χαλια αμαξι που μου εβαλε τα πραγματα του... μεχρι τωρα... Ετσι απο την στιγμη που δεν το φτιαχνει ακομα και μετα την λαμογια με τις ταπες στο καντραν, πρεπει να τις βρω εγω και να τις πληρωσω μονος μου για να λειτουργουν ολοι οι αεροσακοι... Πιστευω ο ηλεκτρολογος την εκανε την μα...ια και οχι ο μαστορας. Ποσο κανουν, που μπορω να τις βρω δεν ξερω...

Edited by jimakos75
Link to comment
Share on other sites

Στα μεταχειρησμενα δες, ψαξε και εμπαυ, παει μαζι με την ζωνη ο προεντατηρας φιξ, ειναι στο μαρσπιε, τουλαχιστων ετσι ειναι στο 5.

αλλα απο την αλλη τωρα που το σκεφτομαι αν εχει σκασει ο προεντατηρας δεν θα μαζευε την ζωνη, σε εμπειρια μου, η ζωνη δεν μαζευε μεσα ξανα, δες μηπως την βλαβη στην βγαζει ο εγγεφαλος επειδη την εχει καταγραψει, και ο προεντατηρας ειναι καλος, οπως σου βγαζει και για τον αναφλεκτηρα του αεροσακου, ενω ο αεροσακος σου ειναι καλος υποθετω.

 

 

παντως εγω δεν θα τον αφηνα ετσι, ο ηλεκτρολογος επεξε με την ζωη σου, φαντασου να χτυπαγες μια μετωπικη, δεν θα ανοιγαν ουτε αεροσακοι, ουτε προεντατηρες.

Edited by chilli
Link to comment
Share on other sites

Το ξέρω φίλε μου πως έπαιξε με την ζωή μου.  Τώρα έχω βάλει ζώνες ασφαλείας από το 1.4 απλές χωρίς προεντατηρες μέχρι να βρω με προεντατηρες. Αυτο ψαχνω αλλα δεν βρίσκω στο ίντερνετ. 

Link to comment
Share on other sites

Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να αλαξεις/φτιαξεις τον εγγεφαλο των αεροσακων και μετα να δεις για ζωνες, μπορει οι ζωνες σου να ειναι καλες. Κανε τον εγγεφαλο και δες τι βλαβεσ θα σου βγαλει μετα.


http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=golf+mk4+airbag+unit&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.Xgolf+mk4+airbag+module.TRS0&_nkw=golf+mk4+airbag+module&_sacat=0

Edited by chilli
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.