Jump to content
kouliss

2Η Ευρωπαϊκή Εκδρομή - Ιταλία - Monza Αγώνες F1

Recommended Posts

2nd_european_tour_italy_monza_f1_adv-2.j

 

 

Αξιότιμα μέλη,

η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen οχημάτων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 8ήμερη οδική εκδρομή που θα έχει ως σκοπό την παρακολούθηση των αγώνων της F1 στην Monza στην Ιταλία.

Εκεί θα ανανεώσουμε τον ενθουσιασμό μας για τα οχήματα μας, θα αναδείξουμε το πάθος μας για τα αυτοκίνητα του γερμανικού ομίλου και παράλληλα θα προσθέσουμε μια ακόμη γραμμή στην ιστορία της μεγαλύτερης ανοικτής κοινότητας για VW στην Ελλάδα. Ένα ακόμη όνειρο αρκετών μελών και συντελεστών του Hellenic VWClub που θα γίνει πραγματικότητα σε ένα ταξίδι 1450 χιλιομέτρων με το δικό τους VOLKSWAGEN αυτοκίνητο. Μια εκδρομή που θα αποτελέσει σημαντική ευκαιρία για όλους τους φίλους της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ώστε εκτός από τον αγώνα της F1 να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι μέσα απο μια απίστευτη διαδρομή. Φυσικά για τις όμορφες υπάρξεις των οδηγών, τις γυναίκες τους, έχει προβλεφθεί ελεύθερος χρόνος για να υλοποιήσουν τυχόν αγορές.

 

 

Αναχώρηση : Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 με αφετηρίες στην Πάτρα στις 18:00 και την Ηγουμενίτσα στις 23:59. Προορισμός η Ανγκώνα με αναμενόμενη ώρα άφιξης στις 14:30.

Επιστροφή : Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 με αφετηρία την Ανγκώνα στις 18:00. Προορισμός η Ηγουμενίτσα στις 10:30 και η Πάτρα στις 16:30.

 

 

Σημεία διανυκτέρευσης

 1. Siena, Τετάρτη 3/9
 2. Modena, Πέμπτη 4/9
 3. Monza, Παρασκευή 5/9
 4. Monza, Σάββατο 6/9
 5. Venice, Κυριακή 7/9

 

Σημεία επίσκεψης

 1. Πίστα αγώνων Formula 1 στην Monza.
 2. Μουσείο Ferrari.
 3. Εργοστάσιο Lamborgini
 4. Καθεδρικός ναός Duomo.
 5. Λίμνη Como.
 6. Στις πόλεις Βενετία, Μιλάνο, Φλωρεντία και Σιένα.

 

Διαδρομή

Δείτε το προβλεπόμενο πλάνο διαδρομής κάνοντας κλικ εδώ:  http://goo.gl/maps/U2b0Q
 

Η διαδρομή θα ανανεώνεται εφόσον υπάρξουν αλλαγές για τον λόγο αυτό θα αναγράφεται ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στο σημείο αυτό. [24/01/2014]

 

 

Ενδεικτικό Πρόγραμμα - Πλάνο

 

Το ενδεικτικό πρόγραμμα της εκδρομής είναι το ακόλουθο:

2ndeuropeantour-draftplan.png

 

Όλες οι ώρες είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω συνθηκών, π.χ. διέλευση διοδίων, αλλαγή χώρας, συμπλήρωση καυσίμων, καιρικά φαινόμενα και άλλα.

Η επίσκεψη στην πόλη Σιένα, ως στιγμής, αναφέρεται με επιφύλαξη καθώς εξαρτάται από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια. 

 

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Η εκδρομή αυτή αποτελεί όνειρο πολλών ενεργών μελών της ανοικτής κοινότητας, των ατόμων εκείνων που συντελούν στην οργάνωση αυτής της παρέας, των ανθρώπων του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Αγωνιστικής – Αυτοκινητιστικής λέσχης Φίλων και Κατόχων Volkswagen οχημάτων και φυσικά του δημιουργού αυτής της παρέας, Κωνσταντίνου Κουταλή. Έχοντας αυτό τον γερό πυρήνα και τον ενθουσιασμό της περιοδείας μας στην Ιταλία προκειμένου να βρεθούμε μέσα στην καρδιά της Formula 1 και να θαυμάσουμε τους αγώνες από κοντά, θα χρειαστεί να εφαρμοστούν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις. Αυτές διακρίνονται σε κατηγορίες ανάλογα με το τι αφορούν.

α) Προϋποθέσεις προφύλαξης και ασφάλειας

 • Αυστηρότατη τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
 • Όλα τα οχήματα να είναι πλήρως λειτουργικά, χωρίς βλάβες και ζημιές.
 • Οι ιδιοκτήτες – βασικοί οδηγοί των οχημάτων αποδέχονται πλήρως την περίπτωση να οδηγήσει κάποιος άλλος το όχημα τους σε περίπτωση ανάγκης π.χ. αδιαθεσίας τους.
 • Κάθε συμμετέχων είναι προσωπικά υπεύθυνος για οτιδήποτε του συμβεί και οφείλει να πράττει τα δέοντα για την ακεραιότητα του, την υγεία του και την ασφάλεια των συνταξιδιωτών του.
 • Τα οχήματα θα χωριστούν σε ομάδες των 5-7 αμαξιών ανάλογα του πλήθους. Για κάθε μια θα υπάρχει ένας ομαδάρχης που θα εποπτεύει την κυκλοφορία και θα αναμεταδίδει τις οδηγίες των υπεύθυνων οργάνωσης.
 • Κάθε όχημα θα πρέπει να φέρει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα και δικαιολογητικά για την κίνηση του, όπως αυτά περιγράφονται στην αντίστοιχη παράγραφο στο εγχειρίδιο με τις πληροφορίες της εκδρομής.

β) Προώθησης της διοργανώτριας λέσχης

 • Ο βασικός οδηγός κάθε οχήματος θα πρέπει να φέρει κάρτα μέλους της Ελληνικής Αγωνιστικής – Αυτοκινητιστικής Λέσχης Φίλων και Κατόχων Volkswagen, αξίας 30 ευρώ με ετήσια διάρκεια.
 • Όλα τα οχήματα θα διαθέτουν ειδικό διακριτικό αναγνωριστικό αυτοκόλλητο της λέσχης και κανένα άλλο αυτοκόλλητο ή σήμα άλλης λέσχης αυτοκίνησης ή παρόμοιας ομάδας.
 • Δεν επιτρέπονται τα αυτοκόλλητα και σήματα που αποτελούν διαφήμιση προϊόντος ή επιχείρησης εταιρείας που δεν ανήκει στους χορηγούς της εκδρομής.

γ) Οργάνωσης και συμμετοχής

 • Όλα τα οχήματα πρέπει να είναι Volkswagen ή να ανήκουν στον όμιλο.
 • Οι οδηγοί και οι συνοδοί οφείλουν να τηρούν α) το πρόγραμμα χωρίς αποκλίσεις, και β) τις οδηγίες που ανακοινώνονται από τους υπεύθυνους οργάνωσης.
 • Επιτρέπεται στους υπεύθυνους οργάνωσης να αξιολογήσουν τους συμμετέχοντες ως προς την συνέπεια τους στο πρόγραμμα και την τήρηση των οδηγιών.
 • Η παρακολούθηση των αγώνων F1 θα γίνει από τα σημεία θέασης 23b ή 23a. Δείτε εδώ τα σημεία θέασης. http://www.monzanet.it/en/tickets/20 Αν κάποιος επιθυμεί διαφορετικό σημείο θέασης θα το πράξει με δική του πρωτοβουλία αλλά θα εφαρμόσει κανονικά το χρονοδιάγραμμα.
 • Τα χρηματικά ποσά που θα καταβληθούν δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.
 • Όλα τα έξοδα θα προκαταβληθούν στις συνεργαζόμενες εταιρείες.
 • Όλοι οι υπολογισμοί και οι συμφωνίες με τις εταιρείες (ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκή, μουσεία, κλπ) θα γίνονται αναλογικά του αριθμού των υποψήφιων συμμετοχών.
 • Το τελικό κόστος μπορεί να διαφέρει έως και +/- 10% καθώς θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό συμμετοχών. 
 • Τα χρήματα θα πρέπει να δίνονται από τους συμμετέχοντες τις ημερομηνίες που ανακοινώνονται χωρίς απόκλιση.
 • Στο πλοίο οι καμπίνες θα είναι 4κλινες εσωτερικές, εκτός αν κατά περίπτωση ζητηθεί κάτι διαφορετικό και φυσικά με επιπλέον κόστος.
 • Στο πλοίο εάν ο αριθμός των συμμετοχών είναι μονός ανά φύλο θα χωριστούν οι καμπίνες σε γυναικείες και ανδρικές, με πρωτοβουλία των διοργανωτών.
 • Όλα τα δωμάτια των ξενοδοχείων θα είναι δίκλινα με 2 μονά κρεβάτια.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες θα καταβάλλουν μικρό χρηματικό ποσό έως 10 ευρώ για συνοδευτικό υλικό που θα τους διατεθεί.

Οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι κανόνες και οι ειδικές οδηγίες που περιγράφονται στο εγχειρίδιο "οδηγός εκδρομής" θα ισχύουν σε όλη την διάρκεια της εκδρομής και όποιος δεν τα αποδέχεται εκ των προτέρων δεν μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή.

Η συμμετοχή στην εκδρομή γίνεται με την συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης αποδοχής των προϋποθέσεων, των κανόνων και των ειδικών οδηγιών.

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικώς στην διεύθυνση της λέσχης (Ελ. Βενιζέλου 35, Ζωγράφου, 15773) ή να παραδοθεί ιδιοχείρως μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2014.

Θα πρέπει να φέρει το γνήσιο της υπογραφής από τα ΚΕΠ.
 

Δήλωση Συμμετοχής : http://www.vwclub.gr/italy/Excursion_Italy_Participation_Signed_Statement.pdf

 

 

Ενδεικτικό κοστολόγιο

για την συμμετοχή σας στο ταξίδι θα πρέπει να έχετε υπόψη σας τις βασικές κατηγορίες εξόδων:

- Εισιτήρια πλοίου για το όχημα και τους επιβάτες.
- Καύσιμα οχήματος.
- Διόδια διέλευσης.
- Κόστος 5 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία έως 4*.

- Εισιτήριο αγώνων Formula 1.
- Εισιτήριο μουσείου Ferrari και εργοστασίου Lamborgini.
- Ατομικά έξοδα διαβίωσης, διασκέδασης, αγοράς δώρων και άλλα, τα οποία δεν θα περιληφθούν στο κοστολόγιο αφού διαφέρουν από άτομο σε άτομο.


Έχοντας γνώση των παραπάνω συντάσσουμε το ενδεικτικό κοστολόγιο με τιμές βάσει των αρχικών προσφορών ως εξής:

- Ατομικά εισιτήρια πλοίου 175 ευρώ / άτομο σε διαδρομή μετ’ επιστροφής σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα.
- Εισιτήρια πλοίου για το όχημα 170 ευρώ σε διαδρομή μετ’ επιστροφής.
- Καύσιμα οχήματος για όλο το ταξίδι στην Ιταλία περίπου 240 ευρώ (με παραδοχή κόστους 1,8€/λ).
- Διόδια διέλευσης περί τα 80 ευρώ για όλη την διάρκεια του ταξιδιού στην Ιταλία.
- Εισιτήριο αγώνων Formula 1 περί τα 170 ευρώ / άτομο. http://www.monzanet.it/en/tickets/20

- Εισιτήριο εργοστασίου Lamborgini 30 ευρώ / άτομο εφόσον οι συμμετέχοντες είναι άνω των 20 ατόμων. http://www.lamborghi.../factory-visit/
- Εισιτήριο μουσείου Ferrari 13 ευρώ / άτομο εφόσον οι συμμετέχοντες είναι σε ομάδα 20-30 ατόμων. Πρόσθετο κόστος 150 ευρώ για 30 άτομα με ωριαία περιήγηση από ξεναγό. http://museo.ferrari...es-and-tickets/
- Κόστος διαμονής σε ξενοδοχεία περίπου 55 ευρώ / διανυκτέρευση / άτομο.

Συνολικά το ενδεικτικό κόστος άνευ έκπτωσης είναι σε ένα όχημα με :

 

1 επιβάτη  = 1.208 ευρώ.

2 επιβάτες = 964 ευρώ έκαστος ή συνολικά 1.928 ευρώ. 

3 επιβάτες = 883 ευρώ έκαστος ή συνολικά 2.649 ευρώ.

4 επιβάτες = 842 ευρώ έκαστος ή συνολικά 3.369 ευρώ.

 

Δεν περιλαμβάνονται τα ατομικά έξοδα + τα έξοδα μετακίνησης εντός της Ελλάδας.

Σημειώνεται πως όλοι οι υπολογισμοί είναι αποτέλεσμα αρχικών τιμών για τουλάχιστον 30 συμμετοχές επιβατών και 15 οχημάτων. Έτσι όλες οι τιμές ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι τον καθορισμό των συμμετοχών.

Γενικά στοιχεία ταξιδίου

 • Συνολικός χρόνος οδήγησης 16 ώρες και 40 λεπτά για την διαδρομή.
 • 1417 χιλιόμετρα οδήγησης εκ των οποίων τα 1065 σε αυτοκινητόδρομους
 • Παραδοχή κόστους βενζίνης 1,8 ευρώ ανά λίτρο.
 • Παραδοχή πλήρωσης δοχείου βενζίνης με 45 λίτρα και συμπλήρωση καυσίμων περίπου 3 φορές κατά την διάρκεια του ταξιδιού.
 • Στάση ξεκούρασης οδήγησης 15 λεπτών ανά 2,5 ώρες οδήγησης.
 • Εκτιμώμενο συνολικό κόστος διέλευσης οδών περί τα 80 ευρώ.
 • Ενδεικτικό κόστος βενζίνης για την διεξαγωγή του ταξιδίου 240 ευρώ.

 

Οδηγός Εκδρομής:

 

Για την συμμετοχή στην εκδρομή κάθε μέλος πρέπει να έχει αναγνώσει το εγχειρίδιο που περιλαμβάνει τον αναλυτικό οδηγό της εκδρομής.

Μέσα εμπεριέχονται όλοι οι κανονισμοί και οι προϋποθέσεις συμμετοχής που σκοπό έχουν την άρτια διοργάνωση της εκδρομής.

Ο αναλυτικός οδηγός της εκδρομής βρίσκεται στο αρχείο:  

 

http://www.vwclub.gr/italy/2ndEuropeanTour-Guide.pdf
 
ο οποίος θα ανανεώνεται τακτικά για τον λόγο αυτό θα αναγράφεται ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στο σημείο αυτό. [05/12/2013]

 

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος οχημάτων:

Για όλα τα οχήματα που θα συμμετάσχουν στο ταξίδι θα υπάρξει η δυνατότητα δωρεάν τεχνικού ελέγχου από τις συνεργαζόμενες με την λέσχη εταιρείες.

Οι οδηγοί των οχημάτων θα λάβουν έγκαιρα ενημέρωση για τα σημεία ελέγχου και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Θα απαιτείται η επίδειξη της κάρτας μέλους. Ο έλεγχος δεν θα καλύπτει τυχόν ανταλλακτικά και εργασίες που θα χρειαστούν.

 

- Μηχανικός έλεγχος:

1330455838.jpg
Η εταιρεία MRD TUNING παρέχει δωρεάν τεχνικό έλεγχο για τα οχήματα που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή. Πριν την επίσκεψη θα πρέπει να έχετε κλείσει ραντεβού στο 210 99 46 960, Λεωφ. Αργυρουπόλεως 73. 

 

 

Ειδική αναμνηστική μπλούζα:

Για τα μέλη που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή θα σχεδιαστεί ειδική αναμνηστική μπλούζα. Αναμένεται να δημοσιευτεί έως τις 15 Μαρτίου 2014.

 

 

 

Χορηγοί:

Η λέσχη αναζητεί εταιρείες που θα συνεργαστούν για την βελτίωση της οργανωμένης παρουσίας της λέσχης στα πλαίσια της 2ης Ευρωπαϊκής Εκδρομής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά 19:00  - 20:00 στο 6999 892 582.

 

 

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to post
Share on other sites

Φυσικά θα είμαστε παρόντες και σε αυτή την ευρωπαϊκή εκδρομή.

 

Σημειώνω ότι έγινε τροποποίηση του ενδεικτικού κοστολογίου καθώς υπήρχε ένα σφάλμα στους υπολογισμούς. Επιπλέον τονίζω πως στο κοστολόγιο δεν έχουν εφαρμοστεί τυχόν εκπτώσεις και τελικές τιμές που ενδεχομένως θα τείνουν προς τα κάτω.

Link to post
Share on other sites

Αγαπητά μέλη,

 

Το Δ.Σ. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με την Minoan Lines που συνεισφέρει, για δεύτερη φορά, ως χορηγός στην μείωση του κόστους των ακτοπλοϊκών εξόδων για τους συμμετέχοντες στην 2η Ευρωπαϊκή Περίοδεία που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 9 Σεπτεμβρίου 2014.

 

minoan-lines.png

 

 

Η αρχική ημερομηνία τροποποιείται καθώς το τελικό πλάνο των δρομολογίων είναι διαφορετικό από αυτό που ίσχυε κατά τον αρχικό σχεδιασμό. Έτσι αλλάζουν τα σημεία διανυκτέρευσης και μειώνονται κατά ένα βράδυ. Πιο συγκεκριμένα τα σημεία ανάπαυσης και το νέο πλάνο της εκδρομής είναι:

 

Σημεία διανυκτέρευσης
1. Siena, Τετάρτη 3/9
2. Modena, Πέμπτη 4/9
3. Monza, Παρασκευή 5/9
4. Monza, Σάββατο 6/9
5. Venice, Κυριακή 7/9

 

 

2ndeuropeantour-draftplan.png

 

 

Παράλληλα τονίζεται ότι υπάρχει συνεχή επαφή με ξενοδοχεία στις πόλεις ή γύρω από αυτές που θα γίνει η διανυκτέρευση των μελών με σκοπό να εξασφαλιστεί το μικρότερο δυνατό κόστος συμμετοχής. Ωστόσο λόγω των αγώνων οι τιμές είναι υψηλές και για την Ιταλία θεωρείται υψηλή τουριστική περίοδος.

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά η λέσχη έχει λάβει αρχικές προσφορές και προσπαθεί να συνάψει συμφωνίες με ξενοδοχεία έως 4* όπως τα :

- Hotel Garden, στη Σιένα

- Milan Rho Fair, πλησίον στο Μιλάνο

- Starhotels Grand Milan, πλησίον στο Μιλάνο

- Hotel Domus, πλησίον στην Μόντενα

- Hotel Capri, πλησίον στην Μόντενα

- Besst Western Plus Quid, πλησίον στην Βενετία

- Mercure Hotel, στην Βενετία

 

Στα ξενοδοχεία αυτά ή και άλλα παραπλήσιας ποιότητας γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν καλές τιμές που να περιλαμβάνουν τον φόρο της πόλης (νέα νομοθεσία στην Ιταλία για φόρο στους τουρίστες ανά διανυκτέρευση), πρωινό, χώρο ασφαλούς στάθμευσης, Internet και ιδιωτικό μπάνιο (δεν ισχύει παντού όπως στην Ελλάδα).

 

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι το ενδεικτικό κόστος μειώνεται από το αρχικά προ υπολογιζόμενο περίπου 60 ευρώ κατά άτομο λόγω ότι θα γίνει μια διανυκτέρευση λιγότερο.

Ωστόσο για να ληφθούν ακόμη πιο χαμηλές τιμές πρέπει να αποτιμηθεί το πλήθος έγκυρων συμμετοχών καθώς όλα τα κόστη εξαρτώνται από τον αριθμό των μελών που θα έρθουν στην 2η Ευρωπαϊκή Περιοδεία. 

 

Πέρα από το κόστος διαμονής, που είναι σημαντικό, έχουμε λάβει ενημέρωση ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος προπώλησης εισιτηρίων 3 ήμερης πρόσβασης, τα οποία είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν καθώς μόνο τέτοιου τύπου πωλούνται πριν τους αγώνες. Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια μονοήμερης πρόσβασης εφόσον υπάρξουν αδιάθετες θέσεις, με κόστος περίπου ίδιο με το 3day pass. Η τιμή εκκίνησης είναι 159 ευρώ + 10 ευρώ (περίπου) έξοδα διαχείρισης.

Ωστόσο η περίοδος προπώλησης θα λήξει σχετικά σύντομα.

 

Το Δ.Σ. έχοντας υπόψη τα παραπάνω στοιχεία, σας τα θέτει υπόψη με σκοπό να αποφασίσετε για την συμμετοχή σας το δυνατόν πιο άμεσα! Καθώς θα πρέπει να οριστικοποιηθεί το πλήθος των μελών που θα έρθουν ώστε να υπάρξει διαπραγμάτευση για καλύτερες τιμές διαμονής και παράλληλα να γίνει η αγορά των εισιτηρίων.

 

Για τον λόγο αυτό σας ανακοινώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής τροποποιείται και λήγει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου. Επιπλέον οι συμμετέχοντες θα πρέπει έως την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου να έχουν δώσει 90 ευρώ ως προκαταβολή.

 

Υπενθυμίζουμε πως θα βρείτε το έντυπο δήλωσης συμμετοχής εδώ το οποίο θα πρέπει να μας το αποστείλετε για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας. Το έντυπο πρέπει να συμπληρώσει κάθε συμμετέχων και να υπάρχει επιβεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής από τα ΚΕΠ.

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to post
Share on other sites

Φίλοι μας προγραμματίζεται έως τις 7/2 η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση για τους ενδιαφερόμενους. Θα αναρτηθεί σύντομα η ημερομηνία και η ώρα για να είστε διαθέσιμοι.

Θα μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις σας ή να υποβάλλετε τα σχόλια σας.

Link to post
Share on other sites

οι δηλωσεις συμμετοχης είναι ετοιμες.

γεμιζουμε βαλιτσες και φυγαμε.....

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Ευχαριστούμε τον χορηγό MRD Tuning - Μιχάλη Κολιαβασίλη - για την παροχή δωρεάν μηχανικού τεχνικού ελέγχου για τα οχήματα που θα ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο αρχικό δημοσίευμα.

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι έμειναν 12 ημέρες για την δήλωση συμετοχής.

Link to post
Share on other sites

Αγαπητά μέλη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε σε διαδικασία επαλήθευσης της συμφωνίας δέσμευσης τιμής δωματίων με τα εξής ξενοδοχεία:

- Hotel Garden, στη Σιένα

- Starhotels Grand Milan, πλησίον στο Μιλάνο

- Hotel Arthur, πλησίον στην περιοχή Marranelo

 

Στο προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία για το ξενοδοχείο πλησίον της Βενετίας.

 

Επιπλέον από την 1η Φεβρουαρίου ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος προ-αγοράς των εισιτηρίων των αγώνων με τιμή εκκίνησης 170 ευρώ + 10 ευρώ έξοδα διαχείρισης.

 

Λόγω της Πανελλήνιας Συνάντησης στην Λαμία, και της δυνατότητας παράδοσης του δελτίου συμμετοχής κατά την διάρκεια της, δίδεται παράταση της προθεσμίας έως και την Κυριακή 16/2.

 

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 22:00 θα είναι εφικτό να συνομιλήσετε και να εκθέσετε τις απορίες και τα σχόλια σας μέσω του συστήματος άμεσης επικοινωνίας VWCLUB INSTANT MESSENGER.  

Το σύστημα επικοινωνίας εμφανίζεται κάτω δεξιά στην σελίδα του φόρουμ, πατώντας στο κουμπί Online. Εν συνεχεία κάντε κλικ στο CHATBOX.

Link to post
Share on other sites

Γιατί δεν βλέπω κινητικότητα εδώ και με στεναχωρεί;

 

Εγώ θα δώσω το παρόν ΑΛΛΑ δεδομένου πως θα έρθω από Άμστερνταμ, θα κατηφορίσω αεροπορικώς στην Ιταλία και θα σας πετύχω κατά την έξοδό σας από το καράβι :-) :-)

 

Οπότε for the record:

 

doggy + cimry από Ιταλία :-)

Link to post
Share on other sites

Αγαπητά φίλοι,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις των συμμετεχόντων αλλά και τις σκέψεις των μελών που θα ήθελαν να είναι παρόντα με βελτιωμένο κόστος, προσδιορίζει ότι στην 2η Ευρωπαϊκή Περιοδεία στην Ιταλία :

 - η παρακολούθηση των αγώνων της Formula 1 είναι προαιρετική και κατά επέκταση η τιμή εισιτηρίου (~200 ευρώ) δύναται να μην περιληφθεί στα έξοδα του ταξιδιού.

 - η ημερομηνία και το πρόγραμμα της περιοδείας παραμένει ως έχει, για τους φίλους που τυχόν επιλέξουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

- ο ελάχιστος αριθμός των συμμετεχόντων, για να εφαρμοστούν οι βελτιωμένες τιμές, είναι τα 20 άτομα.

- για την αποπληρωμή των εξόδων διαμονής, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, εισιτηρίων (αγώνων, μουσείου Ferrari και εργοστασίου Lamborgini) θα εφαρμοστεί διαδικασία 4 δόσεων.

παρατείνεται η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έως και τις 15 Μαρτίου, με δόση προκαταβολής 90 ευρώ/άτομο.

- το ενδεικτικό κόστος συμμετοχής για 2 άτομα σε 1 όχημα διαμορφώνεται στα 683€ / άτομο. Περιλαμβάνεται η διαμονή, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ατομικά και οχήματος), τα διόδια στην Ιταλία, και τα εισιτήρια μουσείου και εργοστασίου. Δεν συμπληρώνονται τα κόστη μετακίνησης οχήματος λόγω της διαφορετικής κατανάλωσης.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν το δυνατόν συντομότερα τις δηλώσεις συμμετοχής για την ολοκλήρωση των διαδικασιών με τα ξενοδοχεία.

 

 

Υ.Γ.: Το Δ.Σ. εξετάζει επιπλέον προτάσεις των συμμετεχόντων που έχουν ήδη κατοχυρώσει την παρουσία τους προκειμένου να βελτιώσουν τις συνθήκες και τα έξοδα.

 

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub. 

Link to post
Share on other sites

doggys fail :)  :db:

Δε σε χάλασε; :)

Ο σκύλος ήξερε τι έγραφε :) Θα έρθεις γατάκι;

Link to post
Share on other sites

Αγαπητά φίλοι,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τις κατοχυρωμένες συμμετοχές, τα σχόλια όλων των ατόμων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αλλά και τις σκέψεις των μελών που θα ήθελαν να είναι παρόντα με βελτιωμένο κόστος, ανακοινώνει ότι:

- Όπως σημειώθηκε εξ αρχής για την η πραγματοποίηση της 2ης Ευρωπαϊκής Περιοδείας στην Ιταλία απαιτούταν τουλάχιστον 20 συμμετοχές. Ο αριθμός αυτός εξασφάλιζε την ισχύ των μειωμένων τιμών.

- Το πλήθος των κατοχυρωμένων συμμετοχών δεν ανήλθε στον ελάχιστο αριθμό των 20 μελών.

- Υπήρξε αυξημένος αριθμός ενδιαφερόντων που σχολίασε ότι το κόστος, ακόμη και με τις εκπτώσεις, παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

- Ελήφθησαν προτάσεις για διαφοροποιήσεις και αλλαγές στο αρχικό πλάνο που τροποποιούν τον χαρακτήρα διεξαγωγής της περιοδείας.

 

Το Δ.Σ. θα εξετάσει την κάθε πρόταση ξεχωριστά και θα συγκεντρώσει όλες τις νέες απαραίτητες πληροφορίες με σκοπό να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την διεξαγωγή της περιοδείας.

 

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to post
Share on other sites

Αγαπητά μέλη,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην 6η Γενική Συνέλευση VIP μελών συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της 2ης Ευρωπαϊκής Περιοδείας στην Ιταλία. 

Όπως είχε ανακοινωθεί, στην ανοικτή κοινότητα, ο αριθμός των συμμετοχών ήταν περιορισμένος και δεν κάλυπτε το ελάχιστο πλήθος για την διατήρηση χαμηλού κόστους συμμετοχής.

 

Το Δ.Σ. συγκέντρωσε όλες τις προτάσεις των ενδιαφερόμενων μελών, περιλαμβανομένων και όσων είχαν δηλώσει έγκυρη συμμετοχή, και τις παρουσίασε στην Γενική Συνέλευση προκειμένου να συζητηθούν και να καθοριστούν οι επόμενες πράξεις του συμβουλίου.

 

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα κόστη συμμετοχής και οι εξής εναλλακτικές:

-α. Εφαρμογή της προαιρετικής παρακολούθησης των αγώνων της F1 και των επισκέψεων στα μουσεία.

-β. Πραγματοποίηση της περιοδείας τον Οκτώβριο και εκτός τουριστικής περιόδου.

-γ. Υλοποίηση της εκδρομής με την μορφή οργανωμένης μαζικής μετακίνησης με μισθωμένο λεωφορείο.

-δ. Αναβολή της περιοδείας και την ανάθεση της υλοποίησης στο επόμενο Δ.Σ. 2015 - 2017.

-ε. Οριστική ακύρωση της εκδρομής.

 

Με αυξημένη πλειοψηφία τα VIP μέλη αποφάσισαν την αναβολή της περιοδείας και την ανάθεση της υλοποίησης της από το επόμενο Δ.Σ. 2015 - 2017.

 

 

 

Με εκτίμηση, 

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.