dj_michel Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 Καλησπέρα μολις αγορασα το καινουργιο καλωδιο vag-com 12.12 απο κίνα και παιζει κανονικα, προσπαθυσα να ενεργοποιηση τα φωτα παρκαριζματοσ στο UP εκδωση High UP αλλα δεν παιξανε, με βγαλμενο το κλειδι απο τη μιζα εκανα αριστερα δεξια το λεβιε των φλας ακουγοτανε ενας ηχος οπως κανει και στο Golf που εχω αλλα τα φώτα δεν αναβανε. Το εχει δοκιμασει κανεισ σε UP? διαδρομη: 09 Cent Electr Byte 13, Bit 0 kai 1 Ενεργοποιησα με επιτυχεια το Tear wipin το οποιο ειναι η τελευται κινιση τον υαλοκαθαριστηρων μετα απο πλυσημο του παμπριζ, ενω κανει 3 επαναλύψεις σταματα και στη συνεχεια κανει και μια επαναλληπτικη για να ξεπλύνει το τζαμι. Quote
maximosm Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Σε ποιο αμάξι το δοκίμασες το vcds; Θέλω να πάρω κι εγώ για GOLF 7. Από που το πήρες; Quote
dj_michel Posted September 6, 2014 Author Report Posted September 6, 2014 σε VW UP το δοκιμασα φιλε μου και το αγορασα απο internet δεσ το PM Quote
aetos Posted September 7, 2014 Report Posted September 7, 2014 Αν ειναι ευκολο Μιχαλη,δωσε περισσοτερες πληροφοριες και το λινκ για να γνωριζουμε ολοι οι Upακιδες. Οτιδηποτε νεο μας ενδιαφερει... Quote
dj_michel Posted September 9, 2014 Author Report Posted September 9, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-VAG-COM-12-12-0-VAG-11-11-6-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface/1806021063.html apo edo to pira pezi kanonika xoris kanena problima Quote