faniaros Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 http://www.volkswagen.gr/el/models/golf_7/trimlevel_overview.html Γειά σας παιδιά, σήμερα παρατήρησα ότι λείπει το Golf Bluemotion από την ελληνική σελίδα και αναρωτιέμαι αν ξέρεις κανείς γιατί, μήπως σταμάτησαν να το φέρνουν στην Ελλάδα, μήπως ανανεώνουν τον εξοπλισμό του? Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό πάντως και γι'αυτό μου κάνει εντύπωση που εξαφανίστηκε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGO Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 http://www.volkswagen.gr/el/models/golf_7/trimlevel_overview.html Γειά σας παιδιά, σήμερα παρατήρησα ότι λείπει το Golf Bluemotion από την ελληνική σελίδα και αναρωτιέμαι αν ξέρεις κανείς γιατί, μήπως σταμάτησαν να το φέρνουν στην Ελλάδα, μήπως ανανεώνουν τον εξοπλισμό του? Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό πάντως και γι'αυτό μου κάνει εντύπωση που εξαφανίστηκε. Από ότι ξέρω από αντιπροσωπεία τους είπαν στην παρουσίαση του νέου passat ότι καταργήθηκε το 6αρι σαζμάν στον 1.6 TDI κινητήρα(77kw 105 ps). Οπότε παίζει να είναι αυτός ο λόγος που δεν υπάρχει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stellbouz Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Από ότι ξέρω από αντιπροσωπεία τους είπαν στην παρουσίαση του νέου passat ότι καταργήθηκε το 6αρι σαζμάν στον 1.6 TDI κινητήρα(77kw 105 ps). Οπότε παίζει να είναι αυτός ο λόγος που δεν υπάρχει. Το 1.6 με τα 110ps εχει 6αρι σασμάν, που ειναι και ο καινούριος ο κινητήρας που κυκλωφορισε φέτος το Μάιο,αυτό εχω και εγω. Μήπως εννοείς κατάργησαν το 5αρι σασμάν στο 1.6 με τα 105ps? Αύριο θα πάω για σέρβις θα ρωτήσω να μάθω και θα σας πω. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passatfsi Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 επισης το passat cc δεν το εχουν καν Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGO Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Το 1.6 με τα 110ps εχει 6αρι σασμάν, που ειναι και ο καινούριος ο κινητήρας που κυκλωφορισε φέτος το Μάιο,αυτό εχω και εγω. Μήπως εννοείς κατάργησαν το 5αρι σασμάν στο 1.6 με τα 105ps? Αύριο θα πάω για σέρβις θα ρωτήσω να μάθω και θα σας πω. Sent from my iPhone using Tapatalk Αν εννοούσα αυτό δεν θα έγραφα το αντιθετο, για να ξέρουμε τι λέμε και από που έχουμε πληροφορίες. Εδώ το επετειακό μοντέλο Golf Edition 40 έχει 5αρι σαζμαν http://www.volkswagen.gr/content/medialib/vwd4/gr/pricelists-and-model-guides/golf-edition-40/_jcr_content/renditions/rendition.download_attachment.file/golf-edition-40.pdf Αν εννοούσα αυτό δεν θα έγραφα το αντιθετο, για να ξέρουμε τι λέμε και από που έχουμε πληροφορίες. Εδώ το επετειακό μοντέλο Golf Edition 40 έχει 5αρι σαζμαν http://www.volkswagen.gr/content/medialib/vwd4/gr/pricelists-and-model- Το 1.6 με τα 110ps εχει 6αρι σασμάν, που ειναι και ο καινούριος ο κινητήρας που κυκλωφορισε φέτος το Μάιο,αυτό εχω και εγω. Μήπως εννοείς κατάργησαν το 5αρι σασμάν στο 1.6 με τα 105ps? Αύριο θα πάω για σέρβις θα ρωτήσω να μάθω και θα σας πω. Sent from my iPhone using Tapatalk Και κάτι ακόμα δεν είναι καθόλου καινούριος ο κινητήρας μόνο το σαζμαν είναι η διαφορά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stellbouz Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Τώρα είδα το λινκ. Μου φαίνεται κάπως παράξενο διότι καινούριος ή όχι ο κινητήρας με τα 110 και 6αρι δεν εχει αρκετό καιρό που κυκλοφορισε,για golf πάντα μιλάω. Θα μάθω άυριο. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stellbouz Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Μόλις μίλησα με την VW και μου είπαν πως δεν εχει καταργηθεί το 6αρι σασμάν ούτε η bluemotion έκδοση. Μου είπαν επίσης ότι το 6αρι σασμάν αρχίζουν να το περνάνε και σε αλλά μοντέλα που είχαν 5αρι. πχ Variant. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φωστήρας Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Όντως όπως επισήμανε ο faniaros η bluemotion έκδοση του golf με τα 110ps έχει αφερεθεί πρόσφατα από την καρτέλα μοντέλων της σελίδας της vw και συγκεκριμένα από όταν προσέθεσαν την επετειακή έκδοση των 40 ετών. Μάλλον με εταιρική πολιτική προώθησης των υπολοίπων μοντέλων πρέπει να πρόκειται και όχι με απόσυρση του συγκεκριμένου μοντέλου ή σαζμάν καθώς όπως μπορείτε να δείτε κι εδώ http://www.volkswagen.gr/content/medialib/vwd4/gr/pricelists-and-model-guides/golf/golf-pdf/_jcr_content/renditions/rendition.download_attachment.file/golf.pdfη συγκεκριμένη έκδοση εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στους τρέχοντες τιμοκαταλόγους της εταιρίας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 (edited) Εφόσον βρέθηκε το Bluemotion, Λυθηκε το Θέμα. Edited December 23, 2014 by nikdev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...