Jump to content
kospasTSI12345

Θόρυβος Σαν Τριξιμο... Από Την Μεριά Του Συνοδηγου

Recommended Posts

Καλησπέρα, εδώ και καιρό αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα με ένα τριξιμο εσωτερικα στην κολωνα σχετικά ψηλά...μοιάζει με ένα παρόμοιο που είχε το γκολφ 5 που είχα πριν και προερχόταν από τον μηχανισμό της ζώνης. Μήπως τον έχει και κάποιος από εσάς? Είναι στο ύψος του αυτιού στην μεριά του συνοδηγου. τον ακούει και είναι πολύ ενοχλητικός εάν κάποιος κάτσει πίσω δεξιά ... αλλά και για τον συνοδηγο. Έχω Polo gti 6r (2011) τριθυρο . Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..Έχει ξεπατωθεί στο θόρυβο..Ακούγεται και εμένα στο συνοδηγό στο ύψος απο το κολονάκι..Αν βρήκε κανείς άκρη ας μου πεεί.Υποθέτω πως παίζει να αντανακλά ο θόρυβος από τα σωλινάκια βενζίνης που χτυπάνε.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως στο δικό μου ένα ενοχλητικό τρίξιμο που ακουγόταν κι από τις 2 μεριές (τόσο που νόμιζα ότι παίζει το παράθυρο) ήταν η ζώνη ασφαλείας. Μόλις ανεβοκατέβαζα λίγο το σημείο που "έπιανε" στην κολώνα σταματούσε. Ελπίζω να είναι κάτι τόσο απλό και σε εσάς

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.