Jump to content
Panagiotis Petris

Αλαγη Μοτερ Σε Polo 6N 8V 1.4Cc

Recommended Posts

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.
Λεγομαι Παναγιωτης και πριν κατι μηνες εκλεισα τα 18 μου χρονια και σαν πρωτο αμαξι και εγω επιτελους απεκτησα την Polara μου. (6n 8v)
Οταν πηρα το αμαξακι απο την κυριουλα που μου το πουλησε ηταν σε αριστη μηχανικη κατασταση αφου μολις του ειχε κανει σερβις 800eu (το σερβις των 100.000)
Μεχρι σημερα αφου το εχω περιποιηθει εξωτερικα και εσωτερικα ηρθε η ωρα σαν αμαθο παιδι και εγω να μαθω αν γινεται να βελτιωσω τις επιδοσεις του αφου οπως ολοι ξερετε τα 75 αλογα του 1.4 8v δεν αρκουν ουτε για πλακα.
Εψαξα το θεματακι και ειδα οτι δεν υπαρχει καμια value for money βελτιωση σε αυτον τον κινητηρα οποτε σκεφτομουν..ξερει κανεις αν η αλλαγη μοτερ ειναι καλη λυση για αλλες επιδοσεις?
Και αν ναι πως ξερω ποια μοτερ ειναι συμβατα με το αμαξωμα και ποια οχι...και τι αλλο θα χρειαστω να ξερω σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο? Παρακαλω τα φωτα σας!!
(Να σημειωσω πως στα χαρτια θα παραμεινει ¨μαμα¨ σε καθε περιπτωση)

post-27276-0-27582800-1433457921_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Αν εχεις σκοπο να το πανρευτεις το αμαξι ψαξε να βρεις ενα τροπετο 1.6 16ν bcb ή μετα η χρυση τομη 1.8τ απο a3 golf audi tt skoda octavia seat leon seat ibiza και εισαι ετοιμος αυτο το μοτερ παιζει απο 150 μεχρι 225 αλογα εσυ επιλεγεις τι θα ψαξεις και που θα κατευθυνθεις αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις και να βρεις ενα καλο μαστορα και ενα ηλεκτρολογο υπολογισε μετα και τα δεσιματα του αυτοκινητου σινεμπλοκ θολομπαρα αναρτηση και φρενα για να σταματαει. καλη επιτυχια!


Link to comment
Share on other sites

Πολυ ωραίο το έχει κάνει το συγκεκριμένο :ρ Να φανταστώ όμως οτι τα λεφτά πέρα της αγοράς ενός κινητήρα όλα μαζι κιμενονται στα (?) χιλιάρικα;

Επίσης αν καταλαβα καλα ο τυπος έχει κινητήρα από ΤΤ ;

Link to comment
Share on other sites

Αν πας σε μοτερ 1.8Τ υπολόγιζε κανένα 5 χίλιαρο όλα μαζί με αγορά τροπέτου,μηχανικο,ηλεκτρολόγο κ εξατμισά

Link to comment
Share on other sites

Για μένα είναι χαζή μετατρόπη.

 

Σε ενα αμάξι ούτε τονο,να βάλεις τόσα αλογα,ουτε θα πατησει ποτέ κατω,ούτε θα στριψει.

 

Για μένα δώστο,και μετα λεφτα της μετατροπής,πάρε αμάξι που να υποστηρίζει αυτά τα άλογα,και με 4-5 χιλιάρικα παιρνεις ωραια εργαλεία.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν παρεις αλλο οπως σου ειπαν τα παιδια πιο πανω και εγω μαζι τους ειμαι βασικα και θες να κανεις αυτη τη μετατροπη επειδη ειναι το πρωτο σου αμαξι και εισαι ερωτευμενος με σωστη αναρτηση σωστο στησιμο και 2 yokohama parada spec 2 μπροστα θα ραψεις παρα πολυ κοσμο γιατι θα ειναι 200 αλογα σε 900 κιλα αναλογια 4.5κιλα το αλογο θα περνας τα 400 χαμηλα 13αρια.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια ειναι ότι έχετε δίκιο όσο αφορά τα χρήματα.εχω βρει πολλά μεταχειρισμένα τρομερά εργαλεία με 5-6 χιλ.

Όμως όπως και να το κάνουμε ειναι ο πρώτος έρωτας :Ρ για αυτο και ο Ενθουσιασμός !!! Σας ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σας!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.