Jump to content
giannisp

R-Line Πακετο Για Golf Mk6

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα.Εχω παρει ενα golf 6 1.4 122hp εδω και 5 μηνες.Ενδιαφερομαι αν γινεται να μπορουσα να φορεσω εξωτερικα το r-line πακετο της αντιπροσωπειας που εχει κυκλοφορησει εδω και 5 χρονια περιπου.Υπαρχει περιπτωση να παω και να με εξυπηρετησουν στην αντιπροσωπεια ή θα πρεπει να το φτιαξω μονος κομματι κομματι?

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, την έχω ψάξει λίγο τη δουλειά με το πακέτο του r line. Πιστεύω ότι δεν αξίζει να κάνεις τις αγορές. Μόνο τα πλαϊνά θα σου κοστίσουν κοντά στα 180 ευρώ χωρίς βάψιμο. Η πιο μεγάλη αεροτομή θα σου πάει κοντά στα 300 (!) για να είναι η ίδια του gti. Οι προφυλακτήρες άστο δεν αξίζουν καν το επί πλέον ποσό των κοντά στα 500-600 για μπρος πίσω. Η μοναδική διαφορά τους με την έκδοση του highline ειναι ο διαχύτης πίσω (για τον πίσω προφυλακτήρα) και τα μαύρα τελειώματα (αντί για χρωμίου για τον μπροστά). Κατά τα άλλα οι διαφορές είναι ανεπαίσθητες στους προφυλακτήρες για μένα (μισό εκατοστό χαμηλότερα). Υπάρχουν after market για τους δικους μας προφυλακτήρες όπως ο διαχύτης (κοντά στα 80 €) και αντε μια σίτα για τον μπροστά προφυλακτήρα (άλλα 100 €) αλλά δεν ξέρω με την εφαρμογή τι γίνεται και αν θα είναι εργοστασιακό το αποτέλεσμα. Μήπως να τα φας σε ένα ταξίδι ή σε σουβλάκια;

 

Αν έχετε βρει σε καλύτερες τιμές τα παραπάνω πολύ ευχαρίστως ενημερώστε μας να αλλάξω και εγώ τα δικά μου.

Link to comment
Share on other sites

XAXAXAXAXA είσαι ωραίος Gmis...!!!Καλύτερα σε σουβλάκια να τα σκορπίσω δηλαδή.Πέρα από την πλάκα η αλήθεια είναι ότι επειδή το μοντέλο μου  είναι trendline γυμνό δηλαδή για τα γούστα μου θέλει πολλά.Έλεγα να χρησιμοποιήσω μαμά κομμάτια για να πλησιάσω όσο περισσότερο γίνεται το R20.Εκ των πραγμάτων ξέρω ότι θα μου κοστίσει ακριβά και ότι οι περισσότεροι φίλοι θα μου προτείνουν φαντάζομαι να κρατήσω τα χρήματα και να τα ρίξω στην αγορά του επόμενου GOLF, γιατί και το επόμενο golf θα είναι!Έχει ξεκινήσει το θέμα οικογενειακά...Από το GOLF 2 GTI του πατέρα μου πήγαμε στο 4άρι, εδώ και 5 μήνες είμαι στο 6άρι και φιλοδοξώ να πάω στο 8άρι. Ζυγά όλα τα μοντέλα... 

Link to comment
Share on other sites

Ναι καλύτερα για μένα να τα κρατήσεις για επόμενο μοντέλο ;-). Για το look r20 θέλεις ακόμα πιο πολλά χρήματα, πουλάνε με 750 € το look στο ebay χωρις βαψίματα κ φυσικά θέλεις ζάντες - πίσω φανάρια (+1800 € χοντρικά)

 

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας προτείνει κάποιο μέλος του φόρουμ ευχαρίστως να το δούμε.

 

 

 

Υ.Γ: Ο πατέρας μου έχει ακόμα το golf 2, το πρώτο μου (κ μοναδικό) ανάποδο τιμόνι με προσθιοκίνητο σε στροφή στον υμηττό ήταν με golf 2 gti του θείου μου πριν καμμιά 15ρια χρόνια (με τα 4 μπροστινά φανάρια κ τα 2), απίστευτο αμάξι αν κ θεόβαρυ ακόμα κ με τα 140 άλογα, μόνο το G60 ήταν το ωραιότερο και γρηγορότερο ever.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.