Timz Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 (edited) Kαλημέρα ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω οθόνη 2Din στο golfaki (golf V 122 ps Sportline) . Δεν θέλω απαραίτητα να έχει GPS ούτε να συνδέεται με καμερα οπισθοπορείας, χρειάζομαι να έχει usb/aux και να μην έχω προβλήματα συγχρονισμού κλπ. Οι εργοστασιακές απο όσο βλέπω ξεφεύγουν κατα πολύ στη τιμή. Βρισκώ κάποιες κοντά στα 150Ε, απλα έχω σκοτάδια ως προς το αν υπάρχουν προβλήματα συγχρονισμού κλπ με aftermarket. Ευπροσδεκτες οι προτάσεις! Budget γύρω στα 150Ε . Ενδεικτικα ψαχνω κατι σαν αυτό. Edited October 22, 2016 by TimZr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_koun Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 Εγω αυτην εχω βαλει στο δικο μου και ειναι μια χαρα! Εχει DVD,GPS(ΕΛΛΗΝΙΚΟ),TV ΨΗΦΙΑΚΗ(ΕΧΤΡΑ),VIDEO,USB,BLUETOOTH,ΚΤΛ.Η καμερα οπισθοπορειας ειναι ολα τα λεφτα,ουτε γυρνας πισω το κεφαλι να στραβωνεις και με τους καθρεπτες χαμηλα να βλεπεις πεζοδρομιο για να το φερεις κοντα δεν χρειαζεται τιποτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos_ Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 On 22/10/2016 at 0:43 ΜΜ, George_koun said: Εγω αυτην εχω βαλει στο δικο μου και ειναι μια χαρα! Εχει DVD,GPS(ΕΛΛΗΝΙΚΟ),TV ΨΗΦΙΑΚΗ(ΕΧΤΡΑ),VIDEO,USB,BLUETOOTH,ΚΤΛ.Η καμερα οπισθοπορειας ειναι ολα τα λεφτα,ουτε γυρνας πισω το κεφαλι να στραβωνεις και με τους καθρεπτες χαμηλα να βλεπεις πεζοδρομιο για να το φερεις κοντα δεν χρειαζεται τιποτα. ρε φιλε ποια εννοεις γιατι ενδιαφερομαι και εγω.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_koun Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Εγω εχω βαλει το προηγουμενο μοντελο απο αυτο που σου στελνω(LM-C004).Δεν εχει ομως καποια διαφορα με το δικο μου.Απλα το λεει Android. http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=11119 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_koun Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Για το golf 7 εχει βγαλει η alpine οθονη 9" ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! θελει ομως πανω απο 2000 euro!!!!! Αλλη ποιοτητα!!! Οτι πληρωνεις παιρνεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...