Jump to content

Nikos_

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Nikos_

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

1,662 profile views

Nikos_'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Απο οτι γνωριζω το module bluetooth ειτε 9w2 ειτε 9w7 Αναλογως τι θες .Το πρωτο ειναι απλα για συνδεση με το rcd το αλλο σου δινει και αλλες δυνατοτητες οπως η εμφανιση πληροφοριων στην mfa οθονη(αν υπαρχει) στο καντραν οπως και στο rcd.Επισης θα χρειαστεις την θηκη για το module που μπαινει κατω απο το καθισμα του συνοδηγου. Εdit:απο οτι ειδα το golfaki σου ειναι highline Οποτε 90% εχεις mfa οποτε υποστηριζει το 9w7.
  2. Καλησπερα εχω ενα mk6 generation χωρις πολυλειτουργικο τιμονι αλλα με cruise μπορω να βαλω απλα τα κουμπακια ή πολυλειτουργικο σαν Plug and play ή πρεπει να παρω και εγκεφαλο τιμονιου κ.α?
  3. ρε φιλε ποια εννοεις γιατι ενδιαφερομαι και εγω..
  4. η ερωτηση ηταν για να δω συνηθως στα ποσα αλλαζονται! γιατι αλλαξα προσφατα σε 35κ χιλιομετρα και σε συζητηση με αλλους μου λεγαν οτι ειναι πολυ λιγα
  5. καλησπερα γνωριζει κανεις μετα απο ποσα χλμ αλλαζονται συνηθως τα εργοστασιακα τακακια σε golf 6?
  6. Λοιπον επειδη διαβασα πολλα να πω οτι στο φιεστα ηταν μονος του ο <<κυριος>> εμεις εκεινη την ωρα δεν μπορουσαμε να μπουμε δεξια γιατι ηταν αλλα αμαξια επισης παροτι ειμαστε μικροι σε ηλικια δεν σημαινει οτι ειμαστε και ανεγκεφαλοι οταν θελουμε να παμε σε μια δουλεια παμε σωστα χωρις μ@@κιες οποιος θελει ας πιστεψει το συμβαν οι υπολοιποι απλα ας βγαλουν την δικη τους <<ελληνικη>> μυθοπλασια απο το μυαλο τους...
  7. Σημερα το μεσημερι αττικη οδο κατευθυνομενος με ενα φιλο στο τιμονι προς μαρουσι για μια δουλεια αριστερη με 120 μας κανει σινιαλο ενας με φιεστα για να περασει, μετα απο λιγο κανουμε δεξια κανει και αυτος και προσπερναει ξυστα απο δεξια, μπαινει μπροστα μας ,πεφτει αποτομα στα φρενα τοσο που του ανοιξαν τα αλαρμ ωστε να τον τρακαρουμε μαλλον... κανουμε και αλλο δεξια και προσπαθει να μας χτυπησει με το πλαινο (δεν παει καλα ο κοσμος ) τον αποφευγουμε δεν καταλαβα πως...ανοιγει παραθυρο ριχνει ενα βρισιδι προσπαθει να μας ξανατρακαρει με το πλαινο παλι αποφευγουμε και βγαινουμε ηρεμα στην εξοδο μας οσο ο <<κυριος>> συνεχισε προς αεροδρομιο.Δεν ξερω τι γινετε στην χωρα μας τι προβληματα μπορει να χει ο καθενας αλλα αυτα τα πραγματα ειναι βγαλμενα απο ταινια και κατι βιντεακια road rage απο ρωσσια μερια ...Εχω κρατησει πινακιδες αλλα θεωρω οτι ειναι αχρηστο στοιχειο προσοχη λοιπον στα φιεστακια τα μαυρα...
  8. Τα πίσω φώτα από το R θα του πήγαιναν απίστευτα..
  9. Καλησπερα οπως βλεπετε και στις φωτογραφιες φαινεται σαν να χει ξεκολλισει η φουσκα η καλιτερα το δερματα απο τι φουσκα τι μπορω να κανω??
  10. Καλησπερα βρηκα ενα site το οποιο ονομαζεται antallaktikaonline.gr. http://www.antallaktikaonline.gr/van-wezel/7153030 συγκεκριμενα αυτο εδω το κομματι του προφυλακτηρα σκεφτομαι να παραγγειλω,βεβαια δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι το site εχει κανεις εμπειρια? αλλιως ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το κομματι του προφυλακτηρα??
  11. Αν δεν κανω λαθος το κομματι αυτο λεγεται Diffuser και κουμπωνει στον προφυλακτηρα.Λογικα σε καταστηματα με εξατμισεις μπορουν να σου βρουνε και το αναλογο diffuser η και να σου τροποποιησουν το δικο σου..
  12. Σχετικα με την highline Που ψαχνεις αυτο που χες βαλει στην αρχη του θεματος δεν ειναι Highline αν λεμε το ιδιο (απο γνωστο site μεταχειρισμενων με κωδικο 7328194)...
  13. Εκτος της VW δεν υπαρχει περιπτωση να μπει bluetooth στο rcd310 απο αλλον? Μωρε το χω σκεφτει και να το αλλαξω απλα δεν μαρεσει να φαινεται οτι δεν ειναι του αυτοκινητου,δηλαδη δεν θελω να κανει μπαμ οτι ειναι after market .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.