KoNiGi Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Χιλια συγνωμη που ζηταω την προσοχη σας αλλα ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα μεταχειρισμενο CC 1.8 ΤSI στα 14000 και θα ηθελα καποιος να μου στειλει μερικα απο τα βασικα προβληματα. Δεν ειμαι για περιτα εξοδα μιας και εχω οικογενεια και ζορια οπως ολοι μας. ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ. Edited November 12, 2016 by KoNiGi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoNiGi Posted November 12, 2016 Author Report Share Posted November 12, 2016 Το αυτοκινητο εχει 48000 χλμ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyNet Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Με τι κωδικό κινητήρα είναι; Έλεγχος από το forum είναι πολύ δύσκολο άποψη μου να ζητήσεις έλεγχο από spotmechanic ή το μηχανικό σου Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAF JOHN Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Αν δεν μας πεις κωδικό κινητήρα ( πχ βζβ) δεν μπορούμε να σου πούμε πολλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoNiGi Posted November 12, 2016 Author Report Share Posted November 12, 2016 Ο κωδικος μηχανης ειναι cda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoNiGi Posted November 12, 2016 Author Report Share Posted November 12, 2016 Μου ειπαν για μηδαμηνα προβληματα στον συγκεκριμενο τυπο μηχανης γιαυτο και αποφασησα τη συγκεκριμενη αγορα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAF JOHN Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Περίμενε να το δει κάποιος που έχει τον ίδιο κινητήρα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotispoulios Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Απο οσο ξερω που εχω το ιδιο αυτοκινητο δεν εχει καμμια ανακληση ουτε απο μεριας σερβιςουτε απο μεριας ανταλλακτικων. Εν τω μεταξυ ειναι αρκετα πιο καλος κινητηρας απο τον βζβ. Με τα dsg κιβωτια εχεουν κλασσικα προβληματα. Αλλιως δεν θα δειςποτε ουτε λαμπακια ουτε τιποτα.Το εχω τοαμαξι με 75.000 χμ πειραγμενο αρκετα και δεν εχει κανει κιχ. Θα το συστηνα ως αγορα πανω απο ολα γιατι ειναι αμαξαρα με πολυ καλο σχεδιασμο και για το μεγεθος του εξαιρετικες καταναλωσεις. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoNiGi Posted November 13, 2016 Author Report Share Posted November 13, 2016 Χιλια συγνωμη για την καθυστερηση. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ευτυχως η δυστηχως αυριο το παιρνω στα χερια μου και σιγα σιγα θα φανουν ολα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...