Jump to content
Thanosxx

Τρεμοπαίζουν τα φώτα στο ρελαντί

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος Polo 1.2 tsi (6R). Προχθές παρατήρησα ότι με την μεσαία σκάλα αναμμένη (φώτα πορείας) οταν στρίβω το τιμόνι δεξιά ή αριστέρα πέφτει στιγμιαία η τάση και τα φώτα τρεμοπαίζουν. Αυτό γίνεται μόνο όταν στρίβω το τιμόνι. Μέτρησα την τάση της μπαταρίας και όντως οταν στρίβω το τιμόνι η τάση της μπαταρίας απο 14V πέφτει στιγμιαία στα 12.3V. Επειδή ούτως η αλλως ήθελα αλλαγη μπαταρίας, αλλαξα μπαταρία και έβαλα μεγαλύτερη (70Α) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Σαν πιθανή λύση σκέφτηκα οτι χρειάζεται αλλαγή των υγρών τιμονιού, ίσως επείδη ζορίζεται το τιμόνι και ίσως χρειάζεται παραπάνω ρεύμα για αυτό πέφτει στιγμιαία η τάση.

Αν ξέρει κάποιος υπάρχουν υγρά τιμονιού και αν ναι κάθε πότε χρειάζονται αλλαγή.

Επίσης αν σε κάποιον έχει παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα πιθανές λύσεις.

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο έχω παρατηρήσει και σε Polo 1.4 2002 και σε Golf IV 1.6 2002. Στο τελευταίο μάλιστα και μετά την αντικατάσταση με νέα μπαταρία. Απάντηση όμως δεν γνωρίζω, θα με ενδιέφερε να μάθω, αν γνωρίζει να μας πει κάποιος.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν αυτό γινόταν και πιο παλιά σε μικρότερο βαθμό, αλλά τώρα είναι έντονο με γυμνό μάτι. Επίσης να τονίσω ότι αυτό γίνεται μόνο στο ρελαντί. Πήγα σε ηλεκτρολόγο μου μέτρησε τάση με πατημένο γκάζι και δν είχε τόσο διαφορά. Αυτός μου είπε ότι δν μπορεί να κάνει κάτι και ότι δν είναι κάτι ανησυχητικό. Αν επιδεινωθει το ξανακοιταμε. Αυτή ήταν απάντηση που πήρα. 

Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια λύση ή αν το έχει πάθει. 

Edited by Thanosxx
Link to comment
Share on other sites

Γι' αυτο με εκνευρίζουν ώρες ώρες όλοι τους στα συνεργεία και αντιπροσωπείες, δεν ασχολούνται είτε γιατί πραγματικά είναι άσχετοι είτε γιατί επιτήδειοι, αφού περιμένουν να σκάσει η ζημιά και μετά να σου πουν, σκάστα κι εσύ τώρα!

Link to comment
Share on other sites

πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι άσχετοι με το αντικείμενο ή απλά σταρχιδιστές.για να μην σχολιάσω και κάποιους άλλους οι οποίοι είναι μαλώμενοι με τις αποδείξεις.

Link to comment
Share on other sites

Φυσιολογικό είναι παίδες... Αν κατάλαβα καλά γίνετε όταν τερματίζει το τιμόνι εντελώς σωστά; σε Σκόντα φελιτσια και γκολφ 3 το κάνει.
Όπως φαίνεται ρίχνει και λίγο τις στροφές.
Με τα ξένον πάντως δεν που το κάνει και στα δύο αυτοκίνητα.

MAXSYM 400i ABS 34PS
"by thanos"

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε @Bad Boy αυτό γίνεται με μισή στροφή τιμονιού και μόνο όταν είμαι σταματημενος. Τώρα αν είναι φυσιολογικό αυτό δεν το ξέρω. Πάντως πιο παλιά δν το είχα παρατηρήσει. Φαντάσου ότι κάθε φορά που κουνάς τιμόνι τα φωτα τρεμοπαιζουν όπως όταν κάνουμε σινιαλο στο δρόμο. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.