vangolf Posted December 22, 2017 Report Share Posted December 22, 2017 (edited) Καλησπερα.Πριν απο ενα χρονο αγορασα απο αγγελια ενα ΜΚ 2 Manhatan 1300.Το αυτοκινητο ηταν σχετικα σε καλη κατασταση ηθελε καποια σημαζεματα με ενα καλο servise ,ραουλα,βαψιμο,και εσωτερικα/εξωτερικα καποια πλαστικα το αμαξι εχει γινει πενα.Με αγορα και ολα τα γυρω γυρω εχει φτασει τα 3000Ευρο.Η μηχανη για τα χρονια της ειναι σε αριστη κατασταση.Το μονο που μου κανει ειναι οτι στον 1 χρονο 3 φορες καποιες στιγμες το αμαξι παιρνει κανονικα δε μπερδευει αλλα αν καποια στιγμη το σβησω μετα αν βαλεις μπροστα θελει να το αφησεις 10λεπτα για να ξαναπαρει.Στην αρχη του εριχνα μιζιες και παραλιγο να ξελιγωσω τη μπαταρια.τελικα βρηκα το κουμπι του που λενε, το αφηνα 10 λεπτα και μετα επαιρνε.Ξερει καποιος τι μπορει να ειναι, και που να εστιασω τη προσοχη μου,Αριθμιες...μπερδεμετα...δεν υπαρχουν οπως και το ρελαντι ειναι σταθερο ολο αυτον τον χρονο μονο αυτα τα περιστατικα με την εκκινηση καποιες στιγμες.Αν καποιος κατοχος Μκ2 1300 ειχε κατι παρομοιο να με βοηθησει η καποιος γνωστης μηχανικως.Ευχαριστω εκ των προτερων. Edited December 22, 2017 by vangolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Δες και αντλιαSent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vangolf Posted January 16, 2018 Author Report Share Posted January 16, 2018 Ευχαριστω φιλε αλλα με το μηχανικο μου εδω στη περιοχη ακομα το ψαχνουμε, οταν του το αφησα δεν του εκανε, μολις το πηρα και το εκανα μια βολτα μετα απο 2 μερες παλι τα ιδια.Του εριξα σπευ σιλικονης στα καλωδια μηπως απο υγρασιες τι κουκουλα του εβαλα τιποτα.Οποιος το βρει του κανω το τραπεζι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyNet Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Προτείνω ευχέλαιο Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...