yannis1394 Posted October 18, 2019 Report Posted October 18, 2019 (edited) Καλησπερα στην ομαδα! Εχω καταληξει σε 2 golf 6, και εχω βρει ενα με τον 1.2 tsi bluemotion και ενα 1.4 tsi 122. Το πρωτο ειναι η trendline bluemotion και το δευτερο η generation εκδοση. Εκλεινα προς το πρωτο λογω οικονομιας καταναλωσης αλλα το διλλημα μου ειναι : 1)αν ο 1.2 ειναι αρκετος για το αμαξωμα του golf (μεχρι 140-150 εθνικη και φυσιολογικες επιταχυνσεις μεχρι 100 σε πολη). Θα ειναι οντως πιο οικονομικος ή λογω του βαρους θα χρειαζεται πιεση και εν τελη θα καιει οσο ο 1.4? 2) υπαρχουν προβληματα με tsi 1.2 κα;ι τη bluemotion τεχνολογια συγκρτικα με τον κλασσικο 1.4, ή παιζουν τα γνωστα θεματακια. Αν υπαρχει καποιος κατοχος και εχει λιγο χρονο ,θα με βοηθαγε πολυ.. ευχαριστω! (*ακυρο ,το golf 6 1.2 bluemotion που οδηγησα και μου φαινεται λιγοτερο στιβαρο απο το golf 5 που ειχα οδηγησει παλαιοτερα ,σαν αμαξομα και συμπεριφορα. Ειναι η ιδεα μου ,παιζει καποιο ρολο ο κινητηρας ή ετσι ειναι η κατασκευη του 6?) Edited October 18, 2019 by yannis1394