Hellas4x4 Posted June 29, 2021 Report Posted June 29, 2021 Καλησπέρα σε όλους... Θα ήθελα την εμπειρία σας, όσον αφορά το VAGcom... Το αμάξι που πήρα έχει φώτα στην οροφή (δείτε την φωτό), και σε αυτά τα φώτα έχω την μεγάλη σκάλα (πορείας, μπλε ένδειξη). Η μπάρα είναι της vw και πωλείται σαν αξεσουάρ. Στα φανάρια μου μπροστά εκτός των led ημέρας έχω και τα μικρά (θέσεως) και τα μεσαία (διασταυρώσεως), αλλά δεν έχω τα μεγάλα (πορείας). Στα αυτοκίνητα χωρίς την μπάρα πάνω στα ίδια φανάρια έχουν και τα μεγάλα (πορείας) φώτα. Επειδή θέλω να αφαιρέσω την μπάρα από πάνω, ξέρετε πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα μεγάλα στα φανάρια μου;;; Λογικά πρέπει να γίνεται μέσα από το πρόγραμμα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ. Quote
gianniskar Posted June 29, 2021 Report Posted June 29, 2021 Από ότι βλέπω έχεις τα λεντ-bi xenon φανάρια του αμαροκ. Τα ίδια έχουμε και εμείς η μεγάλη σκάλα να ξέρεις είναι στη ίδια λάμπα με τα μεσαία! Όποτε είτε έγινε παρέμβαση στη καλωδίωση ή σε καλωδίωση και vagcom.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
gianniskar Posted June 29, 2021 Report Posted June 29, 2021 Τα Φώτα σου είναι έτσι? Όχι δεν έχει αυτά τα φανάρια. Μάλλον παρέμβαση στη καλωδίωση μου κάνει.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
Hellas4x4 Posted July 5, 2021 Author Report Posted July 5, 2021 (edited) Καλησπέρα... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Λογικά οι εναλλαγές στο φωτισμό του φαναριού έχουν να κάνουν με την κίνηση του "καθρέφτη"-προτζέκτορα της λάμπας η οποία είναι τύπος D8S... Τα φανάρια μου δεν είναι σαν τα παραπάνω... Είναι τα παρακάτω... Όσον αφορά την τοποθέτηση, δεν μπορώ να ξέρω διότι είναι τοποθετήσεις αντιπροσωπείας και κρατάνε το ηλεκτρόγραμμα καθώς και την μέθοδο τοποθέτησης ωσάν επτασφράγιστο μυστικό... Edited July 5, 2021 by Hellas4x4 Quote
Hellas4x4 Posted June 25 Author Report Posted June 25 Αν και παλαιό το θέμα, το ανανεώνω ώστε να υπάρχει μία αναφορά. Τα φώτα οροφής στη συγκεκριμένη έκδοση δεν μπορούν να αφαιρεθούν, διότι είναι διαφορετική γραμμή παραγωγής και η συνδεσμολογία των φώτων καθώς και η καλωδίωση είναι διαφορετική όπως επίσης λείπει ένας εγκέφαλος για την διαχείριση!!! 1 Quote