Jump to content
aris tsaousis

Golf 2 1991 1.3 85hp γερμανικης προδιαγραφής

Recommended Posts

καλησπέρα σας ήθελα να κάνω μια ερώτηση επειδή έχω θέμα με το golf 2 μου όταν είμαι σε πορεία κανονικά το αυτοκίνητο μου πέφτουν η στροφές και σβήνει και δεν ανοίγει με τίποτα το αυτοκίνητο και άμα άνοιξη θα άνοιξη όταν έχει κρυοσι η μηχανή η με θαύμα αλλά έχω παρατήρηση όταν πατάω συνεχόμενα το πετάλι του συμπλέκτη δεν θα σβήσει το αμάξι μπορεί να με βοηθήσει κάποιος Γιατί δεν γίνεται άλλο με αυτό το θέμα??

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, μήπως εννοείς 1.3 75hp? Αυτό είναι η powerteam έκδοση κινητήρα που έβγαζε η vw, πιο άγριος εκκεντροφόρος και ανοιχτή εξάτμιση, με τα 4 στρογγυλά φανάρια μπροστά και τους πιο "γεμάτους" προφυλακτήρες (έκδοση Manhattan). Είναι στην οικογένεια από το 91, με μόνο 240.000χλμ.

 

Δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο θέμα, αλλά το θέμα με το ρελαντί που όταν ζεσταίνεται πέφτουν οι στροφές και σβήνει δεν λύθηκε αποτελεσματικά ποτέ. Παίζει να είναι ηλεκτρικό θέμα, δεν έχει διαφορά στο δικό μας για την περίπτωση που πατάει κάποιος το συμπλέκτη. Απλά πέφτουν οι στροφές πολύ και σβήνει. Η μοναδική λύση που βρήκαν οι μηχανικοί που το πήγαινε ο πατέρας μου ήταν να ρυθμιστεί σε πιο ψηλό ρελαντί.

 

Επίσης όταν είναι ζεστό και δεν ανάβει, δοκίμασες με το που μιζάρισες και αρχίζει να δουλεύει η μηχανή να πατήσεις γκάζι να ανεβούν λίγο οι στροφές; Έτσι δε θα σβήσει (όσο πατάς γκάζι έστω και λίγο)

 

Πάντως θα ρωτήσω ξανά και τον δικό μου μηχανικό που θα πάω για σέρβις το δικό μου σύντομα.

Link to comment
Share on other sites

Εγω ειχα φτιαξει ενα κουμπακι μεσα για να κραταω ρελαντι ενα κλικ ψηλοτερα κυριως το πρωι που το αφηνα ζεσταθει. (Manhattan)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.