TASOS M, Posted January 29, 2023 Report Share Posted January 29, 2023 Μετά από ατύχημα, VW POLO 6R 2013, φαναριτζοδουλειά, κάποια λίγα μηχανικά και βαφή. Μικτή ασφάλεια. Όλα τα ανταλλακτικά θα μπουν γνήσια, καινούργια. Πιστεύω ποσό επισκευής περί τα 4Κ Καλύτερα στην ΚΑΡΕΝΤΑ που είναι και συμβεβλημένη με την ασφαλιστική ή στο συνοικιακό φανοποιείο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis Posted January 29, 2023 Report Share Posted January 29, 2023 (edited) Είναι το τι εμπιστεύεσαι εσύ περισσότερο για σωστή δουλειά (βάψιμο, φαναρτζοδουλειά, τοποθέτηση κτλ). Τα γνήσια και καινούρια ανταλλακτικά τα ζητάς/βάζεις και σε συνοικιακό. Προσωπικά εγώ θα επέλεγα συνοικιακό, γιατί έχω δει δουλειά τους, τα χρώματα που βάζουν κτλ. Επίσης στη περίπτωση που φταίς εσύ, σε ένα συνοικιακό είναι πολύ πιο εύκολο να καλυφτεί η απαλλαγή (όλη ή μέρος αυτής) με διάφορα τεχνάσματα που κάνουν.. Ίσως θα μπορούσες να πάρεις μία προσφορά τόσο από αντιπροσωπεία όσο και από κάποιο συνοικιακό να δεις τι σε συμφέρει περισσότερο. Edited January 29, 2023 by nikolakis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passatfsi Posted January 29, 2023 Report Share Posted January 29, 2023 ουτε καν τα ιδια επαθα κι εγω εφαγα δεξια πλευρα με 30 χμ φτερο bi xenon φωτα λιγο καπο και στην καρεντα ζητησαν κοντα στα 5Κ πηγα αλλου με τα μισα λεφτα ουτε καν επειδη θελουν αυτοι να τρωνε και ανδε γραφει το καπο made in germany τι εγινε? η δουλεια ειναι σχεδον ιδια μη πετατε λεφτα ετσι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...