Jump to content

TASOS M,

Members
 • Posts

  452
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Everything posted by TASOS M,

 1. Σε όσους έχει τύχει να στάξει ρετσίνι από πεύκο στο αυτοκίνητο, μπορούν να το βγάλουν , είτε φρέσκο, είτε παλιό, με νέφτι πεύκου και μόνο. Ένα εμποτισμένο βαμβάκι, δυο λεπτά πάνω στο ρετσίνι είναι αρκετό, το νέο να το διαλύσει και το παλιό να το κάνει εύθρυπτο. Μετά άζαξ τζαμιών για καθαρισμό και είναι έτοιμο. Δεν επηρεάζει το βερνίκι του χρώματος.
 2. Ακόμα περιμένουμε. Ο γιατρός λέει ότι είναι δύσκολη περίπτωση, μάλλον θα πάμε για καισαρική.
 3. Εάν προβλεπόταν , να σηκώνεται η πόρτα από τα αμορτισέρ, θα το είχε από κατασκευής. Το σύστημα ανοίγματος -κλεισίματος γίνεται με αργή ταχύτητα και όποιος είναι κοντά προλαβαίνει να προφυλαχτεί. Με δυνατότερο αμορτισέρ, το άνοιγμα θα γίνεται επικίνδυνο να χτυπήσει κάποιος που βρίσκεται κοντά στην πόρτα, αφού αυτή στο άνοιγμα βγαίνει έξω από την προβολή του προφυλακτήρα. Μια εικόνα από το απότομο άνοιγμα με αμορτισέρ που δεν είναι τα εργοστασιακά, μετά από αντικατάσταση τους. Τα δε εργοστασιακά, έχουν φρένο στο τέλος της διαδρομής για ομαλό τελείωμα.
 4. Το λένε οι δάσκαλοι οδήγησης. Το έσχατο μέτρο αποφυγής σύγκρουσης με τρένο, όταν σβήσει και δεν παίρνει ξανά εμπρός πάνω σε γραμμές, είναι πρώτη ταχύτητα και μίζα (προϋπόθεση το μηχανικό κιβώτιο). Επίσης η ζωή δεν μας ζητάει να γίνουμε μηχανικοί, αλλά δυο βασικές γνώσεις για το ρημάδι που χειριζόμαστε πρέπει να αναζητούμε την απόκτηση τους. Πάρτε κάποιο βιβλίο να διαβάσετε για να λύσετε βασικές απορίες. Και σε εσάς θα φανούν χρήσιμες και κάποιον άλλο μπορείτε να βοηθήσετε.
 5. Όλα είναι υδραυλικά λαδιά. Όσο για το CHF δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από Central Hydraulic Fluid. CHF: άπειρες εταιρίες https://www.google.com/search?q=CHF+OIL&newwindow=1&client=firefox-b-d&ei=gv_sYsfJJd2Hxc8Py4aR0As&ved=0ahUKEwjHkpvuzK_5AhXdQ_EDHUtDBLoQ4dUDCA0&oq=CHF+OIL&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAwyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsANKBAhBGABKBAhGGABQAFgAYO2MF2gEcAF4AIABAIgBAJIBAJgBAMgBAsABAQ&sclient=gws-wiz vw g 004 000 m2 : άλλες τόσες https://www.google.com/search?q=vw+g+004+000+m2&newwindow=1&client=firefox-b-d&ei=-v_sYq2ULf-Gxc8Pz-eCuAo&oq=VW+G004+000&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYATIHCAAQsAMQDTIHCAAQsAMQDTIJCAAQHhCwAxANMgkIABAeELADEA0yCQgAEB4QsAMQCDILCAAQHhCwAxANEAUyCwgAEB4QsAMQDRAFSgQIQRgBSgQIRhgAUABYAGCxd2gCcAB4AIABAIgBAJIBAJgBAMgBB8ABAQ&sclient=gws-wiz
 6. Αφού έχει όλα τα μπουζί, να κοιτάξεις εάν τα έχει βάλει όλα και δεν λείπει κάποιο: έμβολα, πιστόνια, μπιέλες, διωστήρες, κουζινέτα, αντιτριβικά μέταλλα, κάποιος κνώδακας, κάποιο έκκεντρο . Κάτι θα λείπει.
 7. Κάποιο μπουζί θα λείπει.
 8. It can be used in steering wheel systems, in hydraulic systems and in other systems where the DEXRON IIIG is required. It can be applied as hydraulic HVLP and HLPD oil. Συμπληρωσε.
 9. Στον εγκέφαλο, ο ρυθμιστής στροφών ρελαντί, όταν προστίθεται το φορτίο του συμπιεστή, πρέπει να ελεγχθεί.
 10. Από 2,500€ ξεκινάει η επισκευή, ανάλογα ανάλογα εάν έχει δεκαέξι ή είκοσι. Συνεργείο είναι του Μακρυγιάννη, ο μαστρομήτσος
 11. Όπως σε βολεύει το καταλαβαίνεις και απαντάς.
 12. Aπό την ακινησία είναι. Με 7.5k/y τι περιμένεις. Υγ: Επίσης , το σημαντικότερο. Στην πρώτη δημοσίευση, όποτε και να έγινε εγγραφή, χαιρετάμε και απο τη δεύτερη και μετά λέμε τον πόνο μας.
 13. Είχες δυο ανεξάρτητες βλάβες.
 14. Ο συμπλέκτης του ac δεν έχει σχέση με το εσωτερικό του κυκλώματος κλιματισμού. Ένας εσωτερικά χαλασμένος συμπιεστής, αναλόγως τη βλάβη, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα και να χρειάζεται καθαρισμός κλπ. Αλλαγή του συμπυκνωτή και όχι καθαρισμός, γιατί;
 15. Την απάντηση την έδωσες εσύ, αφού θέλεις τη μηχανή για άλλα 200Κ χιλιόμετρα.
 16. Υπ' όψιν: το συγκεκριμένο σύστημα δεν το υποστηρίζει η Garmin από το2015.
 17. Αν και μετά παρέλευσης δυο μηνών, τώρα είδα τη δημοσίευση, γεννήθηκε η εξής απορία: Αγοράζουμε μεταχειρισμένο μόνο όταν η έκδοση παράγεται ακόμα σε καινούργιο; Αρά όταν βγει νέα έκδοση σε οποιοδήποτε μοντέλο, τα αυτοκίνητα της παλαιότερης έκδοσης, η οποία βγαίνει εκτός παραγωγής, δεν έχουν δικαίωμα στην πώληση και αγορά;
 18. Βάλε τη μεταχειρισμένη. Και να αλλάζεις λάδια πιο συχνά.
 19. Το infotainment, δεν έχει ελληνική ορολογία; Ωραία και σου είπαν που είναι το ασφαλειοκαπάκι και μετά ξέρεις να διαγνώσεις;
 20. Για χρονισμό και καδένα και λουρί........δύσκολο.
 21. Βιαστικός πολύ. Συγχώρεσε τα μέλη, που δεν είναι παραπόδα πάνω από τον υπολογιστή, για να απαντούν αμέσως στον κάθε πικραμένο.
 22. Είναι εργασία προ δεκαετίας, μαζί με cruise-control. Δεν θυμάμαι να σου απαντήσω για κόστος. Δεν έχει εξωτερικό αισθητήρα. Μόνο ο διακόπτης είναι.
 23. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον VW 1K0 052 431 BE. Επίσημο ανταλλακτικό αναβάθμισης. Τον τοποθέτησε η αντιπροσωπία. Έχει, με κατάλληλη ρύθμιση, φώτα ημέρας, leaving-coming home.
 24. Το συνεργείο σου, οπού χωρίς έλεγχο, προχώρησε σε αντικατάσταση εξαρτημάτων, τι λέει;
 25. Σε βάθος χρόνου (3-5 έτη), ναι.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.