Jump to content

TASOS M,

Members
 • Posts

  409
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by TASOS M,

 1. Δεν είναι σαφής η σκέψη σου. Το επίπεδο των εργαλείων είναι συνυφασμένο με τις γνώσεις και τις ικανότητες που έχεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του κάθε εργαλείου. Όσο πιο πολλές γνώσεις τόσα ποιο πολλά τα εργαλεία που είναι απαραίτητα. Εκτός των κλασικών όπως γερμανοπολύγωνα, καρυδάκια, μύτες, άλλεν εξάγωνα + το νούμερο 7 και τορτσ γαλλικό, γκαζοτανάλια, θεωρώ απαραίτητο στο αυτοκίνητο, μια αμπεροτσιμπίδα-πολύμετρο, ένα κολλητήρι καλωδίων, πένσα ακροδεκτών, και πολλά αναλώσιμα, όπως μονωτική ταινία, θερμοκόλλα, καλάι, καλώδια, ασφάλειες, λάμπες κλπ. Ως σημείο αναφοράς θα πάρεις το μέχρι που μπορείς να φτάσεις, για να μην κουβαλάς ‘’άγνωστα’’ εργαλεία. Βεβαίως το ‘’άγνωστο’’, μπορεί να είναι γνωστό σε κάποιον άλλο που μπορεί να σε βοηθήσει.
 2. Θες να έχεις εργαλεία στο αμάξι για κατάσταση ανάγκης(αποκατάσταση κάποιας βλάβης στο δρόμο) ή εργαλεία για κάποια επισκευή- συντήρηση στον ελεύθερο χρόνο;
 3. Απορώ με κάποιους, που μόλις κάνουν εγγραφή, χωρίς ένα χαιρετισμό, γράφουν κατευθείαν για αυτό που έχουν κωλοσφίξιμο. Ούτε τους στοιχειώδης κανόνες ευγένειας και συναναστροφής δεν ακολουθούν. Τα μέλη δεν περιμένουν σε στάση προσοχής, να απαντήσουν στις απορίες του κάθε κατακαημένου. Όχι κύριε, πρώτα θα χαιρετίσεις και σε άλλη δημοσίευση θα γράψεις το πρόβλημα σου, το οποίο θα κλείσεις με ένα ευχαριστώ.
 4. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Οι δεξιές εξαγωγές αέρα δεν είναι όσο ζεστές είναι οι αριστερές. Μετά τη ρύθμιση που παρουσιάζεις, αν δεν επανέλθει θα προχωρήσω σε καθαρισμό του ψυγείου του καλοριφέρ.
 5. Γνωρίζει κάποιο μέλος, ποιος είναι ο συνδυασμός στο χειριστήριο του climatronic σε Β63C, για τον έλεγχο της λειτουργίας των κλαπέ του αέρα;
 6. Εμπειρίες και απαντήσεις μετά τη δημοσίευση γνωριμίας.
 7. Κινητήρας 1.8 ΒΖΒ 2009 162.000 Km. Ένα λίτρο μέχρι την αλλαγή των 15.000 Km
 8. Να ελέγξεις εάν η εξαγωγή των συμπυκνωμάτων, οδηγείται εκτός της καμπίνας του αυτοκίνητου. Η εξαγωγή είναι ένα σωληνάκι στο πάτωμα. Έλεγχος με ανεβασμένο το αμάξι και φύσημα με πεπιεσμένο αέρα. Ραγισμένος εξατμιστής αποκλείεται (δεν θα είχες κλιματισμό). Ραγισμένο πλαστικό κέλυφος--λεκάνη συγκέντρωσης των συμπυκνωμάτων, μπορεί.
 9. Πες πρώτα ένα γειά, ευγένεια γαρ. Θα σου πω τι έχει, μετά την γνωριμία που θα κάνεις με το φόρουμ.
 10. Τρικυμία εν κρανίω. Να το κοιτάξεις.
 11. Αχ! Γιατί μας κρύβεις τα στοιχεία και πρέπει να μαντεύουμε;
 12. Αισιόδοξο το κτεο περί τα διακόσια κιλά.
 13. Να ευχηθώ καλοτάξιδο. Εάν είναι αυτόματο θα σε εξυπηρετήσει. Εάν είναι χειροκίνητο, λόγω χαμηλής ιπποδύναμης με αποτέλεσμα τη συχνή αλλαγή ταχυτήτων, θα σε ‘’κουράσει’’ η επαναλαμβανόμενη ενεργοποίηση.
 14. Σύστημα πίεσης, όπως το αναφέρεις, που να ''παντρεύεται'' με τα συστήματα του αυτοκίνητου υπάρχει;
 15. Ο έλεγχος στο εργοστασιακό σύστημα, γίνεται μέσω των αισθητήρων ABS. Μετράει τον αριθμό περιστροφής των τροχών και όχι την πίεση του ελαστικού και όταν υπάρχει απόκλιση, προερχομένη από ξεφούσκωτο λάστιχο ειδοποιεί.
 16. Αναζήτηση ως μαγνητική τάπα καρτερ https://www.autopro.gr/product-30377.html?sef_rewrite=1 http://www.trade-wind.gr/car/i-i-i-i-i/gold-plug.html https://www.americat.gr/tapa-gia-karter-ladioy-magnitiki-14x1-25.html https://www.srptuning.gr/categories/1423/magnitikes-tapes-ladioy-
 17. Τοποθετήστε μαγνητική τάπα. Μαζεύει αρκετή σαβούρα.
 18. Που αναφέρεσαι; Σε ποιους σταθμούς; Διοδίων, του ΟΣΕ, του Μετρό, στους σταθμούς που έχεις στο ηχοσύστημα στο σπίτι, στο σκάφος, στο αυτοκίνητο; Στους σταθμούς που έχει το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου;, Παρόλο που μυρίζω τα νυχιά μου, δεν μου λένε ποιο ηχοσύστημα είναι. Κάποια φωτογραφία ίσως βοηθήσει. Ξαναπέρνα από το γκισέ με περισσότερες πληροφορίες.
 19. Έχεις διαρροή νερού. Αν παρακάμψεις στοιχείο θέρμανσης μετά δεν έχεις καλοριφέρ. Θερμοκρασία δεν ανεβάζει.
 20. Μόνο για επτά μήνες, δεύτερος κάτοχος με τέτοια ευκαιρία; Βρες κάτι άλλο.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.