Jump to content
psychohondakias

Ερώτηση για εμφάνιση σφάλματος στον εγκεφαλο

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και ζητώ συγνώμη εάν υπάρχει ειδη κάποιο παρόμοιο θεμα. Μετά από σκέψη αποφασίσαμε να πάρουμε και ένα αμάξι μικρό πόλης και καταλήξαμε στο vw up cng. Επίσης μετά από ψάξιμο καταφέραμε και βρήκαμε ένα up σε σχεδόν άψογη κατάσταση από ιδιώτη. Σήμερα το πήγαμε στο μάστορα μας για τον έλεγχο. Για μεταχειρισμένο αμάξι το βρήκε σε άψογη κατάσταση άβαφο. Μας είπε στο τέλος ότι έχει κάποιες ζημιές οι οποίες θεωρούνται φυσιολογικές λόγο φθοράς (π.χ δίσκο πλατό,βαση μηχανής κλπ) άλλωστε είχαμε προετοιμαστει για περίπου +500 ευρω καθώς πρόκειται για μεταχειρισμένο αμάξι. Αλλά μετά μας είπε ότι έχει κάπου μια ένσταση.  Καθώς έβαλε το πρόγραμμα της vw (bosch) να ελέγξει τον εγκέφαλο εντόπισε σφάλματα  τα οποια αναγράφουν αναγνωρίστηκε διάλειψη κινητηρα στην λειτουργία με αεριο και στην συνεχρια απώλεια καύσης στον κύλινδρο 1  και στον κύλινδρο 3. Σε ερώτηση που του έκανε του είπε ότι πράγματι κάποια στιγμή στα μεγάλα κρύα (2018 η 2019-δεν θυμάμαι ακριβώς) είχε να το βάλει μια εβδομάδα μπρος και όταν πήγε να το κινήσει του άναψε το check του κινητήρα για 2 λεπτά και έσβησε μετά καθώς το γύρισε από μόνο του το αμάξι σε βενζίνη . Φυσικά ο μάστορας   του εκανε ένα reset και τον είπε να το κινήσει δύο μέρες και να ξαναέρθει να το δει για να είμαστε σίγουροι οτι ηταν απλα ενα σφαλμα και οχι κατι ποιο σοβαρο. Εχει βγαλει σε καποιον καποιο παρομοιο προβλημα?Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο

 

16787374104667969442955897662730.jpg

Edited by psychohondakias
Link to comment
Share on other sites

Δεν το πας στην αντιπροσωπεία? Αυτοί έχουν μεγάλη βιβλιογραφία για το εν λόγω αμάξι. Και ειδικά επειδή είναι μαμά αέριο εγώ θα το πήγαινα μόνο εκεί. Εγώ έχω το vw up 1.0 mpi και όλα έχουν γίνει αντιπροσωπεία πλην των φρένων. Έχω 220.000 και 0 προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.