john64 Posted November 2, 2023 Report Share Posted November 2, 2023 Παιδιά καλημέρα....Παρακαλώ ΕΧΟΥΜΕ ενα καλό μάστορα για ζυγοστάθμιση-ευθυγράμμιση.... χθές το βράδυ ήρθα από Πύργο ετάκτως στην Αθήνα ...με το golf v μου tsi 2007 ,το οποίο πριν λίγες ημέρες μου είχαν κάνει για πρώτη φορά ευθυγράμμιση, μετά απο επισκευή του εμπρόσθιου συστήματος. Το αυτοκίνητο τραβούσε λίγο δεξιά αλλά το ποιό σπαστικό ήταν, οτι μετά τα 140 και ιδίως στα 160-170 συντονιζόταν και ταρακούναγε ,έντονα αντιληπτό ακόμα και από την κόρη μου και στο τιμόνι αλλά και στην καμπίνα. Ευχαριστώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geopro Posted November 2, 2023 Report Share Posted November 2, 2023 (edited) 12 hours ago , john64 said: Παιδιά καλημέρα....Παρακαλώ ΕΧΟΥΜΕ ενα καλό μάστορα για ζυγοστάθμιση-ευθυγράμμιση.... χθές το βράδυ ήρθα από Πύργο ετάκτως στην Αθήνα ...με το golf v μου tsi 2007 ,το οποίο πριν λίγες ημέρες μου είχαν κάνει για πρώτη φορά ευθυγράμμιση, μετά απο επισκευή του εμπρόσθιου συστήματος. Το αυτοκίνητο τραβούσε λίγο δεξιά αλλά το ποιό σπαστικό ήταν, οτι μετά τα 140 και ιδίως στα 160-170 συντονιζόταν και ταρακούναγε ,έντονα αντιληπτό ακόμα και από την κόρη μου και στο τιμόνι αλλά και στην καμπίνα. Ευχαριστώ. TSAKALOS TEAMΑγίου Νικολάου 44-46, Ιλιον, 13123 Edited November 2, 2023 by geopro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...