elaborus Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 απο το στομα τους δημιουργου του και μεσω του clubcento.gr οταν θα το εβγαζε στον αερα! Quote
Guest fallen Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Απο αυτοκολλητο σε ενα POLO GTI με το logo του club.. Quote
konstantinos passat Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Ειχα μπει στο msn και πετυχα μεσα τον Κωστοπουλο νομιζω και μου ειπε οτι φτιαχνανε Club και ετσι μπηκα και γραφτηκα αμεσως!! Quote
nikos962 Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Ειδα πριν απο καιρο ενα golf 5 με αυτοκολητο στην οδο ηπειρου ( πλατεια αττικης) και ειπα οτι πρεπει να το ψαξω.ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ Quote
Guest Tzole11 Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Εγώ παιδιά περιμένοντας στο φανάρι στη Ποσειδώνος για να μπω στο δρόμο που είναι το γραφείο μου και προσπαθούσα να ανοίξω το μάτι μου απο την νύστα είδα ένα Golf GTI μπροστά μου και έπεσε το μάτι μου στο πίσω μέρος που είδα ενα αυτοκολλητάκι του Club και είπα να το επισκευθώ και τελικά αξιζέ το κόπο!!! Quote
Guest aNemOS Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 (edited) Κοιταξτε, εγω ηξερα την υπαρξη του club απο φιλους. Αποφασισα να γραφτω μιας και αλλαξα αμαξι (απο Fiat Brava πηγα σε Seat Leon). Aφου εχετε και ομαδα θεματων για το Λεον, αφου καποιοι απο εδω σας διαφημιζουν αλλου, αφου καποιοι γραφουν και εδω και αλλου..... ε, ειπα να κανω και εγω το ιδιο. Αs simple as that. (Ασε που εχω και ενα Polo 14, 16ν, εντελως "μαμα". ) Edited April 5, 2005 by aNemOS Quote
decibel Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Εγώ παιδιά περιμένοντας στο φανάρι στη Ποσειδώνος για να μπω στο δρόμο που είναι το γραφείο μου και προσπαθούσα να ανοίξω το μάτι μου απο την νύστα είδα ένα Golf GTI μπροστά μου και έπεσε το μάτι μου στο πίσω μέρος που είδα ενα αυτοκολλητάκι του Club και είπα να το επισκευθώ και τελικά αξιζέ το κόπο!!! ← τι χρωμα?και σε ποιο σημειο ειχε το αυτοκολλητο? εχει γουστο να ηταν το δικο μου που γρφει gti και να το περασες για gti. Quote
bit Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Ο tomas νομίζω μου είχε πει τα περασμένα χριστούγεννα. Από τότε δεν έχω ξεκολλήσει. Quote
Guest white-LSD-golf Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Εγώ είχα βρει 3 κάρτες στο αυτοκίνητο σε διάστημα 1,5 μήνα αλλα δεν είχαν nicknames απο πίσω για να ξέρω ποιός ήταν...η αλήθεια είναι οτι τώρα που το σκέφτομαι ούτε εγώ έχω γράψει nickname στις καρτούλες μου... Quote
Guest super sayian Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 βασικα ειναι λιγο περιεργο να γραφουμε απο πισω τα νικ μας γιατι θα λεει κατι που ο αλλος δε προκειται να καταλαβει τι ειναι αρχικα Quote
doumasj Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Μία κάρτα αρκεί πιστεύω...Τπτ άλλο!!!!! Quote
silver4 Posted April 9, 2005 Report Posted April 9, 2005 Απο εσενα doggy, απο ποιον αλλον!!! ← και εγω απο τον αξιοτιμο και φιλτατο blackadder,που μολις εμαθε οτι εχω golf με εριξε στα βαθια!ακομα ψαχνω....... Quote
DJ_XLR8 Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Ας είναι καλά το Polo του Γιάννη που είδα χτες! Είχε το αυτοκόλλητο πίσω. Α, θέλω & γω!! Καλώς σας βρήκα λοιπόν. Quote
Tomsiou Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Απο ενα μελος καλλιθεωτη που με σταματησε και εδωσε καρτουλα!!! Quote
theos_larissa Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 μεσω Internet δεν θυμαμαι πως έγινε ακριβως. Quote
panosgolf5 Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 και εγω απο τον αξιοτιμο και φιλτατο blackadder,που μολις εμαθε οτι εχω golf με εριξε στα βαθια!ακομα ψαχνω....... ← τελικα ο Αντρεας κανει καλη δουλεια. εμενα μου αφησε καρτουλα στο παρμπριζ και την επομενη γραφτηκα. Quote
RpMz Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Εγω το γνώρισα παιδιά απο ένα site web hosting όπου είχε ενα logo του vwclub...Αλλα έπαιζε και απο το IRC. RpMz Quote
pantekno Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Emena paidia mou tin <<epesan>> duo meloi stin N.Smyrni meta tin gefira tis Dabaki me ena asimi kai ena mauro Golf4.Me stamatisan stin mesi tou dromou.Mou eipan oraio to car ela sto club kai tetoia .Tous euxaristhsa kai eimai edo. Quote
Kostas kostopoulos Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Είδα το αυτοκόλλητο του κλαμπ σε ένα ασημί 4αρι παρκαρισμένο στο χαλάνδρι στην μεσολογγίου έξω απο ροσονέρο καφέ και απέναντι απο το καφέ φέντι. ← ΧΑΑΑΧΑΧΑΧ Ελα ρε το δικο μου ηταν μαλλον με αυτοκολητα και στα μπροστινα φτερα? συνεχεια εξω απο το Φεντι παρκαρω πρωην πεντελικο!! Quote
Guest Stoilas Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Γιατί μένω Χαλάνδρι και δεν ξέρω πού είναι το Φέντι? Quote
Kostas kostopoulos Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 αχαχαχαχ τοσες φορες σου εχω πει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΠΟΝΤΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Απεναντι απο τα Κοφι ταιμ Quote
Guest ALEX IV Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Φανταστικα οτι θα υπήρχε καποιο club με φορθμ οπου καποιος θα μπορει να μοιραστει το ψωνιο του με τους αλλους-εδω υπαρχουν τοσα και τοσα στο net. Παντως μπραβω σε ολους σας το forum ειναι πολυ χρησιμο!! Quote
svouras Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 (edited) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΙΓΗ ΛΑΣΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ!!!!!!! ΣΩΣΤΟΣ??????? Edited January 10, 2008 by svouras Quote