Jump to content
doggy

Που μάθατε για το Vwclub?

Recommended Posts

Posted

απο το στομα τους δημιουργου του και μεσω του clubcento.gr οταν θα το εβγαζε στον αερα! :)

Posted

Απο αυτοκολλητο σε ενα POLO GTI με το logo του club..

Posted

Ειχα μπει στο msn και πετυχα μεσα τον Κωστοπουλο νομιζω και μου ειπε οτι φτιαχνανε Club και ετσι μπηκα και γραφτηκα αμεσως!!

Posted

Ψαχουλεύοντας στο GOOGLE!!!! B)

Posted

Ειδα πριν απο καιρο ενα golf 5 με αυτοκολητο στην οδο ηπειρου ( πλατεια αττικης) και ειπα οτι πρεπει να το ψαξω.ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ :D;):thumbsup:

Guest Tzole11
Posted

Εγώ παιδιά περιμένοντας στο φανάρι στη Ποσειδώνος για να μπω στο δρόμο που είναι το γραφείο μου και προσπαθούσα να ανοίξω το μάτι μου απο την νύστα είδα ένα Golf GTI μπροστά μου και έπεσε το μάτι μου στο πίσω μέρος που είδα ενα αυτοκολλητάκι του Club και είπα να το επισκευθώ και τελικά αξιζέ το κόπο!!!

Guest aNemOS
Posted (edited)

Κοιταξτε,

εγω ηξερα την υπαρξη του club απο φιλους.

Αποφασισα να γραφτω μιας και αλλαξα αμαξι (απο Fiat Brava πηγα σε Seat Leon).

Aφου εχετε και ομαδα θεματων για το Λεον, αφου καποιοι απο εδω σας διαφημιζουν αλλου, αφου καποιοι γραφουν και εδω και αλλου.....

ε, ειπα να κανω και εγω το ιδιο.

Αs simple as that.

(Ασε που εχω και ενα Polo 14, 16ν, εντελως "μαμα". )

Edited by aNemOS
Posted
Εγώ παιδιά περιμένοντας στο φανάρι στη Ποσειδώνος για να μπω στο δρόμο που είναι το γραφείο μου και προσπαθούσα να ανοίξω το μάτι μου απο την νύστα είδα ένα Golf GTI μπροστά μου και έπεσε το μάτι μου στο πίσω μέρος που είδα ενα αυτοκολλητάκι του Club και είπα να το επισκευθώ και τελικά αξιζέ το κόπο!!!

τι χρωμα?και σε ποιο σημειο ειχε το αυτοκολλητο? εχει γουστο να ηταν το δικο μου που γρφει gti και να το περασες για gti. lick.gif:blink:love.gif

Posted

Ο tomas νομίζω μου είχε πει τα περασμένα χριστούγεννα. Από τότε δεν έχω ξεκολλήσει.

Guest white-LSD-golf
Posted

Εγώ είχα βρει 3 κάρτες στο αυτοκίνητο σε διάστημα 1,5 μήνα αλλα δεν είχαν nicknames απο πίσω για να ξέρω ποιός ήταν...η αλήθεια είναι οτι τώρα που το σκέφτομαι ούτε εγώ έχω γράψει nickname στις καρτούλες μου...

Guest super sayian
Posted

βασικα ειναι λιγο περιεργο να γραφουμε απο πισω τα νικ μας γιατι θα λεει κατι που ο αλλος δε προκειται να καταλαβει τι ειναι αρχικα

Posted

Μία κάρτα αρκεί πιστεύω...Τπτ άλλο!!!!!

Posted
Απο εσενα doggy, απο ποιον αλλον!!! :D

και εγω απο τον αξιοτιμο tongue.gif και φιλτατο blackadder,που μολις εμαθε οτι εχω golf με εριξε στα βαθια!ακομα ψαχνω....... B)
Posted

Ας είναι καλά το Polo του Γιάννη που είδα χτες! Είχε το αυτοκόλλητο πίσω. Α, θέλω & γω!! Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

Posted
και εγω απο τον αξιοτιμο tongue.gif και φιλτατο blackadder,που μολις εμαθε οτι εχω golf με εριξε στα βαθια!ακομα ψαχνω....... :D

τελικα ο Αντρεας κανει καλη δουλεια. εμενα μου αφησε καρτουλα στο παρμπριζ και την επομενη γραφτηκα.

Posted

Εγω το γνώρισα παιδιά απο ένα site web hosting όπου είχε ενα logo του vwclub...Αλλα έπαιζε και απο το IRC.

RpMz

Posted

Emena paidia mou tin <<epesan>> duo meloi stin N.Smyrni meta tin gefira tis Dabaki me ena asimi kai ena mauro Golf4.Me stamatisan stin mesi tou dromou.Mou eipan oraio to car ela sto club kai tetoia .Tous euxaristhsa kai eimai edo.

Posted
Είδα το αυτοκόλλητο του κλαμπ σε ένα ασημί 4αρι παρκαρισμένο στο χαλάνδρι στην μεσολογγίου έξω απο ροσονέρο καφέ και απέναντι απο το καφέ φέντι.

ΧΑΑΑΧΑΧΑΧ Ελα ρε το δικο μου ηταν μαλλον με αυτοκολητα και στα μπροστινα φτερα? συνεχεια εξω απο το Φεντι παρκαρω πρωην πεντελικο!!

Guest Stoilas
Posted

Γιατί μένω Χαλάνδρι και δεν ξέρω πού είναι το Φέντι?

Posted

αχαχαχαχ τοσες φορες σου εχω πει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΠΟΝΤΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Απεναντι απο τα Κοφι ταιμ

Guest ALEX IV
Posted

Φανταστικα οτι θα υπήρχε καποιο club με φορθμ οπου καποιος θα μπορει να μοιραστει το ψωνιο του με τους αλλους-εδω υπαρχουν τοσα και τοσα στο net.

Παντως μπραβω σε ολους σας το forum ειναι πολυ χρησιμο!!

Posted (edited)

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΙΓΗ ΛΑΣΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ :( ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ!!!!!!! ΣΩΣΤΟΣ??????? :):D;)

Edited by svouras