Jump to content
Dimitris83

Σκουριασμένο Κλειδί

Recommended Posts

protest.gif Δεν ξέρω αν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να είναι σκουριασμένο το κλειδί χωρίς να του έχω κάνει κάτι, αλλά είναι πρόβλημα και θέλω να μάθω άν το έχει πάθει κανείς άλλος και τι έκανε, είναι και το αντικλείδι ξεφτυσμένο έτοιμο νσα σκουριάσει, λές και είναι το κλειδί του πρώτου πόλο που βγήκε.
Link to comment
Share on other sites

Και εμένα μια χαρά είναι τα κλειδιά μου! Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο! Μήπως είναι κάτι άλλο? Μήπως δεν είναι σκουριά?

Link to comment
Share on other sites

1η Φορα το ακουω. Εγω που ειμαι διπλα στην θαλασσα και το αμαξι εχει αρπαξει σκουριες σε κουφα σημεια τα κλειδια δεν εχουν κανενα προβλημα, πλην οτι εχει φθαρει τελειως το σηματακι VW.

Link to comment
Share on other sites

:) Πήγα στην Καρέντα στο Ηράκλειο και μου είπαν ότι ούτε αυτοί το είχαν ξαναδεί να σκουριάζει κλειδί, δεν θα με πίστευαν αν δεν έβλεπαν και το αντικλείδι που είναι ξεφτυσμένο, έτσι βασικά μου τα έδωσαν από την αρχή και τα δύο και είναι σχετικά καινούριο το αμάξι το καλοκαίρι το πήρα, τα έβαλαν στην εγγύηση και θα μου βγάλουν άλλα! ανεξήγητο φαινόμενο... δείτε και την φωτογραφία.

post-2186-1142512827_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ναι όντως περίεργο! Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό! Μάλλονθα είχε γίνει κάποιο λάθος με τα μίγματα όταν φτιάχτηκε φαίνεται! Μυρίζομαι περισσότερο σίδηρο από το κανονικό και κακή επίστρωση!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.