myth0s Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Γεια σας, Ηθελα να σας ρωτησω εδω που σιγουρα καποιος θα ξερει για τους χαρτες που ερχονται μαζι με το εργοστασιακο GPS της VW. Γιατι ειναι τοσο κακοι ? Δηλαδη περα απο τιν Αθηνα δεν υπαρχει σχεδον τιποτα αλλο στον χαρτη. Εδω μεχρι τον Βολο πηγα και δεν τον ειχε καλα καλα. Μηπως ξερει κανεις αν εχει βγει καποια αναβαθμηση για τους χαρτες προσφατα? Παρελαβα το αυτοκινητο τελη Μαιου αν βοηθαει αυτο αλλα δεν ξερω ποιο βερσιον του λογισμικου εχω. Απλως ξερω οτι εκτος απο Αθηνα που και εκει δεν εχει τρομερη καληψη ειναι κατω του μετριου οι χαρτες που ειναι φορτομενοι. Ευχαριστω και παλι για τιν βοηθεια!! Quote
YORK1991 Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Δυστυχως δεν γινεται τιποτα προς το παρον και οι αναβαθμισεις δεν εχουν σαν μελημα την Ελλαδα αλλα αλλες χωρες. Αν το εβαλες απο μονος σου θα επρεπε να ρωτησεις πρωτα, αν ο πωλητης σου ειπε κατι αλλο ζητα του εξηγησεις γιατι πραγματικα οι χαρτες ειναι απαραδεκτοι. Quote
mkaragiannis Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Γεια σας,Ηθελα να σας ρωτησω εδω που σιγουρα καποιος θα ξερει για τους χαρτες που ερχονται μαζι με το εργοστασιακο GPS της VW. Γιατι ειναι τοσο κακοι ? Δηλαδη περα απο τιν Αθηνα δεν υπαρχει σχεδον τιποτα αλλο στον χαρτη. Εδω μεχρι τον Βολο πηγα και δεν τον ειχε καλα καλα. Μηπως ξερει κανεις αν εχει βγει καποια αναβαθμηση για τους χαρτες προσφατα? Παρελαβα το αυτοκινητο τελη Μαιου αν βοηθαει αυτο αλλα δεν ξερω ποιο βερσιον του λογισμικου εχω. Απλως ξερω οτι εκτος απο Αθηνα που και εκει δεν εχει τρομερη καληψη ειναι κατω του μετριου οι χαρτες που ειναι φορτομενοι. Ευχαριστω και παλι για τιν βοηθεια!! καλημερα φιλε ποια εκδοση απο χαρτες εχεις????? Quote
Σπύρος Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) Εγω έχω την έκδοση 5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η Καλαμάτα που μένω είναι σχεδόν όλη χαρτογραφημένη κατα 80-90%. Η αναβάθμιση στοιχίζει περίπου 200-250 ¤ ΥΓ: το RNS 510 έχεις? Edited October 22, 2009 by Σπύρος Quote
myth0s Posted October 23, 2009 Author Report Posted October 23, 2009 Ευχαριστώ παιδια για την απαντηση. Δεν ξερω πως να τσεκαρω την εκδοση που εχω οποτε φανταζομαι αν ειμαι η εκδοση 4 θα το αναβαθμισω στην 5...αλλα ναι απογοητευτικα γενικα με τους χαρτες, δεν περιμενα να ειναι τοσο αδυναμοι.. Quote
polo_6566 Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 αν εχεις το rns 510 μπορεις να βαλεις αλλο λογισμικο χαρτων.... ψαξτο λιγο Quote