Jump to content
vstrom7

Διακοπες Γκαζιου Κατα Την Επιταχυνση

Recommended Posts

Posted

καλησπερα,ειμαι κατοχος του νεο polo 1.2 tsi

και εδω και κανα μηνα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα

κατα την επιταχυνση απο 2 και μετα με το που παταω το γκαζι δεν εχω ομοιομορφη επιταχυνση αλλα κανει συνεχεια διακοπες.αυτο παρουζιαζεται σε ολες τισ ταχυτητες ιδιως δε στην 2-3-4.

ιδιως οταν παω να κανω καμια προσπεραση και παρουσιαζεται τρελενομαι.

αν εχει καποιος κατι αναλογο ας το συζητησουμε,ευχαριστω

Posted

καλησπερα,ειμαι κατοχος του νεο polo 1.2 tsi

και εδω και κανα μηνα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα

κατα την επιταχυνση απο 2 και μετα με το που παταω το γκαζι δεν εχω ομοιομορφη επιταχυνση αλλα κανει συνεχεια διακοπες.αυτο παρουζιαζεται σε ολες τισ ταχυτητες ιδιως δε στην 2-3-4.

ιδιως οταν παω να κανω καμια προσπεραση και παρουσιαζεται τρελενομαι.

αν εχει καποιος κατι αναλογο ας το συζητησουμε,ευχαριστω

Το πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα κάποια βαλβίδα στο turbo..

Στο κάνει σε κάποιες συγκεκριμένες στροφές του κινητήρα?

Πήγαινε στο service να στο διορθώσουν..

Posted

ας φέρω μια νότα αισιοδοξίας: το δικό μου στα 300 km δεν έχει παρουσιάσει κάποιο απο τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί στο forum (μόνο μια γρατζουνιά κατάφερα να του παρουσιάσω εγώ :p )

Posted

τρομερη πτωση ποιοτητας παιδια ...απαραδεκτοι

Posted

Φιλε μου εχω ενα Α4 14ετιας κ μου εκανε ακριβως το ιδιο,πατουσα γκαζι και εκοβε εντελως,σε προσπερασματα ειδικα ηταν πολυ επικινδυνο,δεν εδινε γκαζι ξαφνικα ή εκοβε για λιγο κ μετα εδινε αποτομα.

Εμενα μου βρηκαν μια βαλβιδα βουλωμενη η οποια παιρνει αερα απο το ντεποζιτο καθως κ καυσιμα που δεν εχουν καει κ τα ξαναστελνει στον κινητηρα (κατι τετοιο δλδ) με αποτελεσμα να μη στελνει οξυγονο κ καυσιμο.Μου την αλλαξαν κ απο τοτε (ενω το εκανε συνεχεια) τοχει κανει κανα 2 φορες,γιαυτο πιστευω οτι εχει φαει κ πολυ νοθευμενο καυσιμο κ πρεπει να κοιταξω κ καμια αντλια βενζινης,κανα φιλτρο,δε ξερω..

ομως ψαχτο μηπως τουβαλες χαλια βενζινη..αλλαξε βενζιναδικα