Jump to content

halokoloko

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by halokoloko

  1. για παραγγελία & τοποθέτηση ηλιοροφής στην Αθήνα ξέρει κανείς?
  2. όπως ανέφερα και στο http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=46640&pid=457323&st=0entry457323 δεν έβγαλα άκρη με επικοινωνία με την ikaros (εισαγωγεας της webasto). ξέρει κανείς αν γίνεται αλλού στην Αθήνα τοποθετησεις ?
  3. είπα να κοιτάξω κι εγω λίγο το θέμα aftermarket ηλιοροφή, και επικοινώνησα με το τηλ του εισαγωγεα της webasto που ειναι η ikaros. η υπάλληλος με παρεπεμψε για πληροφοριες στο κινητό(!) του μάστορα (!!). κάλεσα μια φορά, δεν ειπαμε πολλά γιατι ηταν σε δουλεια έξω, ξανακαλεσα οπως μου ειπε κ ηταν παλι εξω, μετα δεν το σηκωνε καν (!!!). δηλαδή webasto μονο αυτοι εγκαθιστουν (αν θελουν ) σε ολη την Αττική ?
  4. μια μέρα βρεθήκαμε σε διπλανά φανάρια 3 μαύρα!
  5. το κάθισμα συνοδηγού πράγματι τρίζει, και όταν έχει ησυχία ακούγεται αρκετά
  6. ας αναστήσω λίγο το θέμα..(δε μπορω να πιστεψω οτι ολοι οι υπολοιποι κατοχοι ειτε 1.2tsi ειτε gti εχετε βγαλει άκρη και το εχετε αφησει πίσω σας) προσπαθώ να αποφασίσω τι ειναι προτιμοτερο να κανω: να παω για ευθυγραμμιση εξω, ή επειδή μπορεί να φταίει η "λάθος κωδικοποιηση αισθητηρα τιμονιου" όπως είπε ο συμφορουμίτης antonios να απευθυνθω παλι σε αντιπροσωπεια καθως το προβλημα σε αυτην την περιπτωση δε λυνεται με ευθυγραμμιση
  7. παρά την αλλαγή ζαντων και ελαστικων με 17" (στο 1.2 tsi) και τη ζυγοσταθμιση, το τραβηγμα δεξιά υπάρχει ακόμα. θα παω καποια στιγμη εκτος αντιπροσωπειας μες στο μηνα. είναι αστείο το ότι όσοι το εχουν δοκιμασει κ ευθυγραμμισει υποτιθεται στην αντιπροωπεια κ εχουν αντικασταστησει κ εξαρτημα στο μπροστινο αξονα, το βλέπουν εντάξει πλέον. πιστευω πως το θεμα ειναι στην κωδικοποιηση του τιμονιου κ για αυτο δε διορθωνεται με κλασικη ευθυγραμμιση.
  8. το έκανε και σε μένα μια περίοδο, τώρα έχει σταματήσει από μόνο του
  9. τι λάστιχο έχεις? ευχαριστημένος ή θα πρότεινες κάτι άλλο?
  10. +10000000, αλλά πώς είναι η κατάσταση με τις λακούβες και τα γδαρσίματα?? παλεύεται?
  11. αποφάσισα να βάλω τις 17αρες boavista . ξέρει κανεις με σιγουρια αν εκτος απο τη διασταση 215/40, πέρνει και λαστιχο με προφιλ 45άρι ?? edittt: πήρα νομίζω απάντηση από το παρακάτω http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=39956. Άρα προχωράει η παραγγελία και καλή μας τύχη
  12. έχει ρωτήσει κανείς σε αντιπροσωπεία πόσο να πηγαίνει το μαλλί για τις boavista και τα αντίστοιχα λάστιχα, καμιά ιδέα ίσως?
  13. δεν εκπλήσσομαι που δε διορθώθηκε το θέμα τελείως, ούτε εμένα διορθώθηκε. σκέφτομαι να αλλάξω ζάντα-λάστιχα στα πρώτα του γενέθλια και να κοιταξω τοτε παλι το θεμα ευθυγραμμιση. στην αντιπροσωπεια το εχω παρει αποφαση δε θα δω ασπρη μερα με αυτα που φοραει τωρα
  14. υπάρχει κανείς άλλος που να έλυσε το θέμα της..ευθυβολίας του polo του ? αυτό με τη λάθος κωδικοποίηση κλπ του τιμονιού το έχουν πει μήπως και σε άλλον?
  15. απ ό,τι έχω καταλάβει, τα αμάξια μας τραβάνε δεξιά, μαζικά, και ανεξαρτήτως έκδοσης & ζάντας/ελαστικών
  16. ευ-τυ-χώς που το βράδυ-βράδυ ΔΕΝ ανάβει όλο το καντράν μόνο του γιατί θα την πατάγαμε όπως πολλοί ξεχνώντας να ανάψουμε τα φώτα
  17. νομίζω η σειρά που παίζουν τα χρώματα είναι άσπρο-γκρι-μαύρο-κόκκινο-ασημί
  18. σε αναμονή νεότερων, σκέφτομαι τι με προβληματίζει πιο πολύ?: το να σκάσω πχ μισό χιλιάρικο ή το ότι το πρόβλημα μπορεί να επιμείνει?.....
  19. απ' ό,τι καταλάβα υπαρχει μια πολιτική στην εγγύηση που θεωρεί κατασκευαστικό πρόβλημα μια ζημιά, μόνο μέχρι ορισμένα χλμ., καθώς μετά απο αυτά τα χλμ αποδίδεται σε ζημιά λόγω χρήσης. μου είπαν είναι θέμα της cosmocar αν συμφωνήσει σε υπαγωγή στην εγγύηση (μάλλον δε θα συμφωνήσει)
  20. συμφωνώ στο ότι με το σύστημα διευθυνσης κάτι μα κάτι δεν πάει καλά μα δεν ξέρουμε τι! προσπάθησα κ με γνωστό μου στην αντιπροσωπεια να συννενοηθει με τον προισταμενο του συνεργειου μηπως γλυτωσω τίποτα, αύριο θα δείξει όμως. τι να πω, ωραίο έλεγχο κάνανε την πρώτη φορά - η ευθεία συνεχισε να ναι αγνωστη λέξη. εγώ επεσήμανα το πρόβλημα στα 4000 χλμ και τότε δεν έγινε ουσιαστικός έλεγχος και επίλυση, και στα 5500 χλμ και ενω σημάδια από επαφή δεν υπάρχουν ούτε στις ζάντες ούτε από κάτω όπως παραδέχτηκαν, με προετοιμασαν για 500άκι..
  21. Νεότερα απο το μέτωπο του στραβού τιμονιού/τραβήγματος κλπ: κουστούμι 450 έουρος! διάγνωση ότι το αμάξι δεν πάει ευθεία γιατί θέλουν αλλαγή κάτι θήκες κ εξαρτήματα στον άξονα οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν κατασκευαστικό ελάττωμα μόνο αν γίνει επισημανση στα πρώτα 2000-3000 χλμ, καθώς στα 5500 χλμ που ειναι τωρα μπορεί να έχει χτυπηθεί το αμάξι εν στάσει ή να χει πέσει σε λακούβα κλπ. υποψιν η επισημανση είχε γίνει και στα 4000 χλμ και το συμπέρασμα ηταν ξεφουσκωτα λαστιχα, και οπως διαπιστωθηκε δεν εγινε καμια ευθυγραμμιση ή ενδελεχής έλεγχος τότε. έχετε κανένα σχόλιο ή γνώμη κανένας που να ξέρει ??
  22. το ότι το μοτέρ είναι πλέον λίγο πιο ήπιο/βαρετό στη λειτουργία του το καταλαβαίνουμε από το ότι σε κανέναν πιστευω η 2α δεν κάνει πλέον τα σπινιαρίσματα που έκανε πανεύκολα ομολογουμενως( & επενεβαIνε το ESP) αν πάταγες λίγο παραπάνω γκάζι. ωστόσο εμένα δε με ενοχλεί ιδιαίτερα απ τη στιγμή που ο κινητήρας είναι πλέον ομαλός, δεν τρομάζει όποιον άπειρο το οδηγησει, δε σβήνει εύκολα ακόμα και αν δεν χρησιμοποιησω σωστα συμπλέκτη, και τελος πάντως η 2α και 3η είναι ίσως όπως οι σχεδιαστες ηθελαν εξαρχης να είναι. αυτό που με προβληματίζει είναι το ποσοι πολλοί απο εμας μας έχουν θέμα με στραβο τιμόνι ή ευθυγράμμιση. ειναι λιγο offtopic αλλά τι να την κάνω την ισχύ όταν ύστερα απο ήδη μία επίσκεψη στο service, συνεχίζω να μην μπορω να πάω ευθεία και να μείνω στη λωρίδα μου!!
  23. (τι ακριβώς πρέπει να δούμε??)
  24. ομποοοοοο πάλι αγχώθηκα με όλα αυτά που διαβάζω..! οι εξωτερικοί καθρέφτες, που σε πολάκι χαλαρά φτάνουν τα 500 έουρος, καλύπτονται στη μερική κλοπή ??
  25. πόσο ακόμα να το κοιτάξω, αφού μου είπαν ότι πράγματι ήθελαν αέρα τα λάστιχα και όλα ok θεωρητικά, στην πράξη όμως από την επόμενη μέρα πάλι το ίδιο: με το τιμόνι σε ακριβώς θέση όρθιου Τ , το αμάξι όταν αναπτύξει ταχύτητα αρχίζει και φεύγει δεξιά, και θέλει διορθώσεις με ελαφριές αριστερές τιμονιές ή τουλάχιστον να το έχω μονίμως ένα τσακ αριστερά (όχι όρθιο Τ δηλαδή). το θέμα είναι ότι δεν το έχω διασταυρώσει και με άλλον στην οδήγηση να μου πει αν έχει θέμα το αμάξι ή έχω πρόβλημα εγώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.