Jump to content

halokoloko

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About halokoloko

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

halokoloko's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. για παραγγελία & τοποθέτηση ηλιοροφής στην Αθήνα ξέρει κανείς?
  2. όπως ανέφερα και στο http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=46640&pid=457323&st=0entry457323 δεν έβγαλα άκρη με επικοινωνία με την ikaros (εισαγωγεας της webasto). ξέρει κανείς αν γίνεται αλλού στην Αθήνα τοποθετησεις ?
  3. είπα να κοιτάξω κι εγω λίγο το θέμα aftermarket ηλιοροφή, και επικοινώνησα με το τηλ του εισαγωγεα της webasto που ειναι η ikaros. η υπάλληλος με παρεπεμψε για πληροφοριες στο κινητό(!) του μάστορα (!!). κάλεσα μια φορά, δεν ειπαμε πολλά γιατι ηταν σε δουλεια έξω, ξανακαλεσα οπως μου ειπε κ ηταν παλι εξω, μετα δεν το σηκωνε καν (!!!). δηλαδή webasto μονο αυτοι εγκαθιστουν (αν θελουν ) σε ολη την Αττική ?
  4. μια μέρα βρεθήκαμε σε διπλανά φανάρια 3 μαύρα!
  5. το κάθισμα συνοδηγού πράγματι τρίζει, και όταν έχει ησυχία ακούγεται αρκετά
  6. ας αναστήσω λίγο το θέμα..(δε μπορω να πιστεψω οτι ολοι οι υπολοιποι κατοχοι ειτε 1.2tsi ειτε gti εχετε βγαλει άκρη και το εχετε αφησει πίσω σας) προσπαθώ να αποφασίσω τι ειναι προτιμοτερο να κανω: να παω για ευθυγραμμιση εξω, ή επειδή μπορεί να φταίει η "λάθος κωδικοποιηση αισθητηρα τιμονιου" όπως είπε ο συμφορουμίτης antonios να απευθυνθω παλι σε αντιπροσωπεια καθως το προβλημα σε αυτην την περιπτωση δε λυνεται με ευθυγραμμιση
  7. παρά την αλλαγή ζαντων και ελαστικων με 17" (στο 1.2 tsi) και τη ζυγοσταθμιση, το τραβηγμα δεξιά υπάρχει ακόμα. θα παω καποια στιγμη εκτος αντιπροσωπειας μες στο μηνα. είναι αστείο το ότι όσοι το εχουν δοκιμασει κ ευθυγραμμισει υποτιθεται στην αντιπροωπεια κ εχουν αντικασταστησει κ εξαρτημα στο μπροστινο αξονα, το βλέπουν εντάξει πλέον. πιστευω πως το θεμα ειναι στην κωδικοποιηση του τιμονιου κ για αυτο δε διορθωνεται με κλασικη ευθυγραμμιση.
  8. το έκανε και σε μένα μια περίοδο, τώρα έχει σταματήσει από μόνο του
  9. τι λάστιχο έχεις? ευχαριστημένος ή θα πρότεινες κάτι άλλο?
  10. +10000000, αλλά πώς είναι η κατάσταση με τις λακούβες και τα γδαρσίματα?? παλεύεται?
  11. αποφάσισα να βάλω τις 17αρες boavista . ξέρει κανεις με σιγουρια αν εκτος απο τη διασταση 215/40, πέρνει και λαστιχο με προφιλ 45άρι ?? edittt: πήρα νομίζω απάντηση από το παρακάτω http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=39956. Άρα προχωράει η παραγγελία και καλή μας τύχη
  12. έχει ρωτήσει κανείς σε αντιπροσωπεία πόσο να πηγαίνει το μαλλί για τις boavista και τα αντίστοιχα λάστιχα, καμιά ιδέα ίσως?
  13. δεν εκπλήσσομαι που δε διορθώθηκε το θέμα τελείως, ούτε εμένα διορθώθηκε. σκέφτομαι να αλλάξω ζάντα-λάστιχα στα πρώτα του γενέθλια και να κοιταξω τοτε παλι το θεμα ευθυγραμμιση. στην αντιπροσωπεια το εχω παρει αποφαση δε θα δω ασπρη μερα με αυτα που φοραει τωρα
  14. υπάρχει κανείς άλλος που να έλυσε το θέμα της..ευθυβολίας του polo του ? αυτό με τη λάθος κωδικοποίηση κλπ του τιμονιού το έχουν πει μήπως και σε άλλον?
  15. απ ό,τι έχω καταλάβει, τα αμάξια μας τραβάνε δεξιά, μαζικά, και ανεξαρτήτως έκδοσης & ζάντας/ελαστικών
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.