emmanouil Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF 5 GTI ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΘΟΝΗ,ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ (KENWOOD,ALPINE,PIONEER)KAI ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΟΕΜ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ? Edited July 17, 2011 by emmanouil Quote
nikoskallithea Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF 5 GTI ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΘΟΝΗ,ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ (KENWOOD,ALPINE,PIONEER)KAI ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΟΕΜ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ? Γραφε μικρα για να διαβαζονται πιο ευκολα! Οι ΟΕΜ ειναι ΟΕΜ οπως και να το κανεις! Εχουν καλύτερη ενσωμάτωση στο αυτοκίνητο καλο ραδιοφωνικό δεκτή αλλα σε ολα τα αλλα υστερούν, οι επώνυμες που αναφερεις εχουν τα πάντα εκτος της καλής ενσωμάτωσης. Για ποια ΟΕΜ μιλάς και για ποια επώνυμη, εχεις καταλήξει? Quote
emmanouil Posted July 11, 2011 Author Report Posted July 11, 2011 Απο επώνυμη εχω δει την KENWOOD DNX520VBT η οποία ταιριάζει άψογα πανω σε VW.Απο ΟΕΜ είδα μια ELEM που έχει τα μισά λεφτα.Μάλλον θα καταλήξω στο KENWOOD,τα φοβάμε τα ΟΕΜ. http://www.thivaios.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_centiva.tpl&product_id=87&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=56 http://www.thivaios.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_centiva.tpl&product_id=993&category_id=70&option=com_virtuemart&Itemid=56 Quote
nikoskallithea Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 Το KENWOOD DNX520VBT ειναι το καλυτερο ολων, οπως θα διαπιστώσεις αν ψαξεις λιγο την υπογραφή μου. Μάλιστα σου εχω και μια προσφορά για αυτο το μηχάνημα http://www.caraudio.gr/site/product.php?pid=1974 Quote
emmanouil Posted July 11, 2011 Author Report Posted July 11, 2011 (edited) Η τιμή ειναι μαζί με την εγκατάσταση?Και που είναι αυτό? Edited July 11, 2011 by emmanouil Quote
nikoskallithea Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Η τιμή ειναι μαζί με την εγκατάσταση?Και που είναι αυτό? Ρωτησε τον!! Quote
emmanouil Posted July 17, 2011 Author Report Posted July 17, 2011 Τελικά πήρα το kenwood DNX520VBT πολύ καλό μηχάνημα. Σε λίγες θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Quote
nikoskallithea Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 Τελικά πήρα το kenwood DNX520VBT πολύ καλό μηχάνημα. Σε λίγες θα ανεβάσω και φωτογραφίες. ποσα εδωσες? Quote
emmanouil Posted July 18, 2011 Author Report Posted July 18, 2011 Το πήγα αλλού.1100 μαζί με την εγκατάσταση.Το έβαλα χωρίς can bus μου ειπε οτι δεν χρειαζεταί. Quote
nikoskallithea Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Το πήγα αλλού.1100 μαζί με την εγκατάσταση.Το έβαλα χωρίς can bus μου ειπε οτι δεν χρειαζεταί. Αυτοι οι μαστοράντζα φοβεροι!! και τρομεροι!! Quote
emmanouil Posted July 18, 2011 Author Report Posted July 18, 2011 Θα εχω πρόβλημα χωρίς can bus? Quote
Rizaks Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Πολυ ωραια η οθονη φιλαρακι.. μεγιες!! και εγω kenwood εχω εδω και ενα χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. η συγκεκριμενη που εβαλες ολα τα λεφτα.. μπραβο!! Quote
emmanouil Posted July 26, 2011 Author Report Posted July 26, 2011 Πολυ ωραια η οθονη φιλαρακι.. μεγιες!! και εγω kenwood εχω εδω και ενα χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. η συγκεκριμενη που εβαλες ολα τα λεφτα.. μπραβο!! Ευχαριστώ φίλε μου.Ειλικρινά τα αξίζει τα λεφτά της. Quote
nilasgr Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Καλησπερα. Εω και εγω το συγκεκριμενο μοντελο της kenwood. Προσφατα αλλαξα τιμονι σε πολυλειτουργικο οπως και επισης καντραν με μεγαλη οθονη. Ηθελα να ρωτησω επειδη δεν μου εμφανιζει στοιχεια στο καντραν στο audio μενου οχ σταθμο κομματι στο cd ενω τα πληκτρα στο τιμονι λειτουργουν μπορει καποιος που εχει την συγκεκριμενη οθονη αν δειχνει πληροφοριες στο καντραν; ευχαριστωΣτάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote
OMINUS Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 7 λεπτά πριν , nilasgr said: Καλησπερα. Εω και εγω το συγκεκριμενο μοντελο της kenwood. Προσφατα αλλαξα τιμονι σε πολυλειτουργικο οπως και επισης καντραν με μεγαλη οθονη. Ηθελα να ρωτησω επειδη δεν μου εμφανιζει στοιχεια στο καντραν στο audio μενου οχ σταθμο κομματι στο cd ενω τα πληκτρα στο τιμονι λειτουργουν μπορει καποιος που εχει την συγκεκριμενη οθονη αν δειχνει πληροφοριες στο καντραν; ευχαριστω Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλαράκι την kenwood DNX 520VBT έχεις? Πως σου φαίνεται σαν μοναδα? Την εχεις καιρό, και απο λειτουργίες ειναι οκ. Ειχες ποτέ κανένα θέμα με την συγκεκριμένη? Quote
nilasgr Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 Φιλαράκι την kenwood DNX 520VBT έχεις? Πως σου φαίνεται σαν μοναδα? Την εχεις καιρό, και απο λειτουργίες ειναι οκ. Ειχες ποτέ κανένα θέμα με την συγκεκριμένη? Καλησπερα . Ναι την DNX 520vbt εχω την εχω σχεδον 8 χρονια σαν ποιοτητα δεν το συζητω ειναι πολυ καλη. Σε αλλα θεματα με εχει απογοητευσει. Γενικα οταν δινεις 1200 μονο για την αγορα και ενα μοντελο που ειναι συμβατο για τA VAG ειναι απαραδεκτο να δινεις σχεδον 400 ευρω παραπανω για διαφορσ περιφερειακα. Επισης επειδη εχει κλεισει η KENWOOND απο το 2014 και μετα δεν αναβαθμιζονται οι χαρτες. Και τωρα που εβαλα ποκυκειτουργικο τιμονι ειδα οτι δεν εμφανιζει στοιχεια στο καντραν.Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote
OMINUS Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 1 hour ago , nilasgr said: Καλησπερα . Ναι την DNX 520vbt εχω την εχω σχεδον 8 χρονια σαν ποιοτητα δεν το συζητω ειναι πολυ καλη. Σε αλλα θεματα με εχει απογοητευσει. Γενικα οταν δινεις 1200 μονο για την αγορα και ενα μοντελο που ειναι συμβατο για τA VAG ειναι απαραδεκτο να δινεις σχεδον 400 ευρω παραπανω για διαφορσ περιφερειακα. Επισης επειδη εχει κλεισει η KENWOOND απο το 2014 και μετα δεν αναβαθμιζονται οι χαρτες. Και τωρα που εβαλα ποκυκειτουργικο τιμονι ειδα οτι δεν εμφανιζει στοιχεια στο καντραν. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν σου πω ότι ζαχαρώνω μια τετοια οθόνη και δεν μπορώ να βρω! ειναι πολύ τουμπανο !! όταν λες ότι έκλεισε η kenwood τη εννοεις? από την Ελλάδα φαντάζομαι εννοείς Quote
nilasgr Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 αν σου πω ότι ζαχαρώνω μια τετοια οθόνη και δεν μπορώ να βρω! ειναι πολύ τουμπανο !! όταν λες ότι έκλεισε η kenwood τη εννοεις? από την Ελλάδα φαντάζομαι εννοείς Λογικα ναι απο την ελλαδα. Στο ebay εχεις κοιταξει; Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote
nilasgr Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 Λογικα ναι απο την ελλαδα. Στο ebay εχεις κοιταξει; Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπισης πιστευω οτι η dnx525dab πρεπει να ειναι κορυφηΣτάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote
OMINUS Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 αχχχ το ξέρω και της 2 της γλυκοκοιτάζω kenwood DNX 520VBT kenwood DNX 521VBT Quote
nilasgr Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 αχχχ το ξέρω και της 2 της γλυκοκοιτάζω kenwood DNX 520VBT kenwood DNX 521VBT Και η 521 αλλα εγω λεω για αυτηνΣτάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote
OMINUS Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 On 2/7/2020 at 10:24 ΜΜ, nilasgr said: Καλησπερα . Ναι την DNX 520vbt εχω την εχω σχεδον 8 χρονια σαν ποιοτητα δεν το συζητω ειναι πολυ καλη. Σε αλλα θεματα με εχει απογοητευσει. Γενικα οταν δινεις 1200 μονο για την αγορα και ενα μοντελο που ειναι συμβατο για τA VAG ειναι απαραδεκτο να δινεις σχεδον 400 ευρω παραπανω για διαφορσ περιφερειακα. Επισης επειδη εχει κλεισει η KENWOOND απο το 2014 και μετα δεν αναβαθμιζονται οι χαρτες. Και τωρα που εβαλα ποκυκειτουργικο τιμονι ειδα οτι δεν εμφανιζει στοιχεια στο καντραν. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλέ μου καλησπερα. Πλεον ειμαι και εγω κάτοχος της kenwood dnx520vbt, θελω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το menu. Ξέρεις μπορώ να βαλω ελληνικό menu στην οθόνη?? Γιατί απο το menu με της γλώσσες δεν μου εχει επιλογή στα ελληνικά. Όπως και με GPS δεν μου βγαζει με ελληνικά της οδούς. Quote
nilasgr Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 Φιλέ μου καλησπερα. Πλεον ειμαι και εγω κάτοχος της kenwood dnx520vbt, θελω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το menu. Ξέρεις μπορώ να βαλω ελληνικό menu στην οθόνη?? Γιατί απο το menu με της γλώσσες δεν μου εχει επιλογή στα ελληνικά. Όπως και με GPS δεν μου βγαζει με ελληνικά της οδούς. Καλησπερα στο μενου με τις γλωσσες θα κατεβεις τερμα κατω δεν θυμαμαι ακριβως την επιλογη και θα βαλεις και εκει ελληνικα. Επισης ποιου χαρτες εχεις βαλει γιατι τα city navigator μεχρι καποια εκδοση ειχαν greeklish Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
OMINUS Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 Δεν ξερω πιο χάρτη εχει ??? Απο μια πρόχειρη ματιά που έριξα, βρήκα μια Επιλογή software information Version 1.4.0 Bluetooth module version 3.80. Δεν ξερω αν βοηθάει??? Quote
nilasgr Posted December 15, 2020 Report Posted December 15, 2020 Οχι αυτο ειναι το firmware της οθονης και το firware του bluetooth τον χαρτη θα το δεις στο μενου χαρτες στο πληροφοριεςΣτάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote